Hotel: Andromaco Afbeelding Hotel: Andromaco
Hotel: Andromaco
Bestemming: Sicilie - Taormina

Hotel: Andromaco




Hotel o.b.v. Logies



Hotel: Andromaco

Hotel Andromaco is de perfecte bestemming om een ontspannen en romantische vakantie door te brengen. Het hotel heeft ook nog twee prachtige vakantiehuize in Taormina, waar je kunt verblijven met de familie, een feest, een groep vrienden of met je vriend/vriendin.

Ligging

Hotel Andromaco ligt in een zeer rustige woonwijk. Op deze locatie kunt u genieten van het prachtige landschap van de zee en de heuvels. Hotel Andromaco ligt vlakbij het centrum van Taormina.

Faciliteiten

Hotel Andromaco heeft een grote parkeerplaats voor autos en biedt een aantal excursies naar Isola Bella en Baia delle Sirene.

Kamers

De kamers zijn warm, gezellig en stijlvol. Ze hebben bijna allemaal een balkon of terras met prachtig uitzicht, een eigen badkamer met douche of bad, haardroger, handdoeken, airconditioning, satelliet TV, radio en telefoon. En op verzoek kunt u ook gebruik maken van een wekker, room service, fax, wasserette, babysit en strand handdoeken.

Verzorging



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel: Andromaco 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203