23 daagse Rondreis van Java naar Bali Afbeelding 23 daagse Rondreis van Java naar Bali
23 daagse Rondreis van Java naar Bali
Bestemming: Rondreizen Indonesie - Rondreizen

23 daagse Rondreis van Java naar Bali




Dag 1: Jakarta Airport - Jakarta Hotel


Ontmoet en begroet onze medewerkers op de luchthaven van Jakarta op naambord en transfer in hotelrust en ontspan.


Dag 2: Jakarta City Tour


Na het ontbijt bezoekt u Old Batavia Jakarta, een gebied van Nederlandse kolonisatie-erfenis dat in de 17e eeuw bekend stond als Batavia. Enkele van de oude gebouwen in het oude gebied van Batavia werden door de gouverneur Jakarta als musea gebruikt. Oud Batavia is een van de zeer interessante plaatsen of gebieden om te bezoeken wanneer u naar Jakarta reist, aangezien het een centrum van historisch toeristisch object in Jakarta is. Terug naar hotel om uit te rusten en te ontspannen.




Dag 3: TMII - Puncak Hotel


Na het ontbijt bezoek aan Indonesia Miniatur Park Vervolgens wordt het bezoek aan het National Museum of Indonesia ook erkend als Elephant Museum, het National Monument (Monas) gaat verder naar de Bogor Botanical Garden met meer dan 15.000 soorten bomen en planten. Ga naar de halte Puncak voor een koffiepauze in gebied Theeplantage met een prachtig landschap en een koele bries.Transfer in Puncak hotel.


Dag 4: Puncak - Bandung


Na het ontbijt rijdt u ongeveer 3 uur naar Bandung en bezoekt u vervolgens de vulkaan Mt Tangkuban Perahu, waar we tot aan de rand kunnen rijden om het adembenemende uitzicht op de actieve vulkaan en de smeulende krater te zien, 25 kilometer ten noorden van Bandung richting Lembang. Tangkuban Perahu vulkaan met drie kraters waar toeristen doorheen kunnen lopen. Deze drie kraters zijn Queen Crater, Domas Crater en Upas Crater. Toeristen kunnen afdalen naar de Domas-krater waar veel hete geisers zijn waarin ze eieren kunnen koken. Bezoek vervolgens de natuurlijke warmwaterbron Ciater en vervolgens de drijvende markt Lembang, terug naar hotelrust en ontspan




Dag 5: Bandung City Tour - Hotel


Na het ontbijt bezoek aan Museum Asia Africa, Udjo Angklung Music School, wanneer er uitvoeringen beschikbaar zijn, zullen we de Angklung Orchestra-uitvoering zien door schoolkinderen van verschillende leeftijden. Rijd vervolgens naar Garut (Leles) Situ Cangkuang, deze kleine tempel is de enige hindoeïstische in West-Java en werd gebouwd tijdens de periode van de eerste Sundanese

koninkrijk. Maak een korte rit gevolgd door een bamboevlot over een klein meer om de tempel te bereiken. Beklim vluchttrappen door een bos van oude bomen naar deze tempel op een heuveltop.


Dag 6: Kampung Naga - Pangandaran Hotel


Ochtendtourbezoek aan Sundanese dorp aan de grens van de Ciwulan-rivier. Terwijl je door het dorp loopt, zie je 100 houten huizen met daken gemaakt van bamboe, suikerpalmvezel. in het dorp geen elektriciteit en de mensen handhaven een traditionele manier van leven. Rijd door naar Pangandaran. Inchecken hotelrust en ontspannen


Dag 7: Green Canyon - Dieng Hotel


Om 06.00 uur verken je Pangandaran, bezoek aan het natuurreservaat en geniet van je reis met een kleine houten boot om door het park langs de Green River Canyon te varen. Het gebied is betoverend met een waterval en stalactieten rond de grot. Pangandaran verlaten en ongeveer 6 uur rijden naar Wonosobo , Dieng Plateau transfer in hotel rust en ontspan


Dag 8: Sunrise Sikunir - Yogya Hotel


03.30 uur rijden naar Dieng voor zonsopgang op de Sikunir-heuvel, richting het Dieng-plateau, het hoogste land van het Java-eiland. Het is hoogland dat op 2.093 meter ASL ligt. Bekijk onderweg een aantal kleine dorpjes, een lokaal rijstveld, tabak, thee en aardappelplantage. bezoek Arjuna tempel werd gebouwd in de 9 eeuw. Ga door met een bezoek aan de Sikidang-krater als een onderscheidende krater waar we van dichtbij kunnen zien met bruisende modder op het oppervlak. Bezoek vervolgens Kalibiru Bukit Menoreh Wacht tot de zonsondergang boven de lijnen van pijnbomen komt, in de groene bergen van Menoreh, terwijl je naar de meer van veraf. frisse lucht en rustige plek zijn verlichting voor stress. transfer in het hotel geniet van vrije tijd en rust.


Dag 9: Borobudur Sunrise –Prambanan- Boko Sunset


Bezoek in de vroege ochtend aan de Borobudur-tempel voor zonsopgang, het meest magnifieke boeddhistische monument en het grootste stupa-complex ter wereld dat door UNESCO wordt erkend. bezoek de Prambanan-tempel (de hindoetempel uit de 14e eeuw) en vervolgens naar de Boko-tempel. Transfe in hotel rusten en ontspannen.


Dag 10: Yogyakarta City Tour


Na het ontbijt bezoek aan Sultan Palace (Javanesse koninkrijk) en waterkast, bezoek daarna Batik Home Industry en Kasongan dorpen. Een avond genieten van Ramayana Ballet-uitvoering, Terug naar hotelrust en ontspannen.


Dag 11: Yogyakarta Hotel - Tawangmangu Hotel


Na het ontbijt uitchecken hotel en rijden naar de wijk Tawangmangu voor ongeveer 3-4 uur. Onderweg stop bezoek aan Mangkunegaran Palace, aankomst in Tawangmangu bezoek aan Sukuh Temple en trekking waterval. Transfer in hotelrust en ontspan.


Dag 12: Tawangmangu Hotel - Malang Hotel


Na het ontbijt uitchecken bij het hotel en vervolgens ongeveer 8-9 uur naar Malang rijden. Aankomst in Malang Transfer in hotelrust en relax.


Dag 13: Malang Tour - Bromo Tour


Ontbijt in het hotel. Na het ontbijt stadstour door Malang. De tour vanuit de stad Malang en de oudheden van de Singosari-dynastie dateert uit 14 na Christus. Daarna bezoek aan Singosari-tempel en een paar monumentale beelden van bewakers van elk 23 ton, Jago-tempel met delicaat en inheems reliëfsnijwerk als de invloed van 2 dogmatische religies in de periode, Hindu en Boeddha, Jago-tempel als de eerste gerestaureerde tempel in Oost-Java-overdracht aan Bromo. Aankomst Cemoro lawang


Dag 14: Bromo Sunrise - Kalibaru Hotel




Om 03.00 uur rijdt een 4WD Jeep naar het beroemdste uitkijkpunt ter wereld op de berg Pananjakan (2774 m boven de zeespiegel) aan de rand van de Tengger Caldera. Hier zullen we zonsopgang zien en een spectaculair panorama brengt ons naar de hellingen van de berg Bromo door de oceaan van zand over te steken en dan beklim je de hellingen van de berg Bromo via de trap naar de top van de berg Bromo. En bezoek de fluisterende savanne, Om 11 uur Verlaat Cemoro Lawang naar Kalibaru Highland, check in hotel.


Dag 15: Kalibaru Plantation Tour - Sukamade Turtle Beach


Ochtendtourbezoek aan mini-plantage en vervolgens ongeveer 4 - 4 uur met 4WD JEEP naar Sukamade Turtle Beach rijden. Onderweg genieten op het strand in Green Bay. De baai heeft ook een panoramisch uitzicht met groen zeewater binnen en een 8 meter hoge waterval. Voor degenen die deze baai bezoeken, kunnen we tot +/- 2 km naar Green Bay lopen. Ga verder met het oversteken van de rivier richting Sukamade guest house. Rust en ontspan. Na het diner rond 08.00 uur ga je naar het strand en wacht je op het leggen van eieren, schildpadden.


Dag 16: Sukamade Guest House - Banyuwangi Hotel


Vroeg in de ochtend ga je naar het strand om de babyschildpad los te laten, dan te ontbijten en het pension Sukamade over te brengen. Stop het bezoek aan het Red Island-strand voordat u naar het Banyuwangi-hotel gaat.


Dag 17: Ijen Blue Flame - Menjangan


Om 01.00 uur ga je naar de helling van de berg Ijen, beginnend met trekking Ongeveer 2 uur neem de rest van de krater op 2883 meter. Rijd daarna terug naar de stad Banyuwangi. Terug naar het hotel voor het ontbijt en vertrek naar het Menjangan Hotel.

Dag 18: Snorkelactiviteiten - Lovina Hotel


Geniet van je snorkelactiviteiten en rijd daarna naar Lovina Hotel


Dag 19: Dolphin Tour - Jatiluwih Rice Terrace - Ulun Danu Temple - Ubud


om 05.00 uur bereidt u zich voor op dolfijnentour, kijken De dolfijnentour met traditionele boot met veiligheidsreddingsvest ter beschikking van de zee en ontdekt dat de groep schattige dolfijnen precies wegrennen wanneer de zonsopgang opkomt. De romantische zonsopgang warmt de reis op die je op de boot kunt vastleggen tot terug naar het hotel en vervolgens naar Ubud gaat. Op weg naar Ubud bezoekt u het rijstveld Jatiluwih, de Gitgit-waterval en een bezoek aan de drijvende tempel van de Ulun Danu Beratan-tempel in het Beratan-meer, deze tempel staat bekend als toeristische bestemming op de Noord-Bali-eilanden Transfer in hotel Ubud.


Dag 20: Ubud Tour


Begin uw ochtend of vroeg en ga naar de beroemde rijstterrassen van Tegalalang. Het is slechts een korte afstand van het belangrijkste knooppunt van Ubud en de perfecte plek om de zonsopgang te zien. een paar uur wandelen door de uitgestrekte vallei en krijg een prachtig groen landschap. Geniet 's ochtends van heerlijke Balinese koffie, wat ontbijt en geniet van wat souvenirs in de winkels aan de hoofdweg. Daarna naar Ubud Palace, zilveren kunst in Celuk Village en Monkey Forest is een klein regenwoud door een groep apen en andere tropische dieren.


Dag 21: Tanah Lot Sunrise - Taman Ayun - Sunset Uluwatu & Kecak-dans - Diner Jimbaran Beach


Vroeg in de ochtend bezoek aan de Tanah Lot-tempel op de West-Bali-eilanden, de tempel in een kleine rots in de zee, als het water hoog water is, zie je het geweldige uitzicht op de tempel in de zee drijven. Bezoek dan de Taman Ayun-tempel is een prachtige tempel in het Mengwi-regentschap met een meer omgeven en prachtige architectuur. Op weg naar de Uluwatu-tempel of de rotsklif-tempel en de Balinese traditionele dansvoorstelling van Kecak Dance bekijken en genieten van het heerlijke diner met zeevruchten (persoonlijke kosten) op Jimbaran Beach, transfer in hotelrust en ontspannen.


Dag 22: Gratis programma


Dag 23: Transfer out finish programma



23 daagse Rondreis van Java naar Bali 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203