The Style Florence Afbeelding The Style Florence
The Style Florence
Bestemming: TOSCANE - FLORENCE

The Style Florence


Dit speciaal ontworpen hotel in het stadscentrum biedt appartementen en studios, in totaal 39 wooneenheden. Na een bezoek aan de historische en culturele stad kunnen de gasten ontspannen in de ruime, comfortabele appartementen en genieten van de moderne, minimalistische inrichting.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Dit speciaal ontworpen hotel in het stadscentrum biedt appartementen en studios, in totaal 39 wooneenheden. Na een bezoek aan de historische en culturele stad kunnen de gasten ontspannen in de ruime, comfortabele appartementen en genieten van de moderne, minimalistische inrichting. Het geheel van airconditioning voorziene hotel biedt zijn gasten een ontvangsthal met 24 uur per dag geopende receptie en uitcheckservice, een hotelkluis, een wisselkantoor en een lift. Een cafe en een ontbijtruimte zijn aanwezig, evenals een televisielounge en conferentiefaciliteiten. Er is draadloze internettoegang beschikbaar. Was- en roomservice is aanwezig en de gasten die met de auto komen, kunnen parkeren op de parkeergelegenheid van het hotel.

Ligging Dit charmante hotel ligt op slechts enkele stappen van de Duomo (de kathedraal). Andere attracties als de Galleria degli Uffizi, de brug Ponte Vecchio, de Galleria dellAccademia, de winkelwijk en het congrescentrum Fortezza da Basso liggen ook in de directe omgeving van het hotel. Het treinstation Santa Maria ligt op slechts 25 meter van het hotel en de regionale luchthaven Florence en de luchthaven Galileo Galilei liggen op respectievelijk 15 en 30 km. Met de trein: het hotel ligt tegenover het treinstation Santa Maria Novella. Vanaf de snelweg A1 (noordelijke richting): neem dan afslag naar de A11 en neem daarna de Via Francesco Baracca. Vervolg over de Via del Ponte alle Mosse en sla dan linksaf, de Viale Fratelli Rosselli in. Neem de tweede straat naar rechts en vervolg over de Piazza Della Stazione. Hier is het hotel gevestigd. Vanaf de snelweg A1 (zuidelijke richting): neem de afslag naar de SP127 en sla dan linksaf, de Via Enrico De Nicola op. Vervolg over de Lungarno Also Moro en daarna over de Lungarno del Tempio. Sla rechtsaf, de Viale della Giovine Italia op. Ga langs de rotonde en sla linksaf bij de tweede piazza, de Viale Spartaco Lavagnini op. Sla linksaf, de Via di Santa Caterina d Alessandria op en ga rechtdoor tot de Piazza Della Stazione.

Faciliteiten Dit speciaal ontworpen hotel in het stadscentrum biedt appartementen en studios, in totaal 39 wooneenheden. Na een bezoek aan de historische en culturele stad kunnen de gasten ontspannen in de ruime, comfortabele appartementen en genieten van de moderne, minimalistische inrichting. Het geheel van airconditioning voorziene hotel biedt zijn gasten een ontvangsthal met 24 uur per dag geopende receptie en uitcheckservice, een hotelkluis, een wisselkantoor en een lift. Een cafe en een ontbijtruimte zijn aanwezig, evenals een televisielounge en conferentiefaciliteiten. Er is draadloze internettoegang beschikbaar. Was- en roomservice is aanwezig en de gasten die met de auto komen, kunnen parkeren op de parkeergelegenheid van het hotel.

Sport en Ontspanning Het hotel biedt zijn gasten een spabad voor de ontspanning.

Kamers De gastenkamers hebben een eigen badkamer met douche/bad en haardroger en bieden faciliteiten als een telefoon, satelliettelevisie, internettoegang, een minibar, een kluisje en de mogelijkheid om koffie en thee te zetten. De kitchenette biedt een fornuis en individueel regelbare airconditioning en verwarming behoren tot de standaarduitrusting. Balkons en terrassen zijn ook aanwezig.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

The Style Florence 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203