8 daagse Rondreis India  Afbeelding 8 daagse Rondreis India
8 daagse Rondreis India
Bestemming: Rondreizen India - Rondreizen

8 daagse Rondreis India




Dag 1 - Mumbai naar Murud

Onze bemanning ontmoet je op de vooraf gedefinieerde plek in Mumbai en gaat dan verder richting Murud, dat bekend staat om een ​​opmerkelijk strand, en vanwege de nabijheid van Janjira voor de kust van Rajapuri, een zeefort. Murud-Janjira is de lokale naam voor een fort in het kustplaatsje Murud, in het Raigad-district van Maharashtra, India. Het is opmerkelijk omdat het het enige fort langs de westkust van India is dat ongeslagen bleef ondanks aanvallen van de Nederlandse en Engelse Oost-Indische Compagnie.


Accommodatie - Overnachting op de camping

Maaltijden - lunch en diner

Bezienswaardigheden - Fort Murud-Janjira, Murud Beach


Dag 2 - Murud naar Goa, dag 3 - Goa

Ga naar de 'best geplaatste staat' in India - Goa. Goa is een voormalige Portugese provincie; het Portugese overzeese gebied van Portugees India bestond ongeveer 450 jaar totdat het in 1961 door India werd geannexeerd. Goa wordt jaarlijks bezocht door grote aantallen internationale en binnenlandse toeristen vanwege zijn witte zandstranden, nachtleven, gebedshuizen en werelderfgoedarchitectuur. Het heeft een rijke flora en fauna dankzij de ligging aan de West Ghats-reeks, een hotspot voor biodiversiteit.


Accommodatie - 2 nachten in hotel / resort

Maaltijden - Ontbijt, lunch en diner

Sightseeing - Vrije tijd


Dag 4 - Goa naar Jog Falls

Jog Falls is de op één na hoogste duikwaterval in India. Het is een gesegmenteerde waterval die, afhankelijk van regen en seizoen, een plonswaterval wordt. De watervallen zijn een belangrijke toeristische attractie en staan ​​op de 13e plaats van de wereld door de watervaldatabase. Ze staan ​​ook bekend als de Gersoppa-watervallen of Jogada Gundi.


Accommodatie - Overnachting op de camping

Maaltijden - Ontbijt, lunch en diner

Sightseeing - Ontspannen avond naast de waterval


Dag 5 - Jog Falls naar Hampi, dag 6 - Hampi

Hampi, ook wel de groep van monumenten in Hampi genoemd, staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en werd in de 14e eeuw het centrum van de hoofdstad van het hindoeïstische Vijayanagara-rijk. Chronicles achtergelaten door Perzische en Europese reizigers, met name de Portugezen, was Hampi een welvarende, welvarende en grootse stad nabij de rivier de Tungabhadra, met tal van tempels, boerderijen en handelsmarkten.


Accommodatie - 2 nachten in Resort / camping

Maaltijden - Ontbijt, lunch en diner

Bezienswaardigheden - Hampi-tempels, bezoek aan Anegundi, olifantenstallen


Dag 7 - Hampi naar Wai

Wai is al lang een cultureel centrum. Lokaal prominente families bouwden verschillende architectonisch belangrijke tempels in Wai. In Wai zijn ongeveer 300 Bollywood- en Marathi-films opgenomen. Wai staat in Maharashtra bekend om zijn ghats aan de oevers van de Krishna-rivier en zijn tempels, vooral de Dholya Ganapati-tempel op Ganapati Ghat.


Accommodatie - Overnachting op de camping

Maaltijden - Ontbijt, lunch en diner

Bezienswaardigheden - Dhom Dam en meer


Dag 8 - Wai naar Mumbai

Na het ontbijt ga je terug naar de hub, d.w.z. Mumbai


Maaltijden - Ontbijt en lunch



8 daagse Rondreis India  0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203