Rondreis Java Klassiek 7 dagen Afbeelding Rondreis Java Klassiek 7 dagen
Rondreis Java Klassiek 7 dagen
Bestemming: Rondreizen Indonesie - Rondreizen

Rondreis Java Klassiek 7 dagen




Dag 1. Jakarta (aankomst)

Aankomst op de luchthaven van Jakarta, transferservice naar hotel Santika of vergelijkbaar, onderweg bezoek aan de oude haven van SundaKelapa (afhankelijk van de aankomsttijd). Gratis avondprogramma.


Dag 2. Jakarta - Bandung

Ontbijt in het hotel, vertrek van Jakarta naar Bandung via Bogor, stop bij Miniature Indonesia Park en Botanical Garden in Bogor. Ga verder naar Bandung via Puncak Pass (afhankelijk van de verkeerssituatie en de alternatieve manier is een vervanging). Aankomst in Bandung-accommodatie in Savoy Homann hotel of vergelijkbaar. Vrije avond in de vrije tijd.


Dag 3. Bandung

Ontbijt in het hotel, volledige dag bezoek aan het Merdeka-museum (het gebouw was vroeger de ASIA AFRICA-conferentie), het Geologisch Museum gaat vandaar verder naar de Tangkuban Perahu-vulkaan en de warmwaterbron in Sari Ater. Bezoek Tea Factory op het theeplantagecomplex (afhankelijk van beschikbaarheid) Keer terug naar Bandung City om Factory Outlet te bezoeken (Bandung staat bekend om mode). Avond gratis programma.


Dag 4. Bandung - Yogyakarta

Vroeg ontbijt in het hotel, transfer naar het treinstation en met de Lodaya-trein naar Bandung (etd. 07.30 uur). Geniet onderweg van een prachtig panorama. Om 15.30 uur arriveert u op het treinstation van Tugu in Yogyakarta, transfer naar Gallery Prawirotaman Hotel of een soortgelijk avondvrij programma.


Dag 5. Yogyakarta

Ontbijt in het hotel, ochtendbezoek Sultan's Palace (Kraton), Tamansari en Batik huisindustrie, ga verder naar de vogelsmarkt, 's middags bezoek aan het Prambanan Hindu-tempelcomplex met een stop onderweg in het dorp Kota Gede om zilverwerk te zien verwerken. Avond gratis programma.


Dag 6. Yogyakarta

Ontbijt in het hotel, ochtendtour naar de Borobudur-tempel inclusief bezoek aan de Mendut-tempel. Keer terug naar Yogyakarta met een stop in het dorp Kaliadem voor een vulkaan-tour om de ruïne van lava van de Merapi-vulkaan als gevolg van de uitbarsting te verkennen, maak een off-road trip per jeep om te ervaren terwijl je een kopje koffie of thee drinkt als verfrissing. Keer terug naar het hotel, vandaar gratis programma.


Dag. 7 Yogyakarta (vertrek)

Ontbijt in het hotel, gratis programma tot transfer naar de luchthaven of het treinstation voor uw volgende bestemming.


Einde vakantie.



Rondreis Java Klassiek 7 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203