Boscolo Afbeelding Boscolo
Boscolo
Bestemming: Milaan - Milaan

Boscolo


Dit eerste luxe hotel in de stad Milaan is ontworpen door de architect Italo Rota en hier worden kunst, mode en design samengebracht. De opvallende inrichting van de gang, met beelden van harlekijnen, creeert de ideale omgeving voor een warm en onvergetelijk welkom. De gang, de receptie en het elegante restaurant zijn als een grote ruimte ontworpen en daardoor zijn de verschillende functies in een oogopslag te...

Hotel o.b.v. Volgens programma



Algemeen

Dit eerste luxe hotel in de stad Milaan is ontworpen door de architect Italo Rota en hier worden kunst, mode en design samengebracht. De opvallende inrichting van de gang, met beelden van harlekijnen, creeert de ideale omgeving voor een warm en onvergetelijk welkom. De gang, de receptie en het elegante restaurant zijn als een grote ruimte ontworpen en daardoor zijn de verschillende functies in een oogopslag te bezien. Het hotel biedt zijn gasten een glamoureuze bar/lounge en een originele Champagnerie, de ideale plek om te genieten van heerlijke cocktails en heerlijke, lichte maaltijden. Het hotel is gebouwd in 2009. Het hotel beschikt over in totaal 154 kamers en luxe suites, verdeeld over 9 verdiepingen. Tot de faciliteiten behoren airconditioning, een ontvangsthal met een 24 uur per dag geopende receptie en uitcheckservice, een hotelkluis, een garderobe, een cafe, een bar en een restaurant. Conferentiefaciliteiten zijn aanwezig, net zoals draadloze internettoegang (tegen betaling). Tegen betaling kunnen de gasten gebruik maken van de was- en roomservice van het hotel, de fietsverhuur en parkeergelegenheid (sommige parkeerplaatsen in de garage).

Ligging

Het hotel ligt in het hart van de stad, direct bij de beroemde driehoek vol winkels, tussen Via Monte Napoleone en Piazza San Babila. Het ligt op slechts korte loopafstand van het Teatro della Scala en de kathedraal. De strategische locatie maakt het ideaal voor zowel zakenreizigers als toeristen.

De 136 gastenkamers en luxe suites zijn ingericht in eigentijdse stijl en worden gekenmerkt door dynamische elementen. De architect heeft ze ontworpen met zachte kleuren, speciaal geselecteerde materialen en bijzonder meubilair. De suites zijn ruim en aangenaam en helemaal gericht op het welzijn van lichaam en geest. Alle suites zijn verschillend, allemaal op unieke wijze ingericht. Alle wooneenheden hebben een eigen badkamer met een douche, een bad en haardroger, een kingsize- of tweepersoonsbed, een telefoon, satelliet-/kabeltelevisie en internettoegang. Ook een kluisje, een minibar, individueel regelbare airconditioning en verwarming en een terras, behoren tot de standaardvoorzieningen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Boscolo 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203