Individuele Rondreis Japan 12 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Japan 12 dagen
Individuele Rondreis Japan 12 dagen
Bestemming: Rondreizen Japan - Rondreizen

Individuele Rondreis Japan 12 dagen




Dag 1

LocatieFukuokaHotelJR Kyushu Hotel Blossom Hakata Chuo

Touchdown in Fukuoka International Airport!


Een van de opkomende steden van Japan, Fukuoka staat bekend om zijn nachtleven en lokale keuken, waaronder de vele eetkraampjes of 'Yatai' langs de rivier. Bijzonder bekend in Fukuoka is Hakata ramen, een stijl van ramennoedels die restaurants over de hele wereld hebben voortgebracht, maar niets is vergelijkbaar met de authenticiteit die je in Fukuoka zult vinden.


Ga alsjeblieft op eigen gelegenheid naar het hotel in Hakata.


 Dag 2

LocatieSujiyu onsenHotelKiyasuyaMaaltijdOntbijt en diner

Nadat u bent uitgecheckt bij het hotel, haalt u uw auto op bij Nippon, een autoverhuurkantoor in de buurt van het station van Hakata, en bereidt u zich voor op uw zelfrijdende tour!


Eerst ga je naar Kokonoe, Oita, een stad die midden in de ongerepte natuur ligt en de thuisbasis is van talloze onsen waar we je aanmoedigen om uit te proberen en te ontspannen. Wat is een betere manier om te herstellen van je jetlag dan te gaan genieten in een prachtige natuurlijke warmwaterbron?


 Dag 3

LocatieKunisakiHotelMonjusenjiMaaltijdOntbijt en diner

Vertrek rond 9.30 uur uit de ryokan om het schiereiland Kunisaki te bezoeken.

Vandaag logeer je in een Shukubo of 'tempelverblijf' om de eenvoudige, traditionele levensstijl van boeddhistische monniken te ervaren. Boeddhisme maakt sinds de 6e eeuw deel uit van de Japanse cultuur, en Monjusenji zou een eeuw later zijn gesticht.


Doe mee aan een 'Zen-ervaring' vanaf 15.00 uur.


 Dag 4

LocatieKunisakiMaaltijdOntbijt en diner

Het ochtendprogramma begint om 05.30 uur

Het ontbijt wordt om 07.30 uur geserveerd


Iets van een vroege start, maar hopelijk zullen alle zen je een verfrist en helder hoofd hebben gegeven!


Verlaat uw Shukubo-accommodatie rond 9.00 uur en bezoek vervolgens Futago-ji, een 1300 jaar oude tempel in het hart van het Kunisaki-schiereiland waarvan het terrein zich uitstrekt rond de omliggende berg- en bosgebieden. Dit gebied staat bekend om het behoud van een unieke boeddhistische cultuur met elementen van Shinto, Boeddhisme en bergaanbidding. Zoals te verwachten is dit gebied fantastisch om te wandelen.

(Accommodatie: Villa Kunisaki of vergelijkbaar standaardklassehotel)


 Dag 5

LocatieShimonosekiHotel Slaapzaal Premium ShimonosekiMaaltijdOntbijt

Verlaat uw hotel rond 10.00 uur en begeef u naar Shimonoseki, Yamaguchi.


Onderweg stop je bij de prestigieuze Usa Jingu, een Shinto-heiligdom gewijd aan Hachiman, de god van oorlog en boogschieten. Het werd lang bezocht door de keizerlijke familie.

 Dag 6

LocatieHagiMealOntbijt en diner

Verlaat uw hotel rond 09.00 uur en bezoek Tsunoshima via de Tsunoshima-brug. Volg dit op door het Nagato-gebied in Yamaguchi te verkennen.


De Tsunoshima-brug is een kolossale brug van 1.780 m met een panoramisch uitzicht, geweldige fotoplekken en een mooie rit langs de kust.


Een andere populaire plek is het Motonosumi Inari-heiligdom dat beroemd is om zijn heiligdom aan zee met een tunnel van 123 'torii'-poorten, deze felrode poorten zijn een iconisch kenmerk van Japan, maar weinigen bevinden zich op een locatie waar ze kunnen worden gezien naast de prachtige contrasterende kleuren van de helderblauwe oceaan.

Ga voor nog meer fantastische uitzichten naar Senjojiki: een met gras begroeide vlakte hoog boven de zeespiegel die uitkijkt over de Japanse Zee.


(Accommodatie: Hagi Ichirin of vergelijkbare standaardklasse ryokan)


 Dag 7

LocatieTamatsukuri OnsenHotelKasuien MinamiMaaltijdOntbijt en diner

Verlaat uw hotel rond 09.00 uur.


De eerste stop vandaag is Hagi, een oud kasteelstadje in Yamaguchi, ooit de hoofdstad van de Mori-clan, een machtige samoerai-clan in de feodale periode. Tegenwoordig is het een zeer goed bewaard gebleven kasteelstad met talrijke woningen die nog intact te bezoeken zijn. Het is tegenwoordig ook beroemd om zijn lokale aardewerk.


Vervolgens een reis naar een van de belangrijkste heiligdommen in Japan, het werkelijk verbazingwekkende (en enorme!) Izumo Taisha-heiligdom in Shimane, waarvan wordt gezegd dat het het oudste heiligdom in Japan is, en misschien wel het belangrijkste.


Overnacht in Tamatsukuri onsen, een charmante stad met warmwaterbronnen aan de rivier in Matsue, waarvan de straten zijn bezaaid met interessante beelden uit de Japanse mythologie.

 Dag 8

LocatieTakamatsuMaaltijdOntbijt

Verlaat uw ryokan rond 10.00 uur en bezoek vervolgens het Adachi-museum, een museum met veel kunstwerken, maar dat staat vooral bekend om de werkelijk ongelooflijke tuin, die vaak de beste in Japan wordt genoemd. Dit is natuurlijk een fantastische plek om te proberen de perfecte foto voor je reis te maken!

Eerder heb je de op één na langste brug van Japan uitgeprobeerd, waarom niet de langste? Het is tijd om over de Seto-Ohashi-brug te gaan, waar je een prachtig uitzicht hebt op de eilanden van de Seto Inland Sea. Als je aan de andere kant uitkomt, zul je zeker op een minder bereisde weg zijn, op het kleinste van de belangrijkste eilanden van Japan, Shikoku. In Kagawa krijg je de kans om een ​​andere van de mooiste tuinen van Japan te bezoeken, de Ritsurin Koen.


(Accommodatie: Takamatsu Tokyu Rei Hotel of vergelijkbaar standaardklassehotel)


 Dag 9

LocatieIya OnsenHotelNano Yado Hotel Iya OnsenMaaltijdOntbijt en diner

Verlaat uw hotel rond 10.00 uur.


De eerste stop van de dag is het Konpirasan-heiligdom, een veel voorkomende stop voor pelgrims naar het eiland en staat bekend om zijn balans tussen boeddhistische en shinto-architectuur. Als je je benen moet strekken, weet ik zeker dat de 1368 stappen naar de top dat voor je kunnen doen! (Er is een bus beschikbaar die je naar de hoofdingang brengt, maar deze moet van tevoren worden gereserveerd).


Van hieruit ga je naar het zuidwesten naar een van de best bewaarde geheimen van Japan naar de betoverende Iya-vallei, bekend om zijn prachtige wijnstokbruggen en het schilderachtige berglandschap. Van dichtbij kunt u ook getuige zijn van een van de meer uniek gestructureerde dorpen van Japan in Ochiai die aan de kant van een berg ligt, verborgen voor zijn vijanden.


 Dag 10

LocatieOsakaHotel Slaapzaal Premium NambaMealOntbijt

Het is tijd om uw wielen in te ruilen voor een veel sneller transportmiddel! De bullet train wacht op!


Verlaat je ryokan rond 10.00 uur en rond het gebied in je eigen tempo af. Ga terug naar Takamatsu en lever je auto voor 15.00 uur in. Vervolgens gaat het naar Osaka. Ik hoop dat het niet zo'n cultuurschok is, maar het is tijd om mee te doen met de drukte van het moderne Japan!


Neem een ​​JR-trein naar Osaka.

b.v. Takamatsu 15:40> Shin Osaka 17:42 via Okayama


 Dag 11

LocatieOsakaHotel Slaapzaal Premium NambaMealOntbijt

Osaka is de belangrijkste stad in een regio genaamd Kansai, in Japan bekend als iets minder gespannen en een beetje wilder dan hun tegenhangers in Tokio. Fantastisch eten, winkelen, uitgaan en de mensen zijn de echte hoogtepunten van Osaka. Na al die natuur een beetje winkeltherapie en de stadslichten zijn misschien precies wat de dokter heeft besteld.


Maar maak je geen zorgen, als je nog steeds verlangt naar traditie, ben je slechts een korte treinrit verwijderd van Kyoto of Nara!


 Dag 12

MaaltijdOntbijt

We hopen dat je in deze fase hebt genoten van je reis naar de meer spirituele en verborgen wereld van Japan, een deel dat velen niet te zien krijgen tijdens een reis naar Tokio en Kyoto. In Japan is er de volgende keer echter altijd meer te zien!


Nadat u bent uitgecheckt bij uw hotel, gaat u op eigen gelegenheid naar de luchthaven en keert u terug naar huis. Sayonara!



Individuele Rondreis Japan 12 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203