Alam Anda Ocean Resort enen Spa incl Open Water duikcursus Afbeelding Alam Anda Ocean Resort enen Spa incl Open Water duikcursus
Alam Anda Ocean Resort en Spa incl Open Water duikcursus
Bestemming: Duikvakantie Indonesie Bali - Leren duiken Bali

Alam Anda Ocean Resort en Spa incl Open Water duikcursus


Gedurende uw verblijf op Bali in het Alam Anda Ocean Resort en Spa zal u in de watten gelegd worden. Perfecte service, heerlijke maaltijden en een comfortabel verblijf staan u te wachten gedurende uw duikvakantie op Bali. Het in het resort gelegen professionele duikcentrum Werner Lau biedt zeer ervaren instructeurs voor perfecte begeleiding tijdens uw Open Water duikcursus.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Alam Anda Ocean Front Resort & Spa

Het Alam Anda Ocean Front Resort & Spa Resort ligt aan de noordoostkust van Bali. Het resort staat onder management van Werner Lau en is in 2007 vergroot en gemoderniseerd. De kwaliteit en service naar de klanten toe staat centraal in dit resort. Met een groot welnesscentrum, restaurant, zwembad en verschillende prachtig ingerichte bungalows en villas, biedt dit resort de perfecte vakantiebelevenis!

Ligging

Op ongeveer 3 uur rijden van de luchthaven Denpasar vindt u tussen kokosnoot- en sinaasappel plantages het luxueuze resort. Ondanks dat het resort direct aan zee ligt, vindt u hier geen massa toerisme. Op het bijna lege strand komt u af en toe een visser of spelende Balinese kinderen tegen. In de 2 hectare grote tuin met kokosnoot-, palm en bananenbomen komt u helemaal tot rust.

Faciliteiten

Palmentuin, openlucht restaurant, zwembad, spa, duikschool en huisrif.

Kamers

Het resort bestaat uit twee eenvoudige Losmen (voordeelkamers), negen Seaview Bungalows, 12 Deluxe Garden Bungalows, een dubbele bungalow die Ambu Ambu genoemd wordt en verschillende villas. Voor beschikbaarheid van de verschillende kamertypes kunt u contact opnemen met onze reserveringsafdeling.

De Losmen zijn simpele maar mooie kamers, stijlvol ingericht in Balinese stijl. U vindt er een tweepersoonsbed, ventilator en airco, bureau, minibar en een klein terras. De kamers beschikken over een kleine badkamer met toilet en douche (warm en koud water).

De Seaview Bungalows zijn op traditionele wijze gemaakt van o.a. palmenhout en bamboe. Alle bungalows hebben zeezicht, zijn stijlvol ingericht en combineren traditie met comfort. Ze beschikken over een gecombineerde slaap- en leefruimte, ingericht met bamboe meubelen, een frisse marmeren badkamer met douche (warm en koud), minibar, airconditioning en veranda.

De Deluxe Garden Bungalows bevinden zich in een prachtige grote palmentuin met vijvers, fonteinen en beelden van de verschillende goden. De luxueuze bungelows zijn ook opgetrokken uit natuurlijke materialen zoals palmhout, bamboe en steen. Alle bungalows beschikken over een gecombineerde woon- en slaapgedeelte, minibar, airconditioning en badkamer met douche en toilet. Drie van de bungalows hebben genoeg ruimte om een derde bed te plaatsen. Alle bungalows hebben een prive terras waar u heerlijk kunt genieten van de omgeving.

De dubbele Ambu Ambu bungalow ligt direct aan zee op nog geen 20 meter van het water. De bungalow ligt op 900 m2 terrein en is een prachtige, ruime bungalow met twee slaapkamers geschikt voor maximaal 4 personen. Er is een woonkamer met uitzicht op zee, twee buitendouches, airconditioning, koelkast, veranda, tuin met ligbedden en zoals u mag verwachten in het paradijs, een hangmat.

Het Alam Anda Dive & Spa resort beschikt ook nog over een aantal prachtige villas. De prijzen voor deze villas kunt u opvragen bij onze reserveringsafdeling.

De Bahari villas hebben dezelfde faciliteiten als de Ambu Ambu bungalow, maar liggen in het westen van het resort op een toplocatie. Vanuit de villas heeft u direct toegang tot het strand waar u heerlijk kunt zonnen. Ook beschikken de villas over een prive tuin en zwembad.

De Lumba Lumba villa is een ruime villa 20 meter van het strand met 25 meter aan prive kuststrook. De faciliteiten van de villa zijn vergelijkbaar met de Bahari plus een kleine keuken.

De Purnama villa staat in een prive tuin van ongeveer 200 m2 en heeft 3 slaapkamers met eigen badkamer en tv. Naast een eigen zwembad heeft deze villa ook een prachtige vijver met waterval en Koi karpers. Door de centrale ligging van de villa loopt u zo naar de spa, duikschool, het strand of restaurant.

Duiken

Werner Lau Alam Anda

De duikschool gelegen in het Alam Anda Resort wordt gemanaged door Nederlander Erik Verhoef. De duikschool ligt op 50 m van de zee, direct voor het huisrif en handhaaft hoge standaarden van service en kwaliteit.

Het huisrif

Direct voor het duikcentrum ligt een prachtig huisrif met 3 entry- en exit punten. Zelfs als u een ervaren duiker bent zult u hier elke duik weer iets nieuws tegenkomen. Een waar paradijs voor de onderwaterfotograaf! U hoeft niet met zware tanks te tillen, want ook hier is natuurlijk de welbekende tankservice van Werner Lau van toepassing.

Het rif ligt over de gehele lengte van het resort, en is een van de eerste beschermde riffen van Bali. De vissers uit de buurt mogen geen netten, harpoenen en cyanide gebruiken. De onderwaterwereld is hierdoor nog prachtig intact.

Een ondiep gedeelte van maximaal 6 meter diepte vormt een perfecte plek om te snorkelen en loopt tot wel 50 meter van het strand af. Het rif is zeer rijk aan verschillende soorten hard- en zacht koraal, gorgonen en sponzen.

Tussen de koralen in zijn kleine stukken wit zand te vinden, niet alleen heel geschikt voor de snorkelaar en beginnende duiker, maar ook een favoriete plek van de onderwaterfotograaf op zoek naar roggen, alen, schorpioenvissen, fantoomvissen, garnalen, zeepaardjes etc.

Het huisrif is beschermd van sterke stromingen en de watertemperatuur schommelt gedurende het jaar tussen de 27 en 29 graden Celcius.

Duikvakantie Bali Alamanda Dive en Spa Resort inclusief Open Water duikcursus

10-daagse duikreis Bali inclusief:

  • Retourvluchten Amsterdam - Denpasar Bali
  • Luchthaventransfers
  • 7 nachten accommodatie in Alam Anda Dive & Spa Resort o.b.v. logies & ontbijt
  • 3-4 daagse Open Water duikcursus inclusief theorieboek, theorielessen en examen en 6 praktijk duiken.

Ter plaatse te voldoen: certificatiekosten 38.- euro.

Verzorging

U verblijft hier op basis van logies en ontbijt. Tegen een toeslag van 15,- per persoon, per dag kunt u op basis van halfpension verblijven. Wilt u liever dat uw ontbijt, lunch en diner geregeld zijnTegen een toeslag van 26 per persoon, per dag verblijft u op basis van volpension.

Vluchten

Deze reis is samengesteld met lijnvluchten van Emirates, Singapore Airlines, Cathay Pacific, Garuda Indonesia of KLM. Indien u vanaf een andere luchthaven wilt vertrekken, of met een andere luchtvaartmaatschappij wilt vliegen is dit in overleg te reserveren. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn of er een speciale aanbieding geldt op een alternatieve datum, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of korting. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen. Wij zullen u, waar mogelijk, te allen tijde de voordeligste en comfortabelste vliegmogelijkheid aanbieden.

Bagage

Bij luchtvaartmaatschappij Cathay Pacific, Singapore Airlines, Garuda Indonesia en Emirates mag u als duiker standaard 30kg ruimbagage meebrengen. Bij KLM is dat standaard 20kg.

Kerst en Oud en Nieuw

Wanneer u tijdens de kerstdagen of de jaarwisseling in het resort verblijft, geldt er een verplicht toeslag voor het diner.

  • Kerstdiner: 50,- per persoon
  • Oudjaars buffet: 55,- per persoon

Excursies

Alam Anda biedt ter plaatse tegen betaling diverse excursiemogelijkheden aan om de prachtige omgeving te ontdekken, zoals bijvoorbeeld hiking- of fietstochten, raften en excursies in de natuur. Ook zijn er diverse excursies naar verschillende indrukwekkende bezienswaardigheden, tempels, lokale markten, etc.

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet onlineHeeft u vragen?

Neem contact op met Duikreizen.nl!

Tel: 0900-0977

Of stuur een e-mail naar info@duikreizen.nl



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Alam Anda Ocean Resort en Spa incl Open Water duikcursus 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203