Ein Gedi Kibbutz Hotel Afbeelding Ein Gedi Kibbutz Hotel
Ein Gedi Kibbutz Hotel ***
Bestemming: Dode Zee - Dode Zee Israel

Ein Gedi Kibbutz Hotel

***

Ein Gedi is een groene oase en een Hof van Eden middenin de woestijn. Het is gelegen aan de oever van de Dode Zee - de laagste plaats op aarde - aan de voet van majestueuze bergen en rotspartijen.

Hotel o.b.v. Volgens programmaEin Gedi heeft een internationale reputatie als kuuroord. Toeristen van over de hele wereld komen er om te profiteren van de warmwaterbronnen, het mineraalrijke water en de modderbaden, om er te genieten van het woestijnklimaat, te baden in het geneeskrachtige water van de Dode Zee en er de gezonde, met bromide gevulde lucht in te ademen.

Ein Gedi is een ideale plek om vertrouwd te raken met de woestijn en haar verborgen wonderen. Door natuurgebieden als Nachal David en Nachal Arugot stroomt het hele jaar door water. Rivieren stromen er door diepe kloven omgeven door weelderige vegetatie - een schril contrast met de omringende woestijn. Met een beetje geluk kunt u ook steenbokken en andere dieren ontdekken, die naar de rivieren komen om er te drinken. In de buurt zijn nog meer toeristische attracties te vinden zoals Einot Tzukim en Ein Bokek.

De kibboets Ein Gedi, opgericht in 1953, is gelegen op een nabijgelegen heuvel met uitzicht over de naaste omgeving. De kibboets bezit een botanische tuin met planten en bomen van over de hele wereld. Als u 's avonds een wandeling maakt tussen de huizen, kunt u genieten van de bloeiende cactussen, apenbroodbomen en andere unieke planten. Bezoekers kunnen overnachten in het aantrekkelijke pension in de kibboets, in de nabijgelegen veldschool of kamperen aan de oever van de Dode Zee.

Andere aan te bevelen activiteiten in het gebied zijn jeepexcursies en safari's door de woestijn en rondleidingen door Massada en de grotten van Qumran.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Ein Gedi Kibbutz Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail

Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203