Trulli Inn Afbeelding Trulli Inn
Trulli Inn ***
Bestemming: APULIE - ALBEROBELLO

Trulli Inn

***

De Trulli liggen in het centrum van Alberobello of in het Trullo Resort met zwembad, op ca. 1 km van het centrum.

Bungalow o.b.v. Logies ontbijtAlgemeen

Verblijf in de meest typische accommodatie van de streek Puglia: een Trullo, oftewel een klein wit huisje met kegelvormig dak. Verblijf in de meest typische accommodatie van de streek Puglia: een Trullo, oftewel een klein wit huisje met kegelvormig dak.

Bijzonderheden

Ter plaatse kunt u ontbijt en diner bijboeken, de maaltijden worden geserveerd in een restaurant in Alberobello op loopafstand van de Trulli. Kleine huisdieren toegestaan (bij boeking opgeven, gratis), kinderbed aanwezig (ca. 15 per verblijf). U verblijft in een Trullo in het centrum of in het Trullo resort (u kunt een voorkeur doorgeven bij boeking, dit is echter geen garantie).

Faciliteiten

Sleuteladres, openbare parkeerplaats (in het centrum mogelijk tegen betaling). Gratis wifi bij het sleuteladres. Het Trullo Resort beschikt over een zwembad met ligstoelen, waar ook gasten in een Trullo in het centrum gebruik van mogen maken.

Inbegrepen

Energiekosten, eindschoonmaak, bad- en bedlinnen.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Trulli Inn 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail

Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2020  vakantiestunt.nl
v2.0180518