Hotel: Il piccolo Giardino Afbeelding Hotel: Il piccolo Giardino
Hotel: Il piccolo Giardino
Bestemming: Sicilie - Taormina

Hotel: Il piccolo Giardino




Hotel o.b.v. Logies



Hotel: Il piccolo Giardino

Hotel II Piccolo Giardino is een nieuw en elegant 3 sterren hotel, gelegen tussen de Siciliaanse zee en de bergen. De terrassen, de tuin en het zwembad maken Hotel II Piccolo Giardino een zeldzaam en harmonieus paradijs.

Ligging

Hotel II Piccolo Giardino is gelegen in het centrum, vlakbij de beroemde en drukke Corso Umberto. Op slechts 200 m. bevindt zich de kabelbaan, die u in een paar minuten naar de Mazzaro Bay, met zijn stranden, betoverende grotten en prachtige diepte brengt.

Faciliteiten

Het panoramische zwembad biedt u een overgetelijk uitzicht over Taormina. De lokale keuken van het restaurant zal u verleiden met de beste gerechten. Het hotel heeft parkeerplaatsen en biedt een comfortabele toegang tot mensen met een handicap. Andere faciliteiten van het hotel zijn: 24 uur receptie, gratis internet punt, fax service, toeristische informatie,museum en show reserveringen, tuin op het dak, externe spa met sauna, whirpool, stoombad, schoonheidsbehandelingen, massage en solarium.

Kamers

Het hotel heeft 25 kamers, allemaal klassiek, eenvoudig, functioneel en superieur ingericht. Ze zijn voorzien van haardroger, mini-bar, directe telefoonlijn, satelliet TV, airconditioning, verwarming, douche en badkuip.

Verzorging



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel: Il piccolo Giardino 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203