Gili Teak Resort Afbeelding Gili Teak Resort
Gili Teak Resort ***
Bestemming: Gili Eilanden - Gili Trawangan

Gili Teak Resort

***

Het Gili Teak Resort biedt uitzicht op een wit zandstrand, de Mt Agung vulkaan en de beroemde zonsondergang van Bali. Het Gili Teak Resort ligt op slechts 10 minuten van de haven en de gezellige drukte van Gili Trawangan centrum en biedt een relaxte boutique hotel ervaring. De kamers liggen in weelderige tuinen en er is een 19m lang zwembad versierd met beroemde witte palimanan. De Gili Teak Beach Club mengt...

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Gili Teak Resort

Het Gili Teak Resort biedt uitzicht op een wit zandstrand, de Mt Agung vulkaan en de beroemde zonsondergang van Bali. Het Gili Teak Resort ligt op slechts 10 minuten van de haven en de gezellige drukte van Gili Trawangan centrum en biedt een relaxte boutique hotel ervaring. De kamers liggen in weelderige tuinen en er is een 19m lang zwembad versierd met beroemde witte palimanan steen. De Gili Teak Beach Club mengt rustiek en chic en ligt op slechts 20m van de azuurblauwe oceaan.

Ligging

Gili Trawangan ligt ten noorden van Lombok en is goed bereikbaar via Lombok of Bali. De transfertijd per snelle ferry bedraagt 2 1/2 uur van Bali en 3-4 uur vanaf de luchthaven van Lombok.

Kamers

Het Resort beschikt over acht luxe cottages gebouwd van gerecycled teak. De oppervlakte van de cottages bedraagt ca. 46 m2. Alle cottages hebben een terras, airconditioning, een plafond fan, WiFi, TV/DVD, mini bar en een kluisje.

Faciliteiten

Restaurant en Gili Teak Beach Club

Zwembad

WiFi

Duiken

Meer informatie over de duikmogelijkheden en tarieven, vindt u onder het tabblad Duiken

Inclusief

Vluchten Amsterdam - Bali v.v.

7 nachten overnachtingen in een 2-persoonskamer op basis van logies en ontbijt

transfer Bali airport - Gili Trewangan v.v.

Vluchtinformatie

Deze reis is samengesteld op basis van lijnvluchten met vertrek vanaf Amsterdam. Indien u vanaf een andere luchthaven wilt vertrekken, of met een andere luchtvaartmaatschappij wilt vliegen, is dit in overleg te reserveren. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen wij u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Overige informatie

Bezoekers moeten een tenminste 6 maanden geldig paspoort hebben, voldoende middelen om zichzelf te onderhouden en een retour vliegticket. Visa on arrival

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet onlineHeeft u vragen?

Neem contact op met DuikReizen.nl.

Duiken

Manta Dive is het enige Diamond Rated Dive Center and Instructor Training Facility in de regio met instructeurs welke zowel PADI als SSI cursussen kunnen geven. U kunt gedurende het hele jaar duiken.

Duikpakketten

1 duik Euro 35

5 duiken Euro 155

10 duiken Euro 220

Duikcursus

  • Discover Scuba Diving: (dag) incl. alle apparatuur & instructie - Euro 65

  • Scuba Review: (dag)incl. alle apparatuur & instructie - Euro 56

  • Scuba Diver: (2 dagen) incl. apparatuur,instructie, cursusmateriaal, certificering, Manta t-shirt en logboek - Euro 266

  • Scuba Diver Open Water Upgrade: (2 dagen) incl. alle apparatuur, instructie, cursus materialen, certificering, Manta t-shirt en logboek - Euro 238

  • Open Water: (3-4 dagen ) incl. uitrusting, instructie, cursusmateriaal, certificering,Manta t-shirt en logboek - Euro 385

  • Advanced Open Water: (2-3 dagen)incl. apparatuur, instructie, cursusmateriaal, certificering en t-shirt Manta - Euro 315

Duiklocaties

Er zijn ca. 17 duiklocaties rond de Gili eilanden. De meeste zijn geschikt voor alle niveaus, maar een paar vereisen een geavanceerde certificering.

Shark Point: alle niveaus

Uitstekende plek op de noordzijde van Gili Trawangan voor het bekijken van het grotere mariene leven. Een vlakke zandbodem verandert in een reeks van geleidelijk diepere canyons, die parallel lopen aan de kust. Dit is waarschijnlijk de meest populaire plek als gevolg van de enorme verscheidenheid aan leven. Rifhaaien in de canyons, inktvis, roggen, schildpadden meer aan de oppervlakteen bij volle maan een school van grote bult head papegaaivis.

Manta Point: alle niveaus

Een zacht glooiende rif aan de zuidkant van Gili Trawangan met een goede varieteit aan harde en zachte koralen, afgewisseld met bommies en grote tafel koralen-waarin de vis onderdak vindt. Er is hier zelden stroom, een uitstekende plaats om te dichten met rifhaaien, roggen, inktvis, Octopus en de in het seizoen een passerende manta.

Halik: alle niveaus

Schildpad canyon met een steile helling aan de noordkant van Gili Trawangan met een diepte van 5m tot 24m met een reeks van geulen op de bodem. Een fijne site voor een multi level duik met de keuze van de zacht koraal in het diepere gedeelte naar harde koralen als je opstijgt en in het ondiepe schildpadden volstrekt onaangedaan door de aanwezigheid van duikers. Dit is ook een geweldige site voor drift duiken.

Deep Turbos: geavanceerd

Diepe duik ten oosten van Gili Trawangan met een spectaculaire topografie. Op 30m deze site heeft een zandbodem tussen grote zee terpen. Deze zee terpen varieren in grootte en hebben een interessant aanbod van overhangen en ontsluitingen, waarvan de grootste oplopen tot ongeveer 20 meter. Daarnaast een goede varieteit aan koralen en een aantal grote zee varens. Duizenden tuin paling liggen op de zanderige bodem en barracuda, luipaard haaien en reuze roggen kunnen hier ook worden gezien.

Hanns Reef: alle niveaus

Deze locatie is net ten oosten van Gili Air en is ideaal voor macro fotografen of degenen die een aantal van de kleinere soorten te zien. Frog vis, blad schorpioenvis, zeepaardjes, zwart gevlekte murenes, spearers, zeenaalden en vele soorten garnalen worden hier regelmatig gespot.

Simons Reef: gevorderde duikers

Een diepe duik met een verscheidenheid aan koralen welke op andere duikplaatsen niet te zien zijn. Op 30m is een zandbodem tussen grote zee terpen. Deze zee terpen varieren in grootte en hebben een interessant aanbod van overhangen en ontsluitingen. Ook zijn er enkele interessante zandbank formaties vergelijkbaar met zandduinen in een woestijn.

Meno Bounty/Jubblies: alle niveaus

Bounty Wreck een 30m lang gezonken platform aan de zuidwest kant van Meno, bedekt met harde en zachte koralen. De bounty is een toevluchtsoord voor vele soorten vissen zoals schorpioenvis, steen vis en jeugdige Batfish.

Japanse Wreck: Nitrox certificering/ervaren duikers.

Deze duik vereist Nitrox certificering en ervaring met decompressie duiken. Het wrak is een Japanse patrouilleboot uit de Tweede Wereldoorlog, het is ongeveer 20 meter lang en staat rechtop op een zanderige bodem op 45meter diepte. Het wrak is bedekt met schorpioenvis en lion fish, er is kikker vis, naaktslakken en nog veel meer

Meno Wall: alle niveaus

Net ten westen van Gili Meno en met een overvloed van schaaldieren en een geweldige plek voor de nacht duiken. De muur loopt van 5m tot 16m en een tweede muur loopt een beetje dieper. Spaanse danseressen, krabben rangingfrom van kleine koraal krabben tot de enorme Sponge krab, kreeft, garnalen, slapende schildpadden, baby inktvis en schorpioenvissen behoren tot de vele wezens die kunnen worden gezien.

Air Wall: alle niveaus

Deze muur is een van de grootste in het gebied met een totaal hoogteverschil 5-30 meter langs een deel van de oostelijke kant van Gil Air. De duik begint met een zachte zandbodem helling langs een aantal grote bommies en richels. Vele soorten en een grote verscheidenheid van het meer ongebruikelijk mariene leven kan worden gevonden.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Gili Teak Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203