15 daagse Rondreis van Java naar Bali Afbeelding 15 daagse Rondreis van Java naar Bali
15 daagse Rondreis van Java naar Bali
Bestemming: Rondreizen Indonesie - Rondreizen

15 daagse Rondreis van Java naar Bali




Dag 1 Jakarta - Bogor - Bandung


Bij aankomst op Soekarno-Hatta Jakarta International Airport en na meet & greet met de gids en chauffeur rijden we in minder dan twee uur (met mooi verkeer) naar Bogor. Bij aankomst in Bogor / Buitenzorg bezoeken we Bogor Botanical Garden. Dit is de wereldberoemde tuin met honderden verschillende bloemen en planten. Nadat we klaar zijn, gaan we rechtstreeks naar Bandung. Bij aankomst inchecken in het hotel.


Dag 2 Bandung - Wonosobo


Na het ontbijt vertrekken we naar Wonosobo. Dit is een lange, mooie rit. Er zijn onderweg veel dingen te zien. De geschatte aankomsttijd in Wonosobo is tijdens het diner. Na het diner inchecken in het hotel.


Dag 3 Wonosobo - Dieng - Yogyakarta


Ochtend om 3 uur 's ochtends en naar Dieng Plateau. Als je op een motor kunt rijden, is dit je avontuurlijke tijd. Berijd het door de donkere en voorstedelijke weg en ga naar de dubbele zonsopgang, gouden en zilveren zonsopgang. Eerst gaan we naar Sikunir Hill om de gouden zonsopgang te bekijken (het gerucht gaat: de beste plek om zonsopgang ter wereld te zien) en daarna rennen we naar de Arjuna-tempel om de zilveren zonsopgang te zien (of je kunt gewoon kies er een om van te genieten). Als de zon alles oplicht, kun je zien waarom we liever op een motor rijden. Daarna gaan we terug naar het hotel om te ontbijten en uit te checken en vervolgens door te gaan naar Yogyakarta. Bij aankomst in Yogyakarta gaan we naar het hotel in de Borobudur-tempel om in te checken. Hier heb je alle tijd om de Borobudur te zien en te verkennen.


Dag 4 Yogyakarta


Ochtendgesprek om 4 uur. Vervolgens lopen we om 04.30 uur door de frisse lucht en het bedauwde gras, op weg naar de Borobudur-tempel om de zonsopgang vanaf de top te zien. Na het genieten van de zonsopgang, gaan we terug naar het hotel voor het ontbijt en uitchecken. Daarna gaan we verder naar het centrum van Yogyakarta en bezoeken we het Waterpaleis en het Sultanpaleis. Na de lunch bezoeken we het grootste hindoetempelcomplex, de Prambanan en de Ratu Boko-tempel. Inchecken hotel.


Dag 5 Yogyakarta - Malang


Na het ontbijt gaan we verder naar Malioboro Road om de beroemde traditionele markt te zien. Na de lunch vertrekken we naar Malang. Bij aankomst inchecken in het hotel en gratis programma.


Dag 6 Malang - Bromo

Na het ontbijt zullen we een stadstour door Malang en een Malang-tempel maken, waaronder de Singosari-tempel, de Sumberawan-tempel en een Dwarapala-standbeeld. Daarna gaan we verder naar Bromo Area.


Dag 7 Bromo - Kalibaru


Ochtendgesprek om 3.45 uur. Om 4 uur worden we opgehaald door een 4WD-jeep die ons naar het uitkijkpunt van Penanjakan brengt voor zonsopgang. Na een kleine wandeling en genieten van de zonsopgang, gaan we naar beneden en passeren de zee van zand om naar de Bromo-krater te gaan. Hier heb je 2 keuzes, om de afstand van 3 km te lopen of een paardrijtocht te maken. Nadat we klaar zijn met fotograferen, gaan we terug naar het hotel voor het ontbijt en uitchecken. Daarna gaan we verder naar Kalibaru.


Dag 8 Kalibaru - Sukamade


Na het ontbijt vervolgen we onze tocht naar Sukamade Beach per jeep (of vrachtwagen, afhankelijk van de hoogte van de rivierstroom). Tijdens de reis passeren we het traditionele dorp, de cacao- en koffieplantage, het prachtige strand en het regenwoud. Bij aankomst na het laten vallen van je bagage, gaan we naar het strand om de babyschildpad los te laten en naar de prachtige zonsondergang te kijken. 'S Avonds zullen we vergezeld worden door lokale rangers om de activiteiten van de wilde schildpad in de kust te zien.


* PS: Waarnemingen van schildpadden zijn niet gegarandeerd tijdens deze reis .. Alles zou teruggaan naar de natuur .. En een beetje geluk .. En alle accommodatie in Sukamade is erg basic .. Begrijp alsjeblieft en noteer: het staat in de midden in niemandsland.. :)*


Dag 9 Sukamade - Banyuwedang


Na het ontbijt vertrekken we vanuit Sukamade, richting Ketapang Harbor om over te steken naar Bali. Vervolgens gaan we vanuit Bali door naar Banyuwedang, Buleleng Area, het dichtstbijzijnde punt als je Menjangan Island wilt bereiken. Bij aankomst inchecken in het hotel en gratis programma.


Dag 10 Banyuwedang - Menjangan Island - Lovina


Na het ontbijt vertrekken we vanuit de haven van Banyuwedang naar het eiland Menjangan. Hier heb je ongeveer 4 uur om te snorkelen en te genieten van het onderwaterzicht. 'S Middags gaan we verder naar Lovina en inchecken in het hotel.


Dag 11 Lovina - Ubud


Vroeg in de ochtend, rond 5 uur, gaan we naar het midden van de zee, wachtend op een prachtig wezen: dolfijnen die verschijnen. Daarna gaan we terug naar het hotel voor het ontbijt en uitchecken. Daarna vervolgen we onze reis naar Ubud. Bij aankomst inchecken in het hotel.


Dag 12 Ubud


Je hebt een vrije dag om het groene Ubud met fantastische rijstvelden te verkennen. Er is ook een Balinese kunstgalerie in de buurt waar je rond kunt wandelen.


Dag 13 Ubud


Gratis programma voor de hele dag.


Dag 14 Ubud - Kuta


Na het ontbijt vervolgen we de reis naar het beroemde toeristische Kuta. We checken eerst in bij het hotel en gaan dan rechtstreeks naar het strand. Hier heeft u veel te ontdekken. U kunt winkelen (beste prijs voor kleding, alleen als u hard kunt onderhandelen!), Watersporten, of gewoon chillen, achterover leunen en ontspannen in een gezellige en erg leuke strandbar / resto. Kuta staat ook bekend om zijn zonsondergang. Dus als je tijd hebt en je niet snel verveelt door het uitzicht op het strand en de zonnewarmte, raden we je aan tot die tijd te wachten.


Dag 15 Kuta


Na het ontbijt gaan we naar het Uluwatu-gebied en het culturele park Garuda Wisnu Kencana (GWK). Daarna zetten we je af op de luchthaven van Bali voor je vlucht naar huis. Einde van de tour.



15 daagse Rondreis van Java naar Bali 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203