Unforgettable India Afbeelding Unforgettable India
Unforgettable India ***
Bestemming: Rondreizen India - Rondreizen

Unforgettable India

***

Ontmoet het bruisende, bedwelmende, inspirerende en indrukwekkende India. Van drukke steden naar het vredige platteland, van prachtige Mughal architectuur naar tijger-spotten in de Nationale Parken. Laat je zintuigen prikkelen door de cultuur & historie van India, geniet van de geuren en smaken die de kruiden van de Indiase keuken je brengen, bewonder de erotisch getinte houtsnijwerken van Khajuraho en kijk...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1-2 Delhi

Namaste! Welkom in India. Om 18.00 uur ontmoet je tijdens de welkomstinformatie je medereizigers. Tot die tijd kun je Delhi verkennen. Breng een bezoek aan de Graftombes van Humayun of de Mughal meesterwerken welke op de Werelderfgoed lijst staan. Dag 2 is ter vrije besteding. Samen met de tourleader kan je deelnemen aan optionele excursies.

Dag 3 Agra

Na het ontbijt vertrekken we per trein naar Agra, waar we op de fiets de stad zullen verkennen. Verder bezoeken we vandaag de Taj Mahal, Agra Fort en als optionele activiteit kan je een bezoek brengen aan het Akbar Mausoleum.

Dag 4-5 Chanderi

Vroeg in de ochtend vertrekken we wederom met de trein naar Lalitpur. Vanuit hier zetten we de reis per Jeep voort naar Chanderi. Vandaag kan je even voelen wat het is om beroemd te zijn, want we zullen het middelpunt zijn van belangstelling zijn van de dorpsbewoners. Je logeert bij de familie van de locale gids. Naast wandelen, eten en genieten van gezellige dorpssfeer is er ook de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan het Chanderi Museum of om oude rotsschilderingen te bezichtigen.

Dag 6-7 Orchha

Via Lalitpur rijden we per bus naar Jhansi. Vanuit hier gaan we met de auto naar het pittoreske Orchha. Gelegen aan de Betwa rivier is Orchha in de eeuwen nauwelijks veranderd. Het bezit het grootste aantal tempels en paleizen in vergelijking met andere steden van dezelfde grootte. Er wordt bezoek gebracht aan Orchha Palaca, de Ram Raja Tempel en Taragram.

Dag 8 Alipura

Na het ontbijt vertrekken we naar Alipura. Een dorp waar het alledaagse leven recht tegenover het leven in de stad staat. Hier is een goede gelegenheid om de lokale bewoners te ontmoeten.

Dag 9 Khajuraho

Vandaag reizen we van Alipura naar Khajuraho waar zich de eeuwen oude tempels, bekend om de vele erotische beelden bevinden. Uiteraard brengen we een bezoek aan de Kamasutra tempels en is er nog gelegenheid om deel te nemen aan optionele excursies.

Dag 10-11 Bandhavgarh National Park

Er staat een lange rit voor de boeg wanneer we de Jungle intrekken voor een twee daagse Wildlife Safari. Naast het spotten van wild zoals zwijnen, jakhalzen, stekelvarkens en verschillende hertsoorten waaronder de Nilgail en de Sambar, is ons doel natuurlijk het spotten van de tijger. Aan het eind van dag 11 reizen we per nachttrein door naar Varanasi.

Dag 12-14 Varanasi

Met een overvloed aan tempels en heiligdommen is Varanasi een walhalla voor Hindi pelgrims. Tijdens een cruise over de Ganges laat je je meeslepen door de magische sferen van een candle flower ceremony. Ook geniet je van een mooie zonsondergang. Vroeg in de morgen stappen we aan boord van een bootje om ook het opkomen van de zon te zien. 's Middags maken we een wandeling door de Oude stad. Aan het einde van de dag reizen we per nachttrein terug naar Delhi.

Dag 15 Delhi

Na aankomst kun je de rest van de dag nog gebruik maken van een kamer in Delhi. Eens kijken of je de stad nog zo ervaart als toen je twee weken geleden begon aan de tour.

Inclusief

Engelssprekende gids / reisleider Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) 3 ontbijt, 1 lunch, 2 diner Excursies, 'sightseeing'en entreegelden volgens het uitgebreide, Engelstalige reisdossier 

Exclusief

Intercontinentale vluchten Optionele excursies Visumkosten Vaccinaties Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds 



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Unforgettable India 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203