Appartement: Nettuno Afbeelding Appartement: Nettuno
Appartement: Nettuno
Bestemming: Sicilie - Cefalu

Appartement: Nettuno




Appartement o.b.v. Logies



Appartement: Nettuno

Dit appartementencomplex liggen centraal gelegen nabij het centrum van het vissersdorpje Cefalù. Perfect om te genieten van de Siciliaanse cultuur, zon, zee, strand en de prachtige omgeving.

Ligging

Het strand ligt op ongeveer 100 meter afstand. Het historische centrum van Cefalù ligt op circa. 200 meter. Supermarkt op ongeveer 10 meter. Alle benodigheden liggen dus op korte afstand, ideaal om te voet te doen. Het dichtbijzijnde vliegveld is het vliegveld van Palermo op 90 kilometer afstand.

Faciliteiten

De sleutels dienen opgehaald te worden bij het daarnaast gelegen verhuurkantoor, dit ligt in het nieuwe gedeel van het centrum van Cefalù. Men kan gebruik maken van een wasmachine. De bedlinnen worden 1 keer per week verschoont. Voor de rest zijn er veel winkels in de buurt

Kamers

Het zijn eenvoudige en standaard ingerichte appartementen, ze liggen tussen de appartementen van de lokale bevolking. Voor de keukenuitrusting zijn alle benodigheden aanwezig. Voor de rest hebben de meeste appartementen zeezicht en een balkon

Verzorging



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Appartement: Nettuno 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203