Rondreis Hoogtepunten van Honduras 8 dagen Afbeelding Rondreis Hoogtepunten van Honduras 8 dagen
Rondreis Hoogtepunten van Honduras 8 dagen
Bestemming: Rondreizen Honduras - Rondreizen

Rondreis Hoogtepunten van Honduras 8 dagen




Dag 1: San Pedro Sula - Copan

Bij aankomst wordt u begroet op de internationale luchthaven van San Pedro Sula en overgebracht naar de ruïnes van Copan door het schilderachtige landschap van het westelijke territorium van Honduras - 2,5 uur rijden. Als u aankomt, heeft u de eerste glimp van de koloniale stad Copan Ruins en checkt u in bij uw hotel. (D)


Dag 2: Copan Archaeological Park

(Ondergrondse tunnels en beeldenmuseum)

Vertrek in de ochtend naar het belangrijkste archeologische park, waar onze gids u door deze historische site zal leiden. Het reliëf in het houtsnijwerk en de hiëroglyfische inscripties hebben Copan tot een van de belangrijkste centra van Maya-studies gemaakt. Hier is de geschiedenis in steen gebeiteld. De ondergrondse tunnels, Los Jaguares en Rosalila, leiden u naar een van de belangrijkste tempels van Copan, Rosalila. U ziet een volledige replica van de tempel in het Sculptural Museum.Optioneel bezoek in de schemering aan Macaw Mountain Bird Park. (B, L, D)


Dag 3: Copan - Lake Yojoa & Pulhapanzak-watervallen

u wordt overgebracht naar Lake Yojoa via de koloniale stad Santa Barbara. Onderweg stopt u voor een korte wandeling rond het centrale plein en bezoekt u de belangrijkste kathedraal. De traditionele kunst en ambachten van de Santabarbarenses zijn een uniek product van Honduras dat u langs de weg kunt onderscheiden. Ook langs de weg zult u de schoonheid van het meer waarderen. U checkt in bij uw hotel en bezoekt een van de hoogtepunten van deze regio, de Pulhapanzak-watervallen, een natuurlijke betovering. U kunt voor een ontspannen tijd genieten van de prachtige locatie van het hotel. (B, L, D)


Dag 4: Lake Yojoa - Comayagua - Tegucigalpa

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in vogels kijken, zijn er toplocaties in het hotel om de grote verscheidenheid aan watervogels te bewonderen; onze gids leidt u graag rond. Vanmorgen stopt u bij de eerste koloniale hoofdstad in Centraal-Amerika, Comayagua. Hier leert u over de beroemde "conquistadores". U gaat verder naar de hoofdstad van Honduras, Tegucigalpa, wat 'de zilveren berg' betekent. (B, L, D)


Dag 5: Tegucigalpa & Valle de Angeles

U vertrekt 's ochtends op een schilderachtige rit met een spectaculair uitzicht op Tegucigalpa en omgeving. De eerste stop is in de koloniale stad Santa Lucia, ooit een belangrijk huisstation voor mijnwerkers. Geplaveide straten en Spaanse huizen met een grote verscheidenheid aan lokale bloemen sieren deze prachtige plek. U zult doorgaan

Valle de Angeles, dat wordt beschouwd als het epicentrum van Zuid-Hondurese kunst en kunstnijverheid. U zult tijd doorbrengen met wandelen door verschillende straten en het marktgebied verkennen. Een typische lunch wordt geserveerd in een van de lokale restaurants. (B, L, D)


Dag 6: Tegucigalpa - San Pedro Sula

uw tourt door de stad Tegucigalpa, inclusief een bezoek aan de belangrijkste politieke en commerciële delen van de stad. U stopt bij de basiliek van Suyapa, een zeer belangrijk religieus monument in het land. U zult genieten van een spectaculair uitzicht vanaf El Picacho Mirador en u loopt door de smalle straatjes van het centrum van Tegucigalpa en het centrale plein. In de middag zult u dat doen

rijden naar San Pedro Sula. Bij aankomst krijgt u de eerste glimp van deze industriële hoofdstad en 's avonds geniet u tijdens het diner van een spectaculair uitzicht over de stad. (B, L, D)


Dag 7: San Pedro Sula

Vandaag ziet u de belangrijkste commerciële en woonwijken van de stad en bezoekt u het historisch museum met zijn prachtige collectie pre-Columbiaanse keramiek. U stopt bij de Arts & Crafts Guamilito-markt, waar u enkele van de mooiste ambachten van het land kunt waarderen. U zult genieten van een lichte lunch en

dan gaat u naar de Banana Plantation and Packing Factory. (B, L, D)


Dag 8: San Pedro Sula - Luchthaven

Na het ontbijt wordt u overgebracht naar de luchthaven van San Pedro Sula om uw internationale vlucht te nemen. (B)



Rondreis Hoogtepunten van Honduras 8 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203