Mayas en Playas Afbeelding Mayas en Playas
Mayas en Playas
Bestemming: Rondreizen Honduras - Cultuur, natuur en strand

Mayas en Playas


Deze 7-daagse reis biedt een mix van cultuur, natuur en strand. U bezoekt o.a. de Copan Maya archeologische site, de botanische tuinen van Lancetilla om de reis te beeindigen aan de stranden van de Caraibische Zee.

Rondreis o.b.v. Logies ontbijt



Mayas en Playas

Minimum deelname - 2 personen

Deze 7-daagse reis biedt een mix van cultuur, natuur en strand. U bezoekt o.a. de Copan Maya archeologische site, de botanische tuinen van Lancetilla om de reis te beeindigen aan de stranden van de Caraibische Zee.

Routebeschrijving

Dag 1 San Pedro Sula

Na aankomst in San Pedro Sula transfer naar uw centraal gelegen hotel

Dag 2 San Pedro Sula - Omoa

Vroege transfer naar het Caribische dorp Omoa, een van de oudste steden in Honduras. U bezoekt het historische San Fernando fort. Het fort aan de kust is gebouwd door de Spanjaarden ter bescherming tegen aanvallen door de Britten en de piraten. Het fort biedt een prachtig uitzicht over de baai en de Merendon bergketen. In uw vrije tijd kunt u genieten van het strand en de zee, of een van de kleine restaurants met een uitstekende vis en zeevruchten bezoeken. Laat in de middag keert u terug naar San Pedro Sula. Overnachting San Pedro Sula.

Dag 3 San Pedro Sula - Copan

Door onze vertegenwoordiger wordt u naar het busstation gebracht voor de busreis (1e klasse) naar Copan. Op weg naar Copan reist u door een prachtig landschap. Het hotel ligt op slechts een korte wandeling van de bus terminal. De rest van de middag is vrij gelaten om het pittoreske dorpje Copan te verkennen. Overnachting in Copan.

Dag 4 Copan

Ochtend ter vrije besteding om te genieten van Copan. Voorgestelde activiteiten onder meer een bezoek aan het archeologische park van Copan op 20 minuten lopen van het hotel. Voor uw bezoek, kunt u een lokale gids inhuren of genieten van de site op eigen gelegenheid. Het park bestaat uit van de twee belangrijkste plaatsen, de ruines en de graven. Meer informatie over de 63-stap trap met meer dan 2500 hierogliefen en meesterlijk gesneden Stella. Overnachting in Copan.

Dag 5 Copan - San Pedro Sula - Lancetilla - Tela

Per bus (1e klasse) gaat u naar San Pedro Sula. U wordt opgewacht door uw gids en overgebracht naar Tela. Onderweg bezoekt u de botanische tuinen van Lancetilla. De United Fruit Company stichtte de tuinen meer dan 70 jaar geleden als een experimentele botanische tuin. In de tuinen treft u diverse soorten hardhout, medicinale en sierplanten, alsmede tropische fruitbomen vanuit de hele wereld. Bewonder de lange rijen van de majestueuze Royal Palms. Een Orchid Garden en een natuurreservaat met een 1200 hectare maagdelijk tropisch regenwoud maken deel uit van de natuurlijke omgeving. Overnachting in Tela.

Dag 6 Tela - Punta Sal NP

In de vroege ochtend vertrekt u per boot naar de indrukwekkende rotsformaties van Punta Sal verkennen. U bezoekt de beschutte baaitjes tussen de rotsen en met palmen omzoomde stranden en blauwe lagunes. Voldoende vrije tijd om te ontspannen op het strand of te zwemmen en snorkelen in het kristalheldere water, of verken het interessante mariene leven van de s werelds tweede grootste koraalrif, die dicht bij de kust bij Punta Sal komt. Overnachting in Tela.

Dag 7 Tela

Dag ter vrije besteding om te genieten van de sfeer van Tela en te ontspannen in de zon, zand en zee vertrokken. Overnachting in Tela

Dag 8 Tela - San Pedro Sula

Einde programma. Transfer naar de luchthaven, of het beginpunt van uw volgende toer.

Inclusief

Vlucht Amsterdam - San Pedro Sul v.v.

Zes overnachtingen

Dagelijks ontbijt

1e klas buskaartjes van / naar San Pedro Sula

Entreegelden voor Omoa, Lancetilla en Punta Sal

Gids

BTW en Toeristenbelastingen

Exclusief

Persoonlijke uitgaven en tips

Verzekeringen

Vluchtinformatie

Deze reizen worden uitgevoerd met lijndienstvluchten vanaf Amsterdam. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Er zijn geen directe vluchten vanaf Amsterdam naar Honduras. De beste en goedkoopste verbindingen zijn via de Verenigde Staten met Delta Airlines met een overnachting op de uitreis in Atlanta, of met KLM via Panama met een overnachting in Panama Stad.

In overleg met u zoeken wij naar de beste route voor uw reis.

Overige informatie

Bezoekers moeten een tenminste 6 maanden geldig paspoort hebben, voldoende middelen om zichzelf te onderhouden en een retour vliegticket. Voor Nederlandse en Belgische paspoorthouders is geen visum vereist. Als u via de Verenigde Staten reist, dient u een Visa Waiver aan te vragen. Het is de reizigers verantwoordelijkheid om te zorgen, dat ze over het juiste visum beschikken om te reizen naar elk land op zijn of haar route.

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet onlineHeeft u vragen?

Neem contact op met DuikReizen.nl.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Mayas en Playas 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203