Leonardo Plaza Afbeelding Leonardo Plaza
Leonardo Plaza *****
Bestemming: Rode Zee - Eilat

Leonardo Plaza

*****

Leonardo Plaza in Eilat, Israel, is een fantastisch 5 sterren hotel vol luxe, comfort en een relaxte sfeer. U kunt genieten van de zon op het luxe zonneterras, heerlijke maaltijden nuttigen in de restaurants of ontspannen in het Health Center. Kom en ervaar het zelf in hotel Leonardo Plaza Eilat!

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Leonardo Plaza in Eilat, Israel, is een fantastisch 5 sterren hotel vol luxe, comfort en een relaxte sfeer. U kunt genieten van de zon op het luxe zonneterras, heerlijke maaltijden nuttigen in de restaurants of ontspannen in het Health Center. Kom en ervaar het zelf in hotel Leonardo Plaza Eilat!

Ligging: Leonardo Plaza in Eilat

Leonardo Plaza ligt direct aan het strand van de Rode Zee en slechts 1km van het centrum vandaan.

Faciliteiten: Leonardo Plaza

Beschikt over 301 kamers. De vriendelijke receptie staat 24 uur voor u klaar om u te helpen met in- en uitchecken en bij overige zaken. Voor culinaire hoogstandjes kunt u terecht bij 1 van de 5 buffetrestaurant en bars. In de tuin van het hotel ligt het zwembad met apart kinderbad, een zonnedek met zonnebedjes en parasols. De kids worden vermaakt in de Kids Club. Verder een was & strijk service, kinderoppas (tegen betaling en op aanvraag) en roomservice.

Uw hotelkamer:

De modern ingerichte kamers zijn voorzien van tv, telefoon, zitgelegenheid, airco, kluisje, koffie/thee mogelijkheden, radio en balkon met zitjes. Badkamer met douche, toilet en fohn.

Sport & Ontspanning:

In de Health Club kunt u tegen betaling gebruik maken van de sauna, heerlijke behandelingen en de fitnessruimte.

Verzorging: Leonardo Plaza

In Leonardo Plaza verblijft u op basis van logies en ontbijt; ontbijt in buffetvorm. Als u verblijft op basis van halfpension, dan worden het ontbijt en diner u in buffetvorm aangeboden.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Leonardo Plaza 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203