Hotel: Villa Sonia Afbeelding Hotel: Villa Sonia
Hotel: Villa Sonia
Bestemming: Sicilie - Taormina

Hotel: Villa Sonia




Hotel o.b.v. Logies



Hotel: Villa Sonia

Villa Sonia is gelegen bij Castelmola, een mooi dorpje op een rots boven Taormina. Het is een historische villa die is getransformeerd in een stijlvol hotel met alle comfort.

Ligging

Hotel Villa Sonia is gelegen in een romantische en rustige omgeving, in de buurt van Taormina, maar toch weg van de drukte. Er is elke dag een pendeldienst naar het centrum van Taormina.

Faciliteiten

Het restaurant is een grote, elegante salon en is ideaal voor ceremonies of romantische diners op het prachtige terras. Het is ook een perfecte ruimte voor de viering van verjaradagen of gebeurtenissen. Het hotel heeft ook een prachtig zwembad met jacuzzi, terras, sauna, kleine fitnessruimte en een solarium op het dak. Gasten kunnen gebruik maken van internet en de parkeerplaats. Verder kunt u gebruik maken van kinderopvang, autohuur, transfer, dagelijkse diensten en het boeken van uitjes.

Kamers

De kamers zijn groot, licht, comfortabel, warm en gastvrij. Ze beschikken over airconditioning, mini-bar, satelliet TV, schrijftafel, CD of DVD-speler op aanvraag, kluis, wi-fi en haardroger.

Verzorging



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel: Villa Sonia 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203