Hotel: Delle Palme Afbeelding Hotel: Delle Palme
Hotel: Delle Palme
Bestemming: Sicilie - Letojanni

Hotel: Delle Palme


Het klassieke Delle Palme Hotel ligt op 10 minuten lopen van het schitterende historische centrum van Lecce. Het biedt overal gratis WiFi en er is gratis parkeergelegenheid. De kamers in het hotel Delle Palme zijn ruim en voorzien van airconditioning. Ze hebben elk een lcd-tv, gratis WiFi en een eigen badkamer met een haardroger. Het grote restaurant van het Hotel Delle Palme serveert typische specialiteiten uit de populaire regio Salento,


evenals klassieke Italiaanse en internationale gerechten. Vanuit Lecce bent u in ca. 15 minuten rijden aan de kust voor een heerlijk dagje aan zee aan het strand van Torre Chianca of San Cataldo en bent u in ca. 40 min rijden in de kustplaats Otranto of in het havenstadje Gallipoli. gebruikmaken van WiFi. Clarion Collection Arthotel & Park Lecce heeft gratis privéparkeergelegenheid en ligt op 15 minuten rijden van de stranden van San Cataldo en op 40 km van Gallipoli en Otranto.



Hotel: Delle Palme

Het 3 sterren hotel Delle Palme is prachtig gelegen. Midden in het centrum van Letojanni, dicht bij de prachtige boulevard met vele populaire bars en restaurantjes. Taormina ligt op een kleine afstand en is ook zeker een bezoekje waard.

Ligging

Het hotel Delle Palme is gelegen in het centrum van Letojanni, die is en zeer dicht bij het strand (op ongeveer 100 meter)en de promenade met typische restaurants en bars en 5 km van Taormina het stadscentrum.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een Cafetaria, een business center, tuin en terras, parkeerplaats, bar/lounge, restaurant en een tv-kamer. Ook heeft het hotel faciliteiten voor gehandicapten.

Kamers

Het hotel beschikt over 55 kamers. Deze zijn allemaal voorzien van airconditioning, brandkast, tv, badkamer met douch en haardroger, kluisje, telefoon, bureau en centrale verwarming voor in de winter maanden. Op aanvraag is het mogelijk dat u kamer is voorzien van een balkon.

Verzorging



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel: Delle Palme 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203