Rondreis Oud Indonesie 14 dagen Afbeelding Rondreis Oud Indonesie 14 dagen
Rondreis Oud Indonesie 14 dagen
Bestemming: Rondreizen Indonesie - Rondreizen

Rondreis Oud Indonesie 14 dagen




Dag 1 Yogyakarta - Magelang


Ophalen op de luchthaven van Yogyakarta. Na een ontmoeting met onze chauffeur en gids, gaan we verder naar Magelang. Bij aankomst incheckt u in het hotel in de buurt van de Borobudur-tempel.


Dag 2 Magelang - Yogyakarta


Na het ontbijt en het uitchecken bij het hotel, bezoekt u de belangrijkste compound van de Borobudur-tempel, 's werelds grootste boeddhistische tempel. Na gedaan te hebben in Borobudur, gaan we terug naar Yogyakarta. Bij aankomst in Yogyakarta bezoeken we Kotagede, een regio die bekend staat om zijn fijne zilveren handwerk. Voor het diner nemen we je mee naar het hype Prawirotaman-gebied. Nadat we klaar zijn, gaan we naar uw hotel om in te checken.


Dag 3 Yogyakarta


Na het ontbijt bezoeken we Keraton Jogja (Sultan Palace) en Taman Sari. Daarna gaan we verder naar de traditionele straatmarkt van Malioboro voor uw eigen vrije dagje winkelen en testen of u goedkope kleding en souvenirs kunt kopen. Nadat we klaar zijn, bezoeken we de Prambanan-tempel en gaan we terug naar het hotel om uit te rusten.


Dag 4 Yogyakarta - Makassar - Tana Toraja


We zullen vroeg in de ochtend uitchecken bij uw hotel en direct naar het vliegveld gaan voor uw vlucht naar Makassar. Bij aankomst wordt u opgehaald en met de auto naar Tana Toraja gebracht (ongeveer 8 uur rijden). Bij aankomst in Tana Toraja, inchecken in het hotel.


Dag 5 Tana Toraja


Na het ontbijt zullen we een Toraja-tour van een hele dag hebben om Lemo te bezoeken, het stenen graf met tau-tau dat op een hoge klif is geïnstalleerd en de graven van de koninklijke familie in Suaya. We zullen ook de gigantische boom zien die werd gemaakt als begraafplaats voor baby's die stierven voordat ze tandjes kregen in Kambira. Na de lunch rijden we naar het traditionele carving village bij Kete Kesu en de natuurlijke grafgrot bij Londa. Daarna bezoeken we Nanggala Village, om de traditionele Tongkonan-huizen te zien met 16 rijstschuren die op een rij staan. Ons laatste bezoek is het oude huisgraf in Marante. Als je klaar bent, gaan we terug naar je hotel.


Dag 6 Tana Toraja - Makassar


Na het ontbijt en het uitchecken gaan we terug naar Makassar voor een overnachting, langs traditionele Bugis-dorpen en een schilderachtig uitzicht op de bergen en het bos. Bij aankomst in Makassar, check-in hotel.

Dag 7 Makassar - Ubud


Gratis programma tot transfertijd naar de luchthaven voor uw vlucht naar Denpasar. Bij aankomst in Denpasar halen we je op en gaan we naar Ubud. Bij aankomst in Ubud en inchecken kunt u de rest van de dag genieten van uw vrije tijd.


Dag 8 Ubud


Vrije tijd voor vandaag. U kunt een wandeling maken in het centrum van Ubud, een bezoek brengen aan het Koninklijk Paleis, de kunstmarkt van Ubud of het Monkey Forest. Je kunt ook deelnemen aan een yogales of een mooie wandeling maken bij Tjampuhan Ridgewalk.


Dag 9 Ubud


Na het ontbijt gaan we naar Tegallalang om de geweldige setting van rijstterrassen te zien en vervolgens door te gaan naar Kintamani Highland, om het meer met zijn Mt. Batur achtergrond. Daarna bezoeken we de Tirta Empul-tempel en als je een koffiedrinker bent, nemen we je graag mee naar de civet-koffieworkshop voor een voorproefje. Als je klaar bent, gaan we terug naar je hotel voor een vrije tijd.


Dag 10 Ubud - Labuan Bajo


Vrije tijd tot tijd om door te gaan naar de luchthaven van Denpasar voor onze volgende vlucht naar Labuan Bajo. Bij aankomst in Labuan Bajo, inchecken in het hotel.


KEUZE 1


Dag 11 Labuan Bajo - Manta Point - Mawan Island - Rinca Island - Kalong Island - Labuan Bajo


Ophalen bij je hotel om 07.30 uur. We gaan dan naar de haven en gaan naar Manta Point met een lokale houten boot. Hier kun je snorkelen en als je geluk hebt, kun je zwemmen met de manta's. Daarna gaan we naar Mawan Island en lopen we over hun Pink Beach. Je kunt hier ook duiken en snorkelen om het brede scala aan ongerepte koralen te zien. Na de lunch gaan we naar Rinca Island. Bij aankomst in Rinca zullen we het eiland verkennen met een tocht van 2 uur om de komodovaranen te zien die in de natuurlijke habitat leven en wat andere dieren in het wild, zoals buffels, paarden, herten en wilde zwijnen. Daarna vertrekken we naar Kalong Island, waar thee / koffiepauze wordt geserveerd terwijl we wachten op zonsondergang. Later kunnen we de vleermuizen uit het mangrovebos zien vliegen op weg naar het vasteland van Flores om voedsel te zoeken. Daarna gaan we terug naar Labuan Bajo en zetten je af bij je hotel.


Dag 12 Labuan Bajo - Cunca Rami-waterval - Sano Nggoang-kratermeer - Labuan Bajo


Ophalen bij je hotel om 7.30 uur. We zullen een 4WD-jeep gebruiken voor onze reis vandaag naar Sano Nggoang Crater Lake. De chauffeur duurt ongeveer 2 uur, waarin onze gids je tijdens de rit dingen vertelt over de Manggarai-stamtraditie en de dorpen die je tegenkomt. Op weg naar het kratermeer maken we een stop bij de Cunca Rami-waterval, waar u kunt zwemmen in de

verfrissend zoet water. Na wat hete thee / koffiepauze gaan we verder naar het meer. Bij aankomst aan het meer, zullen we een picknicklunch voor u klaarzetten aan de oever van het meer. Later kunt u ook zwemmen in het warme water van het meer, een bad nemen in de nabijgelegen hete bron en een bezoek brengen aan het traditionele dorp in de omgeving. Als je klaar bent, gaan we terug naar Labuan Bajo en zetten je af bij je hotel.


Dag 13 Labuan Bajo - Kuta


Na het ontbijt heb je alleen vrije tijd, tot de tijd dat we je afzetten op de luchthaven Labuan Bajo voor je vlucht naar Denpasar. Bij aankomst in Denpasar, check-in hotel in Kuta.


KEUZE 2


Dag 11 Labuan Bajo - Rinca Island - Pink Beach


Ophalen bij je hotel om 07.30 uur. We gaan dan naar de haven en gaan naar Rinca Island met een lokale houten boot. Bij aankomst in Rinca zullen we het eiland verkennen met een tocht van 2 uur om de komodovaranen te zien die in de natuurlijke habitat leven en wat andere dieren in het wild, zoals buffels, paarden, herten en wilde zwijnen. Na de trekking gaan we terug naar de boot en gaan we verder naar Pink Beach, de beste plek om te snorkelen met een prachtig onderwaterleven. Accommodatie en diner worden geserveerd op de boot rond het strand.


Dag 12 Komodo Island - Manta Point - Kalong Beach - Kanawa Island


Vroeg in de ochtend bezoeken we Komodo Island. Bij aankomst gaan we naar Loh Liang en verkennen dan het eiland voor een nieuwe kans om de komodovaranen te zien. Nadat we klaar zijn, gaan we terug naar de boot en varen we vervolgens naar Manta Point om te snorkelen en zwemmen. Als je geluk hebt, zie je mantaroggen aan de oppervlakte zwemmen of om je heen zwemmen. Daarna vertrekken we naar Kalong Island om de vleermuizen bij zonsondergang uit het mangrovebos te zien vliegen. We gaan dan naar Kanawa Island om aan te meren en te overnachten.


Dag 13 Sebayur Island - Mawan Island - Rinca Island - Kalong Beach - Labuan Bajo - Kuta


Na het ontbijt heb je vrije tijd om te snorkelen op Kanawa Island. Daarna gaan we naar Bidadari Island voor nog een snorkeltijd en zien we de prachtige reeks koralen. Daarna gaan we terug naar het hoofdeiland en zetten je af op de luchthaven Labuan Bajo voor je vlucht naar Denpasar. Bij aankomst in Denpasar, check-in hotel in Kuta.


Dag 14 Kuta


Gratis programma op eigen gelegenheid, tot het moment dat we je afzetten op de luchthaven van Bali voor je vlucht naar huis. Einde van de tour.



Rondreis Oud Indonesie 14 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203