Isrotel Dead Sea Afbeelding Isrotel Dead Sea
Isrotel Dead Sea
Bestemming: Dode Zee - Dode Zee Israel

Isrotel Dead Sea


Luxe suite 54 m2 met woonkamer 2 badkamers jacuzzi balkon badjassen en een minibar Tweepersoonskamer met tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden van 20 tot 25 vierkante meter minbar sofa balkon

Hotel o.b.v. Volgens programma



Het 9 verdiepingen tellende hotel was opends in 1998. het werd gekocht door Isrotel in 2007, en werd comletly opnieuw ingericht. Het hotel beschikt over 297 guestroms, allemaal met balkon, suites hebben grotere balkons met jacuzzi, en alle kamers met uitzicht op de Dode Zee en het hotel zwembaden. Elke kamer gelegen op de 7-9 vloeren, Moab vloeren, zijn VIP-roms van het hotel, met een uniek design en pempering tintje. Gast die in de kamers Moab genieten amentias van hoogste normen, badjassen, slippers, gratis toegang tot het Moab Lounge en ontbijt geserveerd in de VIP-restaurant. De Esprit Spa; omvat 14 behandelkamers, waaronder, 4 modder behandelingen kamers, hydrotherapie ruimte, een behandelkamer voor koppels, en een, droge salon dat 4 schoonheidsbehandelingen kamers, 2 Dode Zee water zwembaden, binnen en buiten, 2 jacuzzis, 2 omvat zwavel zwembaden, droge sauna en natte sauna. De eetzaal van het hotel is een aantrekkelijke rasturant waar aandacht voor details en een zorgvuldige planning een aangename eetzaal omgeving heeft gecreeerd. Het restaurant heeft geopend buffetten, waar de chef-koks bereiden eten voor de gasten.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Isrotel Dead Sea 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203