Ramayana Resort en Spa Afbeelding Ramayana Resort en Spa
Ramayana Resort en Spa ****
Bestemming: Bali - Kuta

Ramayana Resort en Spa

****

Ramayana is een leuk sfeervol 4-sterren hotel waar moderne lounge elementen met typisch Balinese invloeden gecombineerd zijn. Met een ligging midden in Kuta is er altijd genoeg te beleven, hoewel men niet hiervoor perse het hotel hoeft te verlaten.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Ramayana Resort & Spa

Ramayana is een leuk sfeervol 4-sterren hotel waar moderne lounge elementen met typisch Balinese invloeden gecombineerd zijn. Met een ligging midden in Kuta is er altijd genoeg te beleven, hoewel men niet hiervoor perse het hotel hoeft te verlaten.

Ligging

Ramayana ligt slechts op ca. 200 m van het strand. In het hart van Kuta, omringd door diverse bars, restaurants en winkeltjes.

Faciliteiten

Lobby met receptie, winkeltje, tegen betaling draadloos internet, 2 bars, Gabah Restaurant met een Balinese, Indonesische en Westerse keuken, Japans restaurant Bluefin, Seafood House gespecialiseerd in visgerechten en de Chinese keuken, Stadium Cafe een internationaal restaurant met sportuitzendingen, Flap Jack met wafels en ijs, 24 uur roomservice en wasserijservice. 2 Zwembaden met ligbedden, parasols en badhanddoekservice.

Sport & Ontspanning

Tafeltennis. Dagelijks diverse acitivteiten zoals Balinese danslessen, kookles en het mixen van cocktails. Rama Spa met diverse schoonheidsbehandelingen en massages.

Kamers

Deluxekamer

Sfeervol ingericht met airco, tv, dvd-speler, minibar, koffie- en theefaciliteiten en kluisje. Badkamer met bad met douche en fohn.

Deluxekamer met balkon:

Als deluxekamer, echter ruimer en met balkon. (1B/2B/3B) Poolside Cottage: Als deluxekamer, echter in Lombok stijl huisje aan het zwembad, strijkfacilliteiten, badjassen en badslippers. (1C/2C) Resort club: Als deluxekamer, echter ruimer en luxer ingericht met zitje in de kamer. Badkamer met bad en aparte douche, badjassen en badslippers. Balkon met loungebank.

Familiekamer:

3-4 personen Als deluxekamer met balkon, echter veel ruimer en een playstation. Badkamer met bad en aparte douche. (max. 2 volw. + 2 kind. t/m 11 jaar)

Verzorging

U verblijft op basis van logies en Ontbijt. Ontbijt in buffetvorm.

Bijzonderheden

Gasten in de poolside cottage genieten de volgende voordelen: ontbijt op de kamer mogelijk, 15 minuten massage op de 1e of 2e dag, bloemen en fruit bij aankomst op de kamer, dagelijks afternoon tea en snacks. Gasten in de resort club genieten naast bovenstaande ook: chocolade bij aankomst, dagelijks savonds een cocktail, gebruik van de club lounge en een kleinigheidje bij vertrek.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Ramayana Resort en Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203