Individuele Rondreis Java 8 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Java 8 dagen
Individuele Rondreis Java 8 dagen
Bestemming: Rondreizen Indonesie - Rondreizen

Individuele Rondreis Java 8 dagen




Dag 1 - Jakarta

Aankomst op de luchthaven van Jakarta, transfer naar het hotel, accommodatie, diner en overnachting.


Bezochte plaatsen:

Jakarta


Dag 2 - Jakarta - Bandung

Vertrek richting de botanische tuinen van Bogor, een enorm tropisch park van 110 hectare groot, opgericht in 1817 en ontwikkeld rond de residentie van de gouverneur van Nederlands-Indië.


Behalve dat het de thuisbasis is van alle soorten hout, lianen en bloemen uit het oerwoud, is het park uitgegroeid tot een geweldig onderzoekscentrum voor tropische flora en herbergt het paleis alle belangrijke gasten van de Indonesische Republiek. De wegen klimmen naar de Puncak-pas waar je ' Als je stopt voor de lunch, ga je verder langs een kronkelende weg te midden van verzorgde theeplantages via Cipanas en Bandung, de 'Flower City', gelegen in een breed bassin van 700 m hoog en biedt een verfrissend alternatief voor de onderdrukkende hitte van de hoofdstad


Overnachting in hotel.


Bezochte plaatsen:

Jakarta

Bandung

Aangeboden accommodatie:

Grand Royal Panghegar Hotel

(beter)


Dag 3 - Bandung


Ontbijt in het hotel. Bezoek Tangkuban Prahu met zijn actieve krater en vervolgens Cater Hot Spring, waar u het warmwaterzwembad kunt gebruiken om te zwemmen of gewoon te ontspannen. Lunch in een lokaal restaurant. Je bezoekt ook Lembang met de lokale markten die jeans verkopen in Cihampelas, waar je jeans koopt tegen extreem gunstige prijzen. Keer terug naar het hotel, diner en overnachting.


Bezochte plaatsen:

Bandung

Aangeboden accommodatie:

Grand Royal Panghegar Hotel

(beter)


Dag 4 - Bandung - Wonosobo

Ontbijt in het hotel. In de vroege ochtend vertrek je naar Wonosobo met een stop bij Naga Village, een traditioneel West-Java dorp. Onderweg steek je prachtige berglandschappen over. Stop bij Tasikmalaya voor het lokale vakmanschap, waar de lunch onderweg wordt geserveerd in een lokaal restaurant. In de late namiddag arriveert u in Wonosobo, transfer naar het hotel voor diner en overnachting.


Bezochte plaatsen:

Bandung

Wonosobo


Dag 5 - Wonosobo - Dieng Pletau - Borobodur - Jogjakarta

Ontbijt in het hotel. Vertrek in de vroege ochtend naar het Dieng-plateau, waar u de actieve krater van Sikidang, het Dieng-tempelcomplex uit de 7e eeuw en de prachtige meren Pengilon en Warno bezoekt. Lunch in een lokaal restaurant in Wonosobo.


Je gaat verder naar Jogjakarta met een bezoek aan de beroemde Borobodur-tempel, de belangrijkste boeddhistische tempel in Indonesië, waar je ook de Pawon- en Mendut-tempels in de buurt kunt bezoeken. Aan het einde transfer naar het hotel voor diner en overnachting.


Bezochte plaatsen:

Wonosobo

Jogjakarta


Dag 6 - Jogjakarta

Ontbijt in het hotel. In de ochtend maakt Yogjakarta stadstour een bezoek aan het Sultanpaleis, het waterkasteel, de vogelmarkt, de batikfabriek en de zilverfabrieken in Kotagede. Lunch in een lokaal restaurant, 's middags vrije tijd. Keer terug naar het hotel voor diner en overnachting.


Bezochte plaatsen:

Jogjakarta


Dag 7 - Jogjakarta - Prambanan - Bromo


Ontbijt in het hotel. Bezoek het Prambanan-complex, de meest imposante en grote hindoetempel in Indonesië. Ga verder naar Bromo met onderweg een aantal stops om seizoensgebonden plantages en een tropisch regenwoud te zien. Lunch in een lokaal restaurant, laat in de middag, arriveer in Bromo en transfer naar het hotel voor diner en overnachting.


Bezochte plaatsen:

Jogjakarta

Bromo


Dag 8 - Bromo - Surabaya

Ontbijt in het hotel. Bij zonsopgang vertrek je met een jeep naar Pananjakan om een ​​prachtige zonsopgang te zien. Ga verder naar de berg Bromo en passeer de zandzee tot je de krater bereikt. Nadat je hebt genoten van het prachtige uitzicht op de berg Bromo en de omgeving, keer je terug naar het hotel voor het ontbijt. Later vertrek je naar Surabaya met lunch onderweg.


Bezochte plaatsen:

Bromo

Surabaya



Individuele Rondreis Java 8 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203