Hotel: Arathena Rocks Afbeelding Hotel: Arathena Rocks
Hotel: Arathena Rocks
Bestemming: Sicilie - Giardini Naxos

Hotel: Arathena Rocks




Hotel o.b.v. Logies



Hotel: Arathena Rocks

Hotel Arathena Rocks is een elegant 3 sterren hotel met uitzicht over zee. Gebouwd in een Mediterraanse stijl en oud in gericht. Een perfecte basis om het prachtige Sicilie te ontdekken en te zien.

Ligging

Het hotel ligt direct aan zee en aan het rotsstrand. Het centrum ligt op een afstand van ongeveer 800 meter. Er is een bushalte op 1 kilometer afstand en de dichtstbijzijnde winkels liggen op ongeveer 800 meter afstand. De afstand tot de luchthaven is circa 80 kilometer.

Faciliteiten

Er is een groot zwembad met gratis ligstoelen, een groot terras en tuin met prachtige uitzicht over zee en op de vulkaan de Etna. Alle comfort die je nodig hebt vindt je hier. Het hotel beschikt over een restaurant, een Amerikaanse bar, een receptie, een lounge, een tv-ruimte, snackbar, parkeerplaats, kluis, airconditioningen een prive bus naar het plaatsje Taormina.

Kamers

De kamers zijn sfeervol gedecoreerd. Ze beschikken allemaal over een ventilator, centrale verwarming, telefoon, badkamer met bad of douch, toilet en fohn. Ook is er bij elke kamer een balkon of terras, naar keuze met zeezicht.

Verzorging



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel: Arathena Rocks 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203