Legong Keraton Afbeelding Legong Keraton
Legong Keraton ***
Bestemming: Bali - Kuta

Legong Keraton

***

plane hotel transfer

Het Legong Keraton Beach Hotel ligt direct aan het rustige Berawa-strand in de schaduw van wuivende palmbomen en biedt kamers met airconditioning. Het beschikt over een buitenzwembad, een spa, een restaurant aan het strand en een bar. Een gratis pendeldienst naar het centrum van Seminyak wordt tweemaal per dag verstrekt.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Legong Keraton

Het Legong Keraton Beach Hotel ligt direct aan het rustige Berawa-strand in de schaduw van wuivende palmbomen en biedt kamers met airconditioning. Het beschikt over een buitenzwembad, een spa, een restaurant aan het strand en een bar. Een gratis pendeldienst naar het centrum van Seminyak wordt tweemaal per dag verstrekt. Restaurant Kerang heeft een prachtig uitzicht op zee. In deze informele eetgelegenheid geniet u onder de sterren van Indonesische specialiteiten en westerse gerechten. Er is ook roomservice beschikbaar. Bij Pasir the Spa kunt u een traditionele Balinese massage of een kruidenbehandeling ondergaan. Bij het hotel is het tevens mogelijk fietsen te huren, een excursie te boeken of kinderopvang te regelen.

Ligging

Hotel Legong Keraton bevindt zich in het levendige Kuta, op slechts 1 km van een avondwinkel. U kunt er gratis parkeren. U rijdt in 30 minuten naar de internationale luchthavens Nusa Dua en Ngurah Rai.

Faciliteiten

  • Buiten: Tuin, Terras
  • Activiteiten: Fietsen, Wellnesscentrum, Massage, Fietsverhuur
  • Eten & Drinken: Bar, Restaurant (a la carte)
  • Internet: Gratis! WiFi is beschikbaar in het gehele hotel.
  • Parkeren: Gratis! Openbaar parkeren is gratis. U kunt parkeren bij de accommodatie. Vooraf reserveren is noodzakelijk.
  • Diensten: Roomservice, Autoverhuur, Pendeldienst (gratis), Luchthavenshuttle (toeslag), 24-uursreceptie, Valutawissel, Excursiebalie, Bagageopslag, Kinderopvang, Wasserij, Stomerij, Strijkservice, Businesscentrum, Fax/kopieerapparaat, Cadeauwinkel
  • Algemeen: Kluisje, Rookvrije kamers, Airconditioning

Kamers

Het hotel ligt te midden van het tropische landschap en heeft een privebalkon en Balinese prints. Ze zijn standaard voorzien van een satelliet-tv, een minibar en een eigen badkamer met een warme douche.

  • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden.
  • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden.

Voorwaarden

  • Kinderen en extra bedden: Gratis! Voor kinderen tot 10 jaar oud wordt geen toeslag in rekening gebracht wanneer er gebruik wordt gemaakt van de reeds aanwezige bedden. Bij een verblijf van een ouder kind of volwassene geldt een toeslag van IDR 338807 per persoon per nacht en er wordt een extra bed geplaatst. Bij een verblijf van een kind tot 3 jaar oud geldt een toeslag van IDR 145203 per persoon per nacht wanneer er gebruik gemaakt wordt van een babybedje. Maximum aantal extra bedden / babybedjes in een kamer: 1. Beschikbaarheid van een extra bed of babybedje is altijd op aanvraag.

Huisdieren zijn niet toegestaan.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Legong Keraton 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203