Royal Park Boutique Afbeelding Royal Park Boutique
Royal Park Boutique ****
Bestemming: BUDAPEST - BUDAPEST

Royal Park Boutique

****

Dit stadshotel staat recht tegenover het Oostelijk Treinstation, het centraal station van Boedapest.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Dit van airconditioning voorziene hotel met 6 verdiepingen heeft 80 tweepersoonskamers. Gratis draadloze internettoegang is beschikbaar in de ontvangsthal en de lobbybar en het ruime restaurant zijn de ideale plek om te ontspannen en te genieten van een cocktail of een heerlijke maaltijd. Tot de voorzieningen van het hotel behoren een 24 uur per dag geopende receptie en uitcheckservice, roomservice, transfer naar de luchthaven, autoverhuur en het organiseren van activiteiten. Tot de verdere faciliteiten behoren een hotelkluis, een lift, wasservice en een parkeergarage (tegen betaling).

Ligging

Dit stadshotel staat recht tegenover het Oostelijk Treinstation, het centraal station van Boedapest. Daardoor is het ideale verblijfplaats zowel voor zakenreizigers, als voor toeristen die een bezoek brengen aan de Hongaarse hoofdstad. Het centrum ligt op 1,5 km van het Royal Park Boutique. Haltes en stations voor het openbaar vervoer liggen in de directe omgeving. Uitgaansgelegenheden zijn er op zon 2 km afstand, evenals diverse bezienswaardigheden: de Burcht van Boeda (7 km), de Vaci Straat (3 km), het stadspark (1 km) en de rivier de Donau (3 km). De internationale luchthaven (Ferihegy) is met de taxi of de pendelbus in 30-40 minuten te bereiken. Er is ook een goede openbaar vervoersverbinding met de luchthaven.

Kamers

De gastenkamers op de bovenste verdieping hebben een ruim terras. Alle kamers zijn uitgerust met airconditioning, een kluisje, een minibar, een televisie met 32-inch lcd-scherm, een haardroger en een telefoon. Een eigen badkamer met een douche en een bad is ook aanwezig, evenals een tweepersoonsbed, de mogelijkheid om koffie en thee te zetten, centrale verwarming en een strijkijzer met strijkplank. De kamers zijn voorzien van geluidsisolatie en hebben ramen.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Royal Park Boutique 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203