18 daagse Rondreis India Compleet Afbeelding 18 daagse Rondreis India Compleet
18 daagse Rondreis India Compleet
Bestemming: Rondreizen India - Rondreizen

18 daagse Rondreis India Compleet




Dag 1-2: Delhi


Je wordt opgehaald van het vliegveld / treinstation van Delhi. Accommodatie zal plaatsvinden in een comfortabel hotel. Een korte trip meeting om 18:00 uur. Op dag 2 gaan we voor een stadstour om forten, paleizen en oude monumenten te bezoeken. Rood fort, Qutub Minar, Akshardham-thematempel, Rashtrapati Bhawan. Connaught Place om te winkelen.

Maaltijden - Ontbijt

Activiteit - 1 volledige stadstour (op dag 2)

 

Dag 3-5: De ‘Roze stad’ van Jaipur


Rijd naar Jaipur. Accommodatie zal plaatsvinden in een comfortabel hotel. Het is waarschijnlijk de meest geschiedenisrijke stad van India. Terwijl we hier blijven zullen we de Hawa Mahal, Nahargarh fort en Amer fort bezoeken. Bezoek aan een traditioneel dorpsrestaurant genaamd Chauki Dhani voor authentieke Rajasthani-maaltijden. Street shopping excursie in de Bazaars.

Maaltijden - Ontbijt

Activiteit - 2 volledige stadstour

 

Dag 6 - 8: Stad Pushkar


Rijd naar de stad Pushkar. Accommodatie zal plaatsvinden in een comfortabel hotel. Het is een stad aan het Pushkar-meer, grenzend aan de Thar-woestijn. De stad heeft letterlijk honderden tempels. We zullen enkele van de belangrijkste bezoeken, zoals de Brahma-mandir gewijd aan de scheppingsgod Brahma.

Maaltijden - Ontbijt

Activiteit - 2 stadstour van een hele dag


Dag 9 - 11: Het Rajputana-koninkrijk Udaipur


Rijd naar het stadje Udaipur. Accommodatie zal plaatsvinden in een stadshotel. Het is een stad rond een reeks kunstmatige meren en staat bekend om zijn weelderige paleizen. We zullen op beide dagen volledige dagtours maken waarbij we plaatsen zoals het stadspaleis, het picholameer, het moessonpaleis, het meerpaleis, Gulab bagh en een paar andere plekken zien.

Maaltijden - Ontbijt

Activiteit - 2 stadstour van een hele dag

 

Dag 12 - 13: De ‘Sun City / Blue City of Jodhpur’


Rijd naar de stad Jodhpur. Accommodatie zal plaatsvinden in een comfortabel hostel. De stad is vooral bekend om het Mehrangarh-fort, gebouwd in de 15e eeuw. Het is nu een museum met wapens, schilderijen en koninklijke draagstoelen. Op onze tweede dag hier bezoeken we het Mehrangarh fort, Umaid Bhawan Palace en hebben we ook wat vrije tijd voor een winkelexcursie in de lokale bazaars.

Maaltijden - Ontbijt

Activiteit - 1 stadstour van een hele dag

 

Dag 14 - 16: De ‘Gouden stad’ van Jaisalmer


Rijd naar de stad Jaisalmer. Accommodatie zal plaatsvinden in een comfortabel hotel direct naast het Jaisalmer-fort. Het is een uniek fort in die zin dat het een van de weinige forten is. Het is verbazingwekkend om te zien dat er nog steeds mensen wonen. Hoewel ze geen koningen en koninginnen zijn van weleer, maar gewoon gewone mensen van Jaisalmer. Een informele wandeling door de steegjes brengt je in de buurt van een aantal fantastische muzikanten en artiesten.

Maaltijden - Ontbijt, lunch en diner

Activiteit - Op dag 2 gaan we hier voor een kameelsafari van een hele dag in de duinen van de Thar-woestijn.

Op dag 3 rijden we naar een van de duinkampen in Jaisalmer. Dit zijn vrij unieke kampen. 'S Avonds zullen we de Rajasthani volksdans en muziek ervaren.


 

Dag 17 - 18: Delhi



18 daagse Rondreis India Compleet 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203