Honduras Intensief Afbeelding Honduras Intensief
Honduras Intensief
Bestemming: Rondreizen Honduras - Cultuur en Natuur

Honduras Intensief


Een reis langs de hoogtepunten van Honduras met de nadruk op de cultuur en natuur. U bezoekt de Copan ruines en de diverse natuurparken in het land. De reis eindigt aan de Caraibische kust in Tela. Vanuit Tela is er de mogelijkheid om te verlengen op een van de Bay Islands.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Honduras Intensief

*Minimum deelname - 2 personen

Een reis langs de hoogtepunten van Honduras met de nadruk op de cultuur en natuur. U bezoekt de Copan ruines en de diverse natuurparken in het land. De reis eindigt aan de Caraibische kust in Tela. Vanuit Tela is er de mogelijkheid om te verlengen op een van de Bay Islands.

Routebeschrijving

Dag 1 San Pedro Sula

Aankomst in San Pedro Sula met aansluitend transfer naar uw hotel.

Overnachting in San Pedro Sula.

Dag 2 San Pedro Sula - Copan

Onze vertegenwoordiger brengt u naar het busstation voor de rechtstreekse bus naar Copan. U reist door het prachtige landschap. Het hotel in Copan is gelegen op slechts een korte wandeling van de bus terminal. De rest van de middag is vrij gelaten om te genieten van het pittoreske dorpje Copan.

Overnachting in Copan.

Dag 3 Copan

Na het ontbijt kunt u een bezoek aan de legendarische archeologische site van Copan maken op slechts 20 minuten lopen van de Copan stad. Voor het bezoek kunt u een lokale gids inhuren, of op eigen gelegenheid ontdekken. Het park bestaat uit twee belangrijkste bezienswaardigheden, de ruines en de graven.

Andere activiteiten zijn paardrijden, een bezoek aan het Bird Park of een bird watching tour naar Los Sapos. Overnachting in Copan.

Dag 4 Copan - Cerro Azul Meambar

Transfer naar het Cerro Azul Meambar National Park. U bezoekt de indrukwekkende Pulhapanzak Waterval en het Yojoa meer. De regio rond het meer is rijk aan verschillende habitattypen en is een thuis voor een grote hoeveelheid trekvogels.

Overnachting in het Cerro Azul Meambar Visitors Centre.

Dag 5 Cerro Azul Meambar National Park

Vandaag verkent u de prachtige soorten tropische bossen van het Cerro Azul Meambar National Park. Het nationale park is een van de belangrijkste beschermde gebieden rond het Yojoa meer, welk wordt gevoed door de riviertjes uit de omliggende bergen. U wandelt naar de overgangszone tussen het tropisch regenwoud en het tropische nevelwoud en kunt genieten van een indrukwekkend uitzicht op het meer.

Diner en overnachting Cerro Azul Meambar Visitors Centre.

Dag 6 Cerro Azul Meambar - Tegucigalpa

Transfer naar Tegucigalpa. Onderweg bezoekt u de stad Comayagua, die ooit de hoofdstad van Honduras was, de koloniale kathedraal en uitleg krijgen over de interessante koloniale geschiedenis van de stad. Na deze toer gaat u naar Tegucigalpa.

Overnachting in Tegucigalpa.

Dag 7 La Tigra National Park

Na het ontbijt transfer naar het bezoekerscentrum van La Tigra National Park. La Tigra heeft een overvloed aan exotische diersoorten, watervallen kilometers van rustige, goed onderhouden paden. Wandel in het park en over de berg. Tijdens de wandeling heeft u voldoende gelegenheid om te genieten van de schoonheid van het bos. In de middag rijden we naar Valle de Angeles, met een bezoek aan het beroemde National Handicraft Centre. In de middag terugkeer naar Tegucigalpa. Overnachting in Tegucigalpa.

Dag 8 Tegucigalpa - Trujillo

Vertrek van Tegucigalpa naar Olancho in het binnenland van Honduras. Deze regio is een van de minst bekende in Honduras. U rijdt door een prachtig landschap naar de Caribische stad Trujillo. In Trujillo bevindt zich het fort van Santa Barbara en William Walkers graf, de beroemde piraat.

Overnachting in Trujillo.

Dag 9 Trujillo

In de ochtend verkent u de attracties van deze stad, waar Columbus voor het eerst stapte op het Amerikaanse in 1502. In de middag gaat u naar de Garifuna dorpen Santa Fe en Guadalupe. Er is ook tijd om genieten van de stranden van de prachtige baai.

Overnachting in Trujillo.

Dag 10 Trujillo - Lancetilla - Tela

Transfer naar Tela. U reist door enkele van de meest pittoreske gebieden van Honduras. Onderweg bezoekt u La Ceiba, een van de vrolijkste steden in Honduras. U krijgt een rondleiding door de stad langs de belangrijkste bezienswaardigheden. Voordat u Tela bereikt, wordt er nog een bezoek gebracht aan de Lancetilla Botanische Tuin. De United Fruit Company stichtte de tuinen meer dan 70 jaar geleden als een experimentele botanische project.

Overnachting in Tela.

Dag 11 Tela - Punta Izopo

In de ochtend vertrekt u naar het Punta Izopo National Park. Deze excursie gaat per kajak door het doolhof van mangrove kreken en rivieren die deel uitmaken van dit nationale park. De kajaks bieden de perfecte wijze van vervoer om dit gebied te verkennen en de vele dieren en vogels te bekijken.

Overnachting in Tela.

Dag 12 Tela - San Pedro Sula

Einde van het programma. Transfer naar de luchthaven van San Pedro Sula, of de mogelijkheid u reis te verlengen.

Inclusief

Vlucht Amsterdam - San Pedro Sul v.v.

Elf overnachtingen

Dagelijks ontbijt

Entreegelden Nationale Parken en excursies volgens programma

Gids

BTW en Toeristenbelastingen

Exclusief

Persoonlijke uitgaven en tips

Verzekeringen

Vluchtinformatie

Deze reizen worden uitgevoerd met lijndienstvluchten vanaf Amsterdam. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Er zijn geen directe vluchten vanaf Amsterdam naar Honduras. De beste en goedkoopste verbindingen zijn via de Verenigde Staten met Delta Airlines met een overnachting op de uitreis in Atlanta, of met KLM via Panama met een overnachting in Panama Stad. In overleg met u zoeken wij naar de beste route voor uw reis.

Overige informatie

Bezoekers moeten een tenminste 6 maanden geldig paspoort hebben, voldoende middelen om zichzelf te onderhouden en een retour vliegticket. Voor Nederlandse en Belgische paspoorthouders is geen visum vereist. Als u via de Verenigde Staten reist, dient u een Visa Waiver aan te vragen. Het is de reizigers verantwoordelijkheid om te zorgen, dat ze over het juiste visum beschikken om te reizen naar elk land op zijn of haar route.

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet onlineHeeft u vragen?

Neem contact op met DuikReizen.nl.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Honduras Intensief 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203