Ibis Style Bali Petitenget Afbeelding Ibis Style Bali Petitenget
Ibis Style Bali Petitenget
Bestemming: Bali - Candidasa

Ibis Style Bali Petitenget


plane hotel

Op zoek naar een heerlijk luxe hotel met vele stranden en bezienswaardigheden binnen handbereik? Dan is Ibis Style Bali Petitenget het perfecte vakantieadres! U geniet van stijlvolle kamers, heerlijke maaltijden en een shuttleservice brengt u naar het strand of diverse trekpleisters. Vul zelf uw vakantie in vol zon, zee en strand of met cultuursnuiven in de mooie en veelzijdige omgeving van Kuta!



Ligging: Ibis Style Bali Petitenget nabij Seminyak

Het heerlijke 3-sterrenhotel Ibis Style Bali Petitenget heeft de perfecte ligging voor een vakantie vol plezier in de zon. In de omgeving vindt u 3 prachtige stranden, met het prachtige Petitenget zandstrand op ca. 1,8 km afstand. Batu Belig beach ligt op ongeveer 2,3 km en het strand van Seminyak vindt u op ca. 3 km.

Kuta vindt u op ca. 10,5 km afstand van het hotel en Denpasar ligt op ongeveer 2 km. In de nabije omgeving vindt u bezienswaardigheden zoals Tanah Lot (ca. 16 km), Bali Safari Marine (ongeveer 27 km) en Seminyak Square (ca. 2 km). Er is een gratis shuttleservice (4 x per dag) naar o.a. het strand van Petitenget, Seminyak centrum en het Seminyak strand.

Faciliteiten: Ibis Style Bali Petitenget

Ibis Style Bali Petitenget is een modern en stijlvol 3-sterrenhotel, de 134 kamers liggen in 1 gebouw met 5 verdiepingen. In de lobby vindt u een 24-uurs receptie en 2 liften. In het gehele hotel biedt Ibis Style Bali Petitenget u gratis wifi aan.

In het restaurant Streats vindt u maaltijden uit zowel de Internationale en Indonesische keuken. Een verfrissend drankje haalt u bij de lounge bar in de lobby of aan de pool bar. In de prachtige tuin treft u het zwembad met zonneterras aan, hier staan ligbedjes en parasols voor u klaar. Tevens kunt u gebruikmaken van de handdoekenservice.

Verder beschikt Ibis Style Bali Petitenget over een parkeergelegenheid en roomservice (tegen betaling).

7 maart 2019 Nyepi Day Op 7 maart 2019 wordt op Bali 'Nyepi Daya' gevierd. Dit is het hindoeïstische nieuwjaar en wordt ook wel de 'Dag der Absolute Stilte' genoemd. Gedurende deze dag ligt het gehele openbare leven stil en heerst er volledige rust op het eiland. De Balinezen blijven thuis, er rijdt geen verkeer en excursies en transfers mogen niet uitgevoerd worden.

Uit respect voor de bevolking is het gewenst deze dag binnen uw hotel te besteden. De hotelfaciliteiten en services zijn hier een uitzondering op en worden wel gewoon aangeboden.

Uw hotelkamer:

U verblijft in Ibis Styles Bali Petiteng in een ruime en moderne superiorkamer (max. 2 volw. + 1 kind), voorzien van telefoon, airconditioning, televisie (kabel), gratis kluisje, koelkastje, koffie- en theefaciliteiten, strijkbout/strijkplank (op aanvraag) en gratis wifi. Per dag ontvangt u 2 gratis flessen water. In de badkamer vindt u een douche, toilet en föhn.

Sport & Ontspanning:

Ibis Styles Bali Petiteng biedt u tijdens uw verblijf de mogelijkheid om te ontspannen en te sporten. U maakt gratis gebruik van de fitnesszaal.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten naar aanleiding van het programma
  • Luchthavenbelasting
  • Verzorging: logies en ontbijt
  • Als u een optie-boeking nu plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig € 2,50
  • Reserveringskosten, eenmalig € 28,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Huur GPS-systeem
  • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • WA-dekking van € 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.



Overige Informatie

Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een reisoverzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens, een beschrijving van de hotelaccommodaties en eventueel de autohuurvoorwaarden kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.

Als u een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.

Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

De optie boeking wordt pas definitief bevestigd, nadat wij u een reisoverzicht hebben toegezonden en u daarvoor uw akkoord heeft gegeven.



Ibis Style Bali Petitenget 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203