Individuele Rondreis Java Bali 12 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Java Bali 12 dagen
Individuele Rondreis Java Bali 12 dagen
Bestemming: Rondreizen Indonesie - Rondreizen

Individuele Rondreis Java Bali 12 dagen




Dag 01: JAKARTA - BANDUNG

'S Morgens om 08.00 uur haalt uw gids u op bij uw hotel en begint de reis over land om Bogor te bezoeken. De rit naar Bogor is ongeveer 1,5 uur rijden en vervolgens een bezoek aan de Bogor Botanical Garden. Ga daarna verder naar Bandung, onderweg passeer je de enorme theeplantage in het gebied van Puncak, met onderweg het koele weer en het groene uitzicht. Je komt langs bij de megalithische vindplaatsen van Gunung Padang om de oudste megalithische vindplaatsen in Zuidoost-Azië te bewonderen. Ga dan verder naar je hotel in Bandung en geniet van vrije tijd op je eigen vrije tijd en maaltijden op je persoonlijke account.

Hotelplan: Aston Braga Hotel of vergelijkbaar


DAG 02: TANGKUBAN PERAHU - CIATER HETE LENTE - ANGKLUNG UDJO (B)

Na het ontbijt in uw hotel, bezoekt u de Tangkuban Perahu-krater, een actieve, 2000 m brede, surrealistische vulkaan op 1800 meter boven zeeniveau, waar u een lichte trekking rond de krater kunt maken. Ga dan verder naar Ciater Hot Spring en passeer de enorme prachtige theeplantage. Hier lunch je en is het mogelijk om een ​​bad te nemen in het warme natuurlijke waterzwembad. In de middag terug naar Bandung met een stop in het dorp Padasuka om te genieten van de Angklung (traditioneel bamboe-instrument) optreden in Saung Angklung Ujo. Hotelplan: Aston Braga Hotel of vergelijkbaar


DAG 03: BANDUNG - YOGYAKARTA (B)

Vroeg ontbijt in uw hotel en vervolgens op het juiste tijdstip transfer naar het treinstation van Bandung. Je neemt het populairste openbaar vervoer van Indonesië om naar Yogyakarta te reizen. Bij aankomst in Jogja haalt je gids je op en wordt je rechtstreeks naar je hotel in Magelang gebracht.

Hotelplan: Manohara Resort of vergelijkbaar


DAG 04: BOROBUDUR - DIENG PLATEU (B, L)

In de ochtend bezoek je de magische tempel van Borobudur, de grootste boeddhistische tempel in Indonesië die in de 9e eeuw is gebouwd. Deze enorme boeddhistische piramide is het grootste boeddhistische heiligdom in Indonesië. Van je gids kun je de Boeddha-filosofie leren door het reliëf op de Borobudur-tempel te verkennen. Daarna ga je verder naar het Dieng-plateau, verken je de Arjuna-tempel, een complex van een hindoetempel uit het begin van de 7e eeuw en bekend als de oudste hindoetempel in Indonesië. Ga dan verder met het bezoeken van de Sikidang-krater, een van de vele kraters in Dieng plateu die het meest actief is, en het Warna-meer (Color Lake), een prachtig mooi meer met hooglandbossen, de waterkleur is turkoois en kobalttinten van de hoeveelheid zwavel gereflecteerd door het zonlicht. Op weg naar Dieng of op de terugweg zie je de schoonheid van het platteland, de frisse bergwind en de aanplant van koffie, thee, tabak en andere gewassen.





DAG 05: YOGYAKARTA CULTURELE TOUR - PRAMBANAN (B, L)

Na het ontbijt begint u aan uw culturele Yogyakarta-tour door een bezoek aan het Sultan Koninklijk Paleis, het Water Castle (Taman Sari), de Ngasem-vogelmarkt, Batik Home Industry en Silverware op

Kotagede. Ga vervolgens verder met het bezoeken van de Prambanan-tempel, de belangrijkste hindoetempel die op de 19e eeuw is gebouwd door de drie tempels die zijn gewijd aan Brahma, Shiva en Vishnu. Ga dan terug naar uw hotel en u kunt genieten van de tijd op uw persoonlijke vrije tijd.


DAG 06: YOGYAKARTA - SURABAYA - BROMO-GEBIED (B)

Vroeg ontbijt in het hotel, daarna rijden naar station Tugu en een ochtendtrein nemen naar station Surabaya, dit duurt ongeveer 5 uur. Kom 's middags aan in Surabaya en rijd ongeveer 3-4 uur verder naar het Bromo-gebied. Check in bij uw hotel en geniet van uw vrije tijd en maaltijden op uw persoonlijke account. Hotelplan: Lava View Lodge of vergelijkbaar


DAG 07: SUNRISE VIEW PANANJAKAN - BROMO - IJEN (B)

Om 03.00 uur in de vroege ochtend word je wakker en brengt de Jeep je naar 's werelds beroemdste uitkijkpunt op Mt. Pananjakan aan de rand van de Tengger-caldera om te genieten van de zonsopgang met zijn jonge vulkaan, inclusief de Bromo-berg en een actieve Mt Semeru op de achtergrond. Als de toestand het toelaat, gaat het avontuur verder naar een actieve Mt. Bromo-vulkaan om 245 treden op te klimmen om de bergkam van Bromo Caldera te bereiken. Hierna gaan we terug naar het hotel voor het ontbijt. Daarna gaat de reis verder naar het Ijen-gebied. Overnachting in hotel.


DAG 08: IJEN - KETAPANG HAVEN - GILIMANUK HAVEN-BALI - UBUD (B) '

We staan ​​heel vroeg op voor onze Mt. IJen (2.400 m) excursie. Deze vulkaan biedt een savannelandschap, ruig mooie panorama's, grootse wandelingen en een rustig, felgeel kratermeer. Dichtbij de top van Mt. IJen is een prachtige krater gevuld met een angstaanjagend turkooisblauw meer waarvan het oppervlak is gestreept in de door de wind geblazen patronen van gele zwaveldamp. Aan de rand van het kratermeer is er slecht ruikende zwavel, waar lokale mensen 60 tot 70 kilo graven en dragen op hun blote schouders gedurende 2 mijl, terwijl ze de steile Mt. IJen hellingen. Daarna stapt u weer in uw auto en rijdt u terug naar het hotel. Rijd bij het uitchecken naar de haven van Ketapang voor veerbootcruises naar het eiland Bali. Bij aankomst in de haven van Gilimanuk op Bali, rijdt u verder naar uw accommodatie in Ubud. Lunch onderweg in een lokaal restaurant.


DAG 09: UBUD (B)

Gratis op uw eigen gemak. Maaltijden op uw persoonlijke uitgaven.

DAG 10: BARONG DANS, VULKANEN & KUNSTDORP (B)

Deze Bali-reis is een uitstekend tourprogramma, dat de Barong en Keris Dance begint te zien. Het dansverhaal presenteert de eindeloze metafysische strijd tussen goedheid en slechtheid. De Barong is representatief voor de goede kracht van de natuur. Na de Barong-prestatietour wordt Wanara Wana voortgezet - een heilig apenbos en Ubud, het oude koningspaleis van Puri Saren en het huis van schilders met hun 'expressionistische' schilderijen in Ubud-stijl, Sribatu om de mooie kruidentuinen te verkennen. Je stopt dan voor de lunch bij de Kintamani-vulkaan terwijl je het prachtige uitzicht op de actieve vulkaan en het Batur-meer ziet. Daarna ga je naar Sebatu, de heilige bronwatertempel, Tegalalang het prachtige uitzicht op rijstterrassen, Goa Gajah de olifantsgrottempel.


DAG 11: TAMAN AYUN -TANAH LOT - ULUWATU TEMPLE & KECAK DANSTOUR (B)

Na het ontbijt check je uit bij je hotel. Vandaag begint met een bezoek aan een van de mooiste tempels van Bali, Taman Ayun genaamd, die overblijft van de Royal Mengwi-dynastie. Daarna ga je verder naar de Tanah Lot-tempel, geplaatst op een enorme rots omgeven door de zee op een hoogte

tij. Check dan in bij je hotel in Kuta. In de middag rijden we naar de Uluwatu-tempel, ongeveer 70 meter hoog op de klif met uitzicht op de baai. Kijk vanaf daar hoe de ruige zeeën van de Indische oceanen naar voren stormen en de rotsen onder de klif raken, en op de achtergrond. We gaan verder met genieten van de traditionele Kecak-dans, een dramatische voorstelling van ongeveer 45 minuten, waarin 25-50 dansers 'cak' zingen en hun armen omhoog steken, met een strijd uit de Ramayana waarbij apen prins Rama helpen de kwaadaardige koning Ravana te bestrijden. De dans wordt uitgevoerd op een open podium op een klif in het Uluwatu-tempelcomplex en op de achtergrond kleurt een prachtige zonsondergang de lucht oranje terwijl deze langzaam verdwijnt, vervangen door de maan 's nachts. Ga verder naar het beroemde Jimbaran-strand om te dineren (persoonlijke kosten) direct aan het strandzand van Jimbaran Beach. Proef de gegrilde vis op het zand van een openlucht café aan het strand en verrijk uw eetervaring met een die normaal niet verkrijgbaar is bij 5-sterrenhotels. Voel de sfeer! Transfer naar je hotel in Kuta.


DAG 12: KUTA - TRANSFER OUT (B)

Transfer op het juiste moment van uw hotel naar de luchthaven om uw vlucht naar uw volgende bestemming te halen.



Individuele Rondreis Java Bali 12 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203