Club Inn Village Afbeelding Club Inn Village
Club Inn Village
Bestemming: Rode Zee - Eilat

Club Inn Village


algemeen: In het hart van een wadi, omgeven door bergen en adembenemende woestijnlandschap, uw volgende vakantie wacht.

Villa o.b.v. Volgens programma



De club In plaats dorp heeft 180 ruime en goed ingerichte villas thatwill u viel thuis door je hele vakantie: een ot twee slaapkamers, twee televisies, veilige, eethoek, terras, volledig uitgeruste keuken met een koelkast, magnetron, waterkoker en keuken utensils.In Kortom, alles dat laat u zich meteen thuis. faciliteit

Feestzaal: Het resort dorp biedt u een verscheidenheid aan keuzes voor familie maaltijden: Een mini-markt in het midden van het resort dorp biedt overvloedige verse groenten en fruit, een selectie van levensmiddelen, een verscheidenheid van gebakken producten en bereide maaltijden voor verwarming in de magnetron in de villa ... genieten. Er is een restaurant met een uitgebreid menu van uitgebreid buffet-stijl Israelische ontbijt en het diner. Het zwembad buffet biedt vlees lunches, diverse snacks, drankjes en ijs. In de lounge vindt u lichte zuivel maaltijden, een selectie van zelfgemaakte taarten, frisdranken en alcoholische dranken te vinden. Barbecue kuilen zijn sread hele resort dorp voor uw gebruik.

algemeen: In het hart van een wadi, omgeven door bergen en adembenemende woestijnlandschap, uw volgende vakantie wacht. Club In Eilat ligt aan het strand Almog (7) km. ten zuiden van het centrum van de stad op een oppervlakte van ongeveer 30 dunams van groen en twee verdiepingen structuren ... ver, ver weg van de drukte van het dagelijks leven, maar toch dicht bij het ??uitgaanscentrum van Eilat. Er is geen ideale plek dan dit om je batterijen op te laden en te genieten van een rustige, serene vakantie met het hele gezin.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Club Inn Village 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203