Rondreis Honduras ruines en regenwoud 8 dagen Afbeelding Rondreis Honduras ruines en regenwoud 8 dagen
Rondreis Honduras ruines en regenwoud 8 dagen
Bestemming: Rondreizen Honduras - Rondreizen

Rondreis Honduras ruines en regenwoud 8 dagen




1

Dag van aankomst

Aankomst in San Pedro Sula, uw gids zal u ontmoeten op de luchthaven en u naar uw hotel brengen, de avond is vrij te besteden, overnachting in San Pedro Sula

2

San Pedro Sula naar Copan

Vandaag maken we een tour van een halve dag door San Pedro Sula, bekend als de industriële hoofdstad van Honduras, een moderne, bruisende stad die zijn rijke geschiedenis en traditie van het bananen-emporium-tijdperk koestert, een mooie rit maakt door commerciële en woonwijken samen met een bezoeken aan de lokale ambachtsmarkt en antropologisch museum. 'S Middags vertrekken we naar de Maya-ruïnes van Copan om later op de avond aan te komen,' s nachts in Copan

3

Copan

'S Morgens hebben we een rondleiding door de belangrijkste archeologische vindplaats met de hiëroglifische trap, het balveld en de beroemde stela's; 's Middags leert u over de verschillende artefacten en kunstwerken die in steen zijn uitgehouwen in het Museum van Maya-sculptuur en het Museum van Archeologie, waar u een recreatie van de Rosalila-tempel in de tunnels zult zien, de avond staat tot u beschikking om rond te slenteren door de geplaveide straten van de stad Copan en bezoek de vele restaurants, koffie- en souvenirwinkels, overnacht in Copan.

4

Copan

Een bezoek aan Copan kan niet compleet zijn zonder een ontmoeting met de vertrekken van de koninklijke families op de locatie "Las Sepulturas". We eindigen ons bezoek aan Copan met een rondleiding door het Macaw Mountain Bird park, 's avonds is het gratis, overnachten in Copan.

5

Copan naar La Ceiba

Vandaag zijn we op weg naar de havenstad La Ceiba, bekend als het eco-avonturencentrum in Honduras, we zullen een tussendoor bezoek brengen aan het Lancetilla Botanical Park, waar allerlei planten en bomen van over de hele wereld te zien zijn, lunchen in de havenstad Tela, we komen halverwege de middag aan in La Ceiba, 's avonds vrij, overnachten in La Ceiba.

6

La Ceiba

Vandaag kunt u ervoor kiezen om uw tijd door te brengen met het wandelen over de verschillende paden in het prachtige regenwoud Pico Bonito National ParkP, of een treinwagon te nemen om de ongerepte mangrovekanalen van Cuero y Salado Wildlife Refuge binnen te gaan, voor adembenemende flora en fauna observatie. De middag is vrij, overnachting in La Ceiba.

7

La Ceiba

Selecteer om deel te nemen aan de tour die de vorige dag niet is gemaakt of om te gaan raften op de Cangrejal-rivier. De middag is vrij om te genieten van het strand of gewoon te ontspannen. overnachting in La Ceiba.

8

Dag van vertrek

Volgens uw vluchtschema rijden we terug naar de luchthaven van San Pedro Sula.



Rondreis Honduras ruines en regenwoud 8 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203