Umbrie per Vespa hotels Afbeelding Umbrie per Vespa hotels
Umbrie per Vespa hotels
Bestemming: UMBRIE - UMBERTIDE

Umbrie per Vespa hotels




Hotel o.b.v. Volgens programma



Umbrie Per Vespa Italie

Het schilderachtige Umbrie typeert zich net als grote broer Toscane door een glooiend en weids landschap, bezaaid met cipressen, olijfbomen en wijnranken. In deze regio vind je ook het grootste meer van Midden-Italie, het Lago Trasimeno.

Kortingen

Kinderkorting

geldig op basis van logies ontbijt, op de kamer van minimaal 2 volbetalende personen:

vanaf 6 jaar: je betaalt 88 per persoon per nacht (inclusief kinderzitje en helm, exclusief Vespa). Extra informatie

roundtrip.included

3, 4 of 5 overnachtingen op basis van logies ontbijt huur van 1 Vespa met 2 helmen (onbeperkt aantal kilometers, basisverzekering, uitleg bij aflevering, technische assistentie) Nederlandstalig roadbook en informatiepakket (ter plaatse) Inbegrepen

toeristenbelasting Bij reservering te betalen

huur extra Vespa voor 1 dag: 75 per Vespa huur extra Vespa voor 2 dagen: 150 per Vespa huur extra Vespa voor 3 dagen: 225 per Vespa huur extra Vespa voor 4 dagen: 287,50 per Vespa Verplicht bijkomende kosten

brandstof eventuele verlengingen en transfers personenverzekering en schadeverzekering (mogelijk ter plaatse te regelen bij aflevering) Huisdieren

niet toegestaan roundtrip.highlight

De formule van deze succesvolle Vespatours is heel eenvoudig: je reist op eigen gelegenheid naar het starthotel van de gekozen reis. Daar verblijf je gedurende 3, 4 of 5 nachten op hetzelfde adres. Elke dag maak je in je eigen ritme een tocht per Vespa door de mooiste landschappen. In een handig 'roadbook' vind je niet alleen de gedetailleerde reisroutes, maar ook interessante tips voor musea, wijnhuizen en restaurants. De Vespa wordt afgeleverd bij het hotel en aan het einde van de reis weer opgehaald.

roundtrip.highlight

Je rijdt met een Vespa LX 125, geschikt voor 2 personen. De Vespa is volautomatisch en kan makkelijk door iedereen bestuurd worden. Een rijbewijs B is verplicht en de bestuurder moet minimaal 18 jaar zijn. Een Nederlandstalig roadbook, helm en basisverzekering inclusief dekking tegen diefstal zijn inbegrepen. Tip: huur een Vespa per persoon. Duorijden vergt meer ervaring en wie achterop zit ziet soms ook nog minder.

roundtrip.highlight

Je rijdt in het landschap en niet door het landschap! Je beleeft alles veel intenser dan in een auto en je ervaart een zalig gevoel van vrijheid. Het aantal kilometers van elke tour is beperkt, zodat er ruim tijd overblijft om rustig te tafelen of een museum of wijnkelder te bezoeken. De uitgestippelde trajecten zijn afwisselend, maar af en toe de gebaande paden verlaten en zomaar een klein landweggetje inslaan brengt je vaak op verrassend mooie plekjes. Scooter met wespentaille De Vespa, een idee van Enrico Piaggio, was aanvankelijk bedoeld als een handig en comfortabel vervoermiddel voor iedereen. Het eerste model werd in 1946 geintroduceerd en kreeg de naam Vespa (Italiaans voor 'wesp') vanwege zijn slanke wespentaille. De elegante scooter werd snel een succes en groeide uit tot een echte mythe.

Dag 1

Aankomst in het hotel In Citta della Pieva. De Vespa wordt ter plaatse afgeleverd.

Dag 2

Het aanbevolen programma omvat vier lussen, met vertrek en aankomst in Citta Della Pieve.

De Montepulciano Tour (ca. 68 km): bezoek het mooie, historische stadje Chiusi, bekend om zijn verzameling Etruskische kunstvoorwerpen. Verder op weg naar Montepulciano, de ommuurde renaissancestad vanwaar je een adembenemend uitzicht hebt over Umbrie en Zuid-Toscane.

Dag 3

De Orvieto Tour (ca. 112 km): langs kronkelende wegen in een schitterend landschap passeer je door typische Umbrische dorpjes zoals Montegabbione en Ficulle. Hoogtepunt op deze rit: het stadje Orvieto gelegen op een 300 meter hoge rots, met de Duomo als absoluut pronkstuk.

Dag 4

De Trasimeno Tour (ca. 114 km): een tocht langs het Trasimenomeer doorheen een prachtig natuurdecor en langs verschillende kleine, schilderachtige dorpjes.

Dag 5

De Assisi Tour (ca. 143 km): de route doorheen het heuvelachtige landschap leidt je naar Assisi. Steile, smalle straatjes met leuke winkeltjes en restaurants. De belangrijkste bezienswaardigheid is natuurlijk de Sint-Franciscusbasiliek (Werelderfgoed van UNESCO).

Dag 6

De Vespa wordt terug opgehaald.

Overnachting op basis van logies ontbijt in Logge del Perugino (openluchtzwembad, restaurant) op ca. 1 km van het centrum van Citta della Pieva.Type 150: 2/3-persoonskamer. 3e persoon moet ouder zijn dan 5 jaar en is op aanvraag.Type 800: 1-persoonskamer.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Umbrie per Vespa hotels 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203