33 daagse Rondreis van Kolkata naar Kochi Afbeelding 33 daagse Rondreis van Kolkata naar Kochi
33 daagse Rondreis van Kolkata naar Kochi
Bestemming: Rondreizen India - Rondreizen

33 daagse Rondreis van Kolkata naar Kochi




Dag 1: Kolkata. Kom op elk moment aan.

Dag 2: Kolkata / Jalpaiguri. Bezoek het Victoria Memorial en verken het huis van Moeder Teresa. Geniet later van vrije tijd en kies ervoor om het Indian Museum te verkennen. Ga 's avonds aan boord van een nachtelijke New Jalpaiguri Kamrup Express-trein naar New Jalpaiguri.

Dag 3: Jalpaiguri / Darjeeling. Aankomst in New Jalpaiguri en ga verder met een busje naar Darjeeling. Maak een oriëntatietour door de stad voordat je de rest van de avond geniet van je vrije tijd.

Dag 4: Darjeeling. Bekijk de zonsopgang op Tiger Hill, bezoek een theeplantage en verken de Mahakal-tempel. Later reis je over de Darjeeling Himalayan Railway, die op de Werelderfgoedlijst staat, in een vintage stoommachine. Ga verder met een bezoek aan de Peace Pagoda.

Dag 5: Darjeeling / Gangtok. Ga verder met een privébusje naar Gangtok en maak een oriëntatietour door de stad. Geniet van het adembenemende landschap van de Himalaya rondom dit schilderachtige stadje.

Dag 6: Gangtok. Begin de dag met een oriëntatiewandeling en geniet daarna van een vrije dag om deze schilderachtige stad te verkennen.

Dag 7: Gangtok / Kalimpong. Ga verder met een privévoertuig naar Kalimpong. Stop onderweg bij het Rumtek-klooster. Begin aan een oriëntatiewandeling door de stad Kalimpong en geniet vervolgens van de rest van de dag om op uw gemak te verkennen.

Dag 8: Kalimpong naar New Jalpaiguri. Rijd naar New Jalpaiguri Station met onderweg een stop bij Deolo Hills om te genieten van het uitzicht op het bergachtige landschap. Neem de nachttrein naar Varanasi.

Dag 9: Mughal Sarai / Varanasi. Kom 's ochtends aan in Mughal Sarai en ga verder met een busje naar Varanasi. Geniet van een avondbezoek aan de ghats en bekijk de gebedssessies.

Dag 10: Varanasi. Maak een zonsopgangboottocht op de Ganges. Geniet van een vrije middag om Sarnath en de stad Varanasi te verkennen.

Dag 11: Varanasi / Lucknow. Neem een ​​ochtend Varanasi-Lucknow Intercity-trein. Bezoek 's middags de Bara Imambara.

Dag 12: Lucknow / Delhi (1D). Breng het grootste deel van de dag door met het verkennen van Lucknow. Kies ervoor om The Residency te verkennen en ondergedompeld te worden in de geschiedenis van het koloniale tijdperk. Ga 's middags aan boord van de Swarna Shatabdi Express-trein naar Delhi, met diner aan boord. Geniet van de nacht in de drukte van Delhi.

Dag 13: Delhi. Geniet van een vrije dag in Delhi.

Dag 14: Delhi / Agra (1B). Neem de Shatabdi Express-trein naar Agra, met het ontbijt aan boord. Geniet van een rondleiding door de indrukwekkende Taj Mahal en Agra Fort. Als de tijd het toelaat, kunt u ervoor kiezen om de Baby Taj te bezoeken.

Dag 15: Agra / Jaipur. Spring 's avonds op een Shatabdi Express-trein naar Jaipur.

Dag 16: Jaipur. Maak een oriëntatiewandeling door de stad. Maak een foto van de Hawa Mahal (Palace of the Winds) en bezoek het Amber Fort. Loop door de oude stad en markten en kies ervoor om het stadspaleis te bezoeken. Kies met vrije tijd ervoor om lokale ambachtslieden in een nabijgelegen dorp te bezoeken, door de Jantar Mantar te dwalen of een Bollywood-film te bekijken in het spectaculaire Art Deco-filmhuis, de Raj Mandir.

Dag 17: Jaipur / Udaipur. Stap 's ochtends aan boord van een trein en geniet van het passerende landschap op weg naar Udaipur. Kom 's avonds aan met vrije tijd om de stad te verkennen.

Dag 18: Udaipur. Geniet van een oriëntatiewandeling, inclusief een bezoek aan de Jagdish-tempel en het stadspaleis, een van de grootste koninklijke paleizen in India. Woon een culturele show in Rajasthani bij op Gangaur Ghat.

Dag 19: Udaipur / Bundi. Neem een ​​trein naar Bundi om het fort en de trappenhuizen te verkennen.

Dag 20: Bundi / Mumbai (1D). Verken Bundi met wat vrije tijd voor een overnachting in de Mumbai Rajdhani Express-trein, met diner aan boord.

Dag 21: Mumbai. Kom 's ochtends aan in het bruisende Mumbai, waar 20 miljoen mensen wonen. Maak een wandeltocht door het Colaba-gebied en bekijk de Gateway of India.

Dag 22: Mumbai / Goa. Vang een ochtendvlucht naar het prachtige Goa. Breng vrije tijd door met ontspannen op het strand of verken de monumenten van de stad.

Dag 23: Goa. Geniet van een vrije dag in Goa.

Dag 24: Goa. Geniet van een vrije dag in Goa.

Dag 25: Goa. Breng een vrije dag door met ontspannen op het strand of kies voor een bezoek aan de vele in Portugal gebouwde monumenten, wandel door de kerken van Oud Goa (een UNESCO-werelderfgoed) of ontdek Panjim, de hoofdstad. Vergeet niet te genieten van de Goan-keuken.

Dag 26: Goa / Hampi. Reis met de Visakhapatnam Howrah Express-trein en vervolgens met een busje om Hampi, in het hart van Karnataka, te bereiken.

Dag 27: Hampi / Mysore. Geniet van een wandeltocht en verken de spectaculaire ruïnes van de Hampi-paleizen, het Vittala-tempelcomplex, de Virupaksh-tempel, de Hazararama-tempel en de rotsblokken aan de rivier. Neem 's avonds een nachtelijke Hampi Express-trein naar Mysore.

Dag 28: Mysore. Kom aan in Mysore en verken het Mysore Palace en Chamundi Hill.

Dag 29: Mysore / Madikeri. Rijd naar Bylakuppe en verken het Namdroling-klooster - de thuisbasis van bijna 5.000 Tibetaans-boeddhistische monniken en nonnen. Rijd later naar Madikeri voor de avond.

Dag 30: Madikeri. Verken Madikeri (het koffiecentrum van India) en geniet van een rondleiding door een koffieplantage. Geniet later van een oriëntatiewandeling door de stad en geniet vervolgens van vrije tijd om 's middags te verkennen.

Dag 31: Madikeri / Kochi. Maak een ochtendrit naar het kustplaatsje Kannur. Vang 's middags de Ernakulam Express naar Kochi.

Dag 32: Kochi. Verken het Fort Kochi-gebied en zie de Chinese visnetten aan het werk. Als de tijd het toelaat, bezoek dan het Joodse gebied en de synagoge, het Nederlandse paleis en de kruidenmarkt.

Dag 33: Kochi. Vertrek op elk moment.



33 daagse Rondreis van Kolkata naar Kochi 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203