24 daagse Rondreis van Mumbai naar Chennai Afbeelding 24 daagse Rondreis van Mumbai naar Chennai
24 daagse Rondreis van Mumbai naar Chennai
Bestemming: Rondreizen India - Rondreizen

24 daagse Rondreis van Mumbai naar Chennai




Dag 1: Grensinformatie: Als u deelneemt aan de reis in Mumbai, komt u hoogstwaarschijnlijk vanuit Mumbai Chhatrapati Shivaji International Airport India binnen (IATA-code: BOM). Er zal om 18:00 uur een belangrijke groepsbijeenkomst zijn in het toetredende hotel in Mumbai - kijk uit bij de receptie voor een briefje van uw reisleider met meer informatie over deze bijeenkomst. Anders is het vandaag gratis om de bezienswaardigheden en geluiden van Mumbai te verkennen. In Mumbai overnachten we in een hotel van goede kwaliteit. Houd er rekening mee dat veel van de onderstaande opties alleen mogelijk zijn voor mensen met extra tijd in Mumbai vóór het begin van uw reis bij ons - neem contact op met het verkoopteam als u pre-tour accommodatie bij ons wilt boeken om extra tijd te hebben het verkennen van Mumbai.

Dag 2: Vandaag is een vrije dag om de stad te verkennen. Dit is ook een kans om een ​​rondleiding te krijgen door de sloppenwijken van Dharavi in ​​de stad. Houd er rekening mee dat de treinen vaak vooraf zwaar worden geboekt en dat het mogelijk niet mogelijk is om tickets voor alle passagiers te bevestigen. In het geval dat we geen treinkaartje kunnen krijgen, zullen we u informeren om alternatieve regelingen te treffen. Dit betekent over het algemeen dat u de volgende dag met de vlucht reist en de groep in Goa zult ontmoeten.

Dag 3-4: We beginnen onze reis vroeg door de trein langs de kust naar Goa te nemen. We blijven 2 nachten op de relaxte stranden van Vagator in het noordelijke deel van Goa. De meeste reizigers voelen zich aangetrokken tot Vagator vanwege de prachtige zonsondergangen, de relaxte sfeer en de nabijheid van enkele andere, rustigere stranden in de omgeving, zoals Arambol en Anjuna. In het noorden van Goa overnachten we in een comfortabel hotel met goede faciliteiten dicht bij het strand. Geschatte reistijd (in de trein) - 11-12 uur.

Dag 5-6: Na onze 2 nachten op de noordelijke stranden van Goa, vertrekken we met de vrachtwagen naar het zuidelijke uiteinde van Goa. Onderweg stoppen we op de site van Old Goa om wat tijd door te brengen met het zelfstandig verkennen van de koloniale gebouwen in de omgeving. Geschatte rijtijd - 4-5 uur (houd er rekening mee dat alle rijtijden die hier worden gegeven bij benadering het aantal uren zijn dat de truck alleen in beweging zal zijn, en exclusief de tijd die nodig is voor koffie- of lunchstops, grensovergangen, fotostops) , activiteiten onderweg, comfortpauzes, winkelstops, toiletstops, enz. De gegeven tijden zijn slechts schattingen en hoewel ze met de beste bedoelingen worden gegeven, zijn de rijtijden sterk afhankelijk van het verkeer, de wegomstandigheden, het weer, wegblokkades van de politie en vele andere factoren - flexibiliteit is essentieel tijdens elke reis over land!). We blijven 2 nachten op het prachtige strand van Agonda of Palolem, deze stranden zijn de perfecte plekken om achterover te leunen en te kijken naar de vissersboten die hun vangst aan land brengen of de heerlijke lokale keuken proeven.

Dag 7-8: We laten de stranden van Goa achter ons en rijden de hele dag door naar de staat Karnataka en naar het dorp Hampi. Het dorp is gelegen in de ruïnes van Vijayanagara, de voormalige hoofdstad van het oude Vijayanagara-rijk. Geschatte rijtijd - 9-11 uur. De volgende dag zullen we per riksja en te voet een rondleiding krijgen door de historische bezienswaardigheden rond Hampi. In Hampi overnachten we in een comfortabel lokaal guesthouse.

Dag 9-10: Vanuit Hampi rijden we weer een volledige dag naar de stad Mysore, een van de meest aantrekkelijke steden van India. Geschatte rijtijd - 10-12 uur. De volgende dag hebben we vrije tijd in Mysore om zelfstandig de prachtige tuinen, paleizen en de Shri Chamarajendra-kunstgalerie te verkennen. In Mysore overnachten we in een comfortabel hotel.

Dag 11-12: Vandaag reizen we de koele hooglanden in en gaan naar het heuvelstation van Wayanad, een kleine nederzetting omringd door thee- en koffieplantages. Onderweg hebben we de gelegenheid om de Eddakkal-grotten te bezoeken. Een steile wandeling biedt adembenemende uitzichten over de omgeving en inzicht in het houtsnijwerk waarvan wordt gedacht dat het meer dan 3000 jaar oud is. Geschatte rijtijd - 4-5 uur. We hebben een vrije dag in Wayanad waar we veel opties beschikbaar hebben. Van wandelen naar Chembra Peak, het bezoeken van lokale watervallen en theeplantages, of de kans om het nabijgelegen Muthanga Wildlife Sanctuary te bezoeken. Terwijl we in Wayanad verblijven, verblijven we als gasten van lokale families in een pension waar ze kamers voor bezoekers in hun huizen hebben ingericht.

Dag 13-14: Vandaag vervolgen we onze reis met een volledige dag rijden naar de kustplaats Kochi. Geschatte rijtijd - 7-10 uur. De volgende dag nemen we een lokale boot naar Fort Cochin en hebben we vrije tijd om verschillende sites te verkennen en te bezoeken, waaronder de Joodse wijk, de Sint-Franciscuskerk en de iconische Chinese visnetten. 'S Avonds kunnen we een optreden zien van de beroemde Kathakali-dansers, het meest spectaculaire dansdrama van India. In Kochi overnachten we in een comfortabel hotel.

Dag 15: We laten de drukte van Kochi achter ons en beginnen vandaag aan onze inbegrepen woonbootcruise op de rustige Keralan-binnenwateren van Alleppey. We splitsen ons vaak op in kleinere groepen om aan boord te gaan van onze traditionele 'Kettuvallom'-boten die ons rond de schilderachtige rivieren voeren en de nacht aan boord doorbrengen.

Dag 16-18: Na onze fantastische cruise met overnachting langs de binnenwateren van Keralan vervolgen we onze reis met een korte rit naar de badplaats Varkala. Geschatte rijtijd - 5 - 7 uur. We zullen hier 3 nachten hebben met vrije tijd om de omgeving te verkennen en te ontspannen op de prachtige stranden. Varkala staat bekend om zijn stranden, en er zijn ook tal van geweldige lokale restaurants waar u de terecht beroemde Keralaanse keuken kunt proeven. In Varkala verblijven we in een strandresort.

Dag 19: Vandaag rijden we 's ochtends naar Kanyakumari (ook bekend als Cape Comorin), het uiterste zuiden van India. Hier hebben we vrije tijd om zelfstandig de Vivekananda-rots en de omliggende locaties te verkennen. In Kanyakumari verblijven we in een lokaal hotel. Geschatte rijtijd - 4-5 uur.

Dag 20: Vanmorgen hebben we de mogelijkheid om vroeg op te staan ​​om de zonsopgang vanaf het zuidelijkste puntje van India te zien met duizenden lokale inwoners, wat een ongelooflijke ervaring kan zijn! Vanuit Kanyakumari gaan we dan weer terug naar het noorden en rijden naar de heilige stad Madurai. In de middag hebben we een inbegrepen bezoek aan de Sri Meenakshi-tempel in Madurai. In Madurai verblijven we in een comfortabel lokaal hotel. Geschatte rijtijd - 4-5 uur.

Dag 21-22: Vandaag gaan we naar de door Frankrijk beïnvloede stad Pondicherry en hebben we bij aankomst in de middag vrije tijd. Geschatte rijtijd - 7-8 uur. We zullen hier 2 nachten hebben met voldoende tijd om te ontspannen en de sfeer op te snuiven en tijd door te brengen met het verkennen van de stad en zijn prachtige koloniale architectuur. In Pondicherry verblijven we in een lokaal guesthouse.

Dag 23: Vandaag hebben we een korte rit naar de oude stad Mahabalipuram, ooit de hoofdstad van de Pallava-dynastie in de 7e eeuw CE. Bij aankomst hebben we een inbegrepen bezoek aan de ongelooflijke Shore Temples en andere monumenten in de stad (tijd toegestaan). In de middag maken we de korte rit naar de bruisende kuststad Chennai af. In Chennai zullen we overnachten in een comfortabel hotel. Geschatte rijtijd - 5 - 6 uur.

Dag 24: Grensinformatie: Als u de reis in Chennai verlaat, verlaat u waarschijnlijk India vanaf Chennai International Airport. Vandaag is de einddag voor passagiers die hun reis in Chennai beëindigen. Let op: er is vanavond geen accommodatie inbegrepen bij de reis - neem contact op met het verkoopteam als u geïnteresseerd bent in het boeken van extra overnachtingen om een ​​aantal van de onderstaande optionele activiteiten volledig te verkennen en eraan deel te nemen.



24 daagse Rondreis van Mumbai naar Chennai 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203