Hotel: Grand San Pietro Afbeelding Hotel: Grand San Pietro
Hotel: Grand San Pietro
Bestemming: Sicilie - Letojanni

Hotel: Grand San Pietro




Hotel o.b.v. Logies



Hotel: Grand San Pietro

In paradijs voor de mensen die opzoek zijn naar cultuur, ontspanning, lekker weer, strand en de natuur. De adembenemende uitzichten en flora van Siclie maken het plaat compleet. Grand Hotel San Pietro is een 5 sterren hotel gelegen in de nabijheid van het historische dorpje Taormina. Ook kunt u mee doen met activiteiten georganiseerd door het hotel.

Ligging

Hoten Grand San Pietro ligt ver van de verkeersgeluiden en 15 minuten lopen naar het historische centrum van Taormina. In de buurt is er een prachtig publieke tuin Villa Comunale, die zeker een bezoekje waard is. Het strand van Taormina ligt op 15 minuten rijden van het hotel met een prive strand van het zuster hotel Caparena and Wellness Club. Het dichtstbijzijnde vliegveld is het vliegveld van Catania op een afstand van 55 kilometer. De spoorlijn in Giardini Naxos ligt op 3 kilometer afstand van het hotel en de plaats Messina op 5 kilometer van het hotel.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een prive strand met daar naar toe een gratis shuttle bus, gratis shuttle bus naar Taorimina, gratis parkeerplaats, restaurant, 2 lounge bars, buiten zwembad, wellness ruimte met fitness en massage kamer, wifi internetverbinding, airport transfer en apparatuur voor zakenlieden.

Kamers

Grand San Pietro beschikt over 63 ruime kamers, met stijl ingericht, geinspireerd door de natuur van buiten. De kamers zijn olijfgroen, zilver, roze of goud geschilderd. Alle kamers beschikken over een verwarming, airconditioning, minibar, tv, telefoon, kluisje, badkamer met haardroger en bad en dubbele ramen.

Verzorging



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel: Grand San Pietro 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203