Individuele Rondreis Japan 12 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Japan 12 dagen
Individuele Rondreis Japan 12 dagen
Bestemming: Rondreizen Japan - Rondreizen

Individuele Rondreis Japan 12 dagen




Dag 1: Kyoto

Konnichiwa. Welkom in Japan. Je avontuur begint met een welkomstbijeenkomst vanavond om 18.00 uur. Uw groepsleider zal een bericht voor u achterlaten in het hotel met de exacte tijd en plaats. Tijdens deze bijeenkomst verzamelen wij uw verzekeringsgegevens en nabestaandeninformatie, dus neem deze mee. Aangezien reizigers van over de hele wereld aankomen, zijn er vandaag geen activiteiten gepland. Als je wat tijd hebt, ga dan de straat op voor je eerste kennismaking met deze prachtige stad. Oorspronkelijk opgericht als Heian-kyo (letterlijk 'hoofdstad van rust en vrede') door keizer Kammu in 794, beleefde Kyoto zijn gouden eeuw tijdens de hoogtijdagen van het keizerlijke hof van 794 tot 1185. Vanavond na de groepsbijeenkomst ga je op pad met je leider om enkele van Kyo's beroemde Kyo-ryori ("Kyoto-keuken") te proeven.

Accommodatie

Noku Roxy Hotel of vergelijkbaar (1 nacht)

Maaltijden inbegrepen

Diner

Bijzondere informatie

We organiseren uw bagage van Kyoto naar Hiroshima en Hiroshima naar Tokio. Zorg ervoor dat u een overnachtingspakket heeft voor uw waardevolle spullen en benodigdheden die u mee kunt nemen voor uw verblijf van 2 nachten in Takayama.


Dag 2: Kyoto

Begin je dag met een stadstour langs enkele van de bezienswaardigheden van Kyoto. Bezoek de extravagant versierde Kinkakuji-tempel, vereeuwigd in de roman "The Golden Pavilion" van Yukio Mishima. Daarna bezoeken we de Daitokuji-tempel, de hoofdtempel van de Daitokuji-school van de Rinzai-sekte van het zenboeddhisme, ongeveer 800 jaar geleden gebouwd. Hoor meer over de filosofie van het zenboeddhisme en geniet van de rust en spiritualiteit onder het genot van groene thee.


Sluit je aan bij je leider en loop rond Gion en zijn oude houten theehuizen en exclusieve restaurants. Dit gebied is het hart van de geishacultuur en het is een geweldig idee om hier 's avonds terug te keren wanneer het echt tot leven komt. Je ziet misschien geiko's (geisha's) of maiko's (leerling-geisha's) met hun uitgebreide kleding en verzint hun weg naar evenementen.

Accommodatie

Noku Roxy Hotel of vergelijkbaar (1 nacht)

Inbegrepen activiteiten

Kyoto - Gion District wandeling

Kyoto - Kinkakuji-tempel

Kyoto - Daitokuji-tempel

Maaltijden inbegrepen

Ontbijt


Dag 3: Kyoto

Ga vandaag naar het beroemde Fushimi Inari-heiligdom van Kyoto - over de hele wereld bekend als het 'Pad van de Rode Poorten'. Neem de tijd om de rustigere hoeken van het heiligdom te waarderen, en als je je fit voelt, kun je een wandeling naar het midden maken van een prachtige stad keer bekeken.


Vervolgens brengt een korte treinrit en wandeling ons naar de beroemde Gekkei-kan Sake Brewery. Met eeuwen van lokale geschiedenis ingebouwd in zijn prachtige houten hallen, wordt Gekkei-kan beschouwd als de Japanse marktleider in zowel de traditie als de innovatie van sake-creatie. Een bezoek aan de brouwerij en het museum omvat elk aspect van het maken van sake - met volop historische artefacten in overvloed en een kans om aan het einde van je bezoek verschillende soorten sake te proeven. De winkel is ook volledig gevuld met een aantal van Japan's beste sake als je wat mee naar huis wilt nemen!

Accommodatie

Noku Roxy Hotel of vergelijkbaar (1 nacht)

Inbegrepen activiteiten

Kyoto - Fushimi Inari-schrijn

Kyoto - Gekkei-kan Sake-brouwerij en proeverij

Optionele activiteiten

Kyoto - kookcursus - JPY 6000

Kyoto - Kiyomizu-dera-tempel - JPY 400

Kyoto - Nijo Castle - JPY 600

Kyoto - Arashiyama Bamboo Forest - gratis

Kyoto - Tenryuji-tempel - JPY 600

Maaltijden inbegrepen

Ontbijt

Dag 4: Nara - Kyoto

Vandaag maak je een dagtocht naar de stad Nara (ongeveer 1 uur van Kyoto). Met acht Werelderfgoedlocaties staat Nara op de tweede plaats na Kyoto als fontein van de culturele erfenis van Japan. Terwijl je hier de Todaiji-tempel bezoekt, met vriendelijke wilde herten die vrij rondlopen in het park eromheen. Je bezoekt ook de Kasuga Taisha (Kasuga Grand Shrine), Nara's meest gevierde heiligdom. Kasuga Taisha staat bekend om zijn lantaarns, die door aanbidders zijn geschonken. Ze symboliseren een leidend licht voor 3.000 Kasuga-heiligdommen in het hele land. Honderden bronzen lantaarns hangen aan de gebouwen, terwijl zoveel stenen lantaarns de toegangslijnen omlijnen. De lantaarns worden slechts twee keer per jaar aangestoken tijdens twee Lantaarnfestivals, één begin februari en één half augustus. Keer terug naar Kyoto voor de avond, die gratis is voor je eigen rust of verkenning. Misschien vind je een theater dat shows van Noh opvoert of geniet je van traditionele maiko-dansen, kabuki of bunraku-poppenspel.

Accommodatie

Noku Roxy Hotel of vergelijkbaar (1 nacht)

Inbegrepen activiteiten

Nara - Todaiji-tempel

Nara - Kasuga Grand Shrine

Maaltijden inbegrepen

Ontbijt


Dag 5: Himeji - Hiroshima

Terwijl je in zuidelijke richting naar Hiroshima vaart met de indrukwekkende bullet-trein van Japan, stop je onderweg bij het meest indrukwekkende samurai-kasteel van Japan in Himeji. Het gebouw, dat sinds het midden van de 16e eeuw aardbevingen en oorlogen heeft overleefd, werd in 2015 in volle glorie hersteld. De grachten, vestingmuren, torens en ommuurde steegjes waren ingenieus ontworpen om aanvallers te misleiden - misschien wel zo intimiderend dat ze het in feite nooit waren getest. Verken het kasteel waar ooit meer dan 10.000 samoeraifamilies woonden en kijk vanaf de zevende verdieping uit over het kasteelterrein en de stad beneden. Ga verder naar Hiroshima, de stad die onuitwisbaar verbonden is met de Tweede Wereldoorlog en de atoombom.

Accommodatie

Hotel Granvia Hiroshima of vergelijkbaar (1 nacht)

Inbegrepen activiteiten

Himeji - Himeji Castle

Maaltijden inbegrepen

Ontbijt


Dag 6: Miyajima Island - Hiroshima

Vanmorgen bezoek je de Genbaku (A-Bomb) Dome en het Peace Memorial Park and Museum, die beide getuigen van de noodlottige dag in augustus 1945 toen Hiroshima werd gekozen als doelwit voor het allereerste gebruik in oorlogstijd van de atoombom . De koepel was slechts enkele meters verwijderd van de plaats waar de bom tot ontploffing kwam, zodat hij zijn vorm kon behouden; het feit dat het er bijna precies zo uitziet als na de bombardementen, betekent dat het dient als een herinnering en symbool van vrede. Het herdenkingspark dient hetzelfde doel en heeft musea, gedenktekens en monumenten gewijd aan de nagedachtenis van de slachtoffers, voorlichting over wat tot het gebruik van de bom heeft geleid en voor de bevordering van wereldvrede.


Ga daarna naar het serene eiland Miyajima, bereikt na een korte tocht met de veerboot (30 kilometer) over de binnenzee. Het eiland is de thuisbasis van het eerbiedwaardige Shinto-heiligdom Itsukushima, beroemd om zijn enorme feloranje poort (torii) die majestueus uit de zee oprijst. Bij vloed wordt het beschouwd als een van de mooiste bezienswaardigheden van Japan. De grootte en het fysieke landschap van Miyajima maken het een ideale plek om te wandelen. Er is het mooie Momiji Park (bekend als Maple Valley), vanwaar het mogelijk is om te wandelen of een kabelbaan te nemen naar de top van Mt. Misen. Keer terug naar Hiroshima voor de nacht. Probeer misschien een van de kenmerkende gerechten van de stad voor het diner - okonomiyaki, een soort hartige pannenkoek met eieren, kool, sobanoedels en vlees of zeevruchten.

Accommodatie

Hotel Granvia Hiroshima of vergelijkbaar (1 nacht)

Inbegrepen activiteiten

Dagtrip naar Hiroshima - Miyajima-eiland

Miyajima - Itsukushima-jinja-schrijn

Hiroshima - Peace Park & ​​A - Bomb Dome

Hiroshima - Peace Museum

Optionele actDag 7: Takayama

Je reist dan naar Takayama, een charmant stadje uit de Edo-periode in de Japanse Alpen. Bekend om zijn traditionele herbergen, sakebrouwerijen en rustige sfeer, is dit juweel aan de rivier in het centrum van Honshu misschien wel een van de leukste stops tijdens uw reis. Geniet later van vrije tijd om uw eigen ontdekkingen te doen - we raden u ten zeerste aan een goed restaurant te vinden dat gespecialiseerd is in Hida-rundvlees, omdat het beroemd is in deze regio van Japan.

Accommodatie

Takayama Ouan of vergelijkbaar (1 nacht)

Maaltijden inbegrepen

Ontbijt

Bijzondere informatie

Onze accommodatie in Takayama is een Japanse ryokan (traditionele herberg). De kamers zijn ingericht in traditionele Japanse stijl met eigen douchefaciliteiten. Een gedeelde onsen (Japans traditioneel gemeenschappelijk warmwaterbronbad) is ook beschikbaar voor gasten.


Dag 8: Takayama

Vandaag bezoek je de lokale Takayama-boerenmarkt, waar je Japanse lekkernijen kunt proberen en de kraampjes kunt bekijken. Daarna bezoekt u Hida Folk Village, een openluchtmuseum met traditionele architectuur dat een gevoel van eeuwen geleden geeft. Steek je vingers over voor een heldere hemel, want de Alpen zijn op een heldere dag adembenemend vanuit dit perspectief.

Accommodatie

Takayama Ouan of vergelijkbaar (1 nacht)

Inbegrepen activiteiten

Takayama - Marktbezoek

Takayama - Hida Folk Village

Maaltijden inbegrepen

Ontbijt


Dag 9: Tokyo

'S Morgens ga je met de trein naar de geweldige hoofdstad van Japan, Tokio, en je centraal gelegen hotel waar je de komende drie nachten zult verblijven. Barstend van de hedendaagse stedelijke cultuur, zijn er vele kanten van Tokio om te verkennen: fascinerende musea, winkels van wereldklasse, bruisende energie en futuristische architectuur, evenals een zachtere kant van achterafstraatjes in de buurt waar burgers zich vaak openbaren - vooral buiten werktijd - om een ​​van de vriendelijkste van elke hoofdstad ter wereld te zijn. Er zijn veel overblijfselen uit het verleden, met historische tempels en heiligdommen die nog steeds te vinden zijn op enkele van de meest onverwachte plaatsen, evenals een overvloed aan parken en tuinen - bijzonder voortreffelijk in de lente wanneer de kersenbomen en azalea's in bloei staan. Nadat je bent aangekomen, neemt je leider je mee voor een korte namiddag / nachttour door het gebied - je hebt dan wat vrije tijd om te verkennen. Ontdek voor het diner de opwindende eetcultuur van Tokio - zowel chique als informeler, zowel Japans als internationaal.

Accommodatie

The Gate Hotel Kaminarimon of vergelijkbaar (1 nacht)

Maaltijden inbegrepen

Ontbijt


Dag 10: Tokyo

Vandaag maak je een gevarieerde dagtour door de stad, beginnend in het historische Asakusa-gebied. Dit is een van de oudere en meer traditionele delen van Tokio en wordt vaak het tempeldistrict genoemd. Hier stop je bij Senso-ji, de oudste tempel van de stad - bijna 1400 jaar geleden gesticht toen Tokio niets meer was dan een vissersdorp. Blader door de vele interessante kraampjes - gevuld met smakelijke traktaties, ambachten en souvenirs - die langs de winkelstraat Nakamise dori staan. Na de lunch geniet je van een alternatief uitzicht over Tokio terwijl je ontspant tijdens een korte cruise over de Sumida-rivier. Je passeert belangrijke gebouwen zoals de Sky Tree Tower, het Sumo Stadium en het voormalige Tsukiji Fish Market-complex, glijden onder bruggen die de rivier doorsnijden voordat je uitstapt in de prachtige stedelijke oase van de Hama Rikyu-tuinen. Hier heb je tijd om te wandelen langs paden die ooit het enige reservaat waren van de shogun, die hier in het feodale tijdperk op eenden zou jagen.

Accommodatie

The Gate Hotel Kaminarimon of vergelijkbaar (1 nacht)

Inbegrepen activiteiten

Tokyo - Stadstour

Tokyo - Sensoji-tempel

Tokyo - Hama Rikyu Garden

Maaltijden inbegrepen

Ontbijt


Dag 11: Tokyo

Geniet van een vrije dag om deze bruisende stad te verkennen. Ga misschien naar de oostelijke districten die magneten zijn voor de fascinerende jeugdsubculturen van de stad. Bekijk de drukte bij Shibuya Crossing, cos-play-stammen van Harajuku, evenals de belangrijke Meiji Jingu-schrijn, opgedragen aan de 19e-eeuwse keizer. Ontdek de geschiedenis door een bezoek te brengen aan de buitenste gracht en het park rondom het keizerlijk paleis in het centrum van Toky, of bekijk oude schatten in het Nationaal Museum in Ueno. Een ander geweldig museum, dat inzicht geeft in het oude Tokio, is het Edo-Tokyo Museum in Ryogoku. Breng wat tijd door in de groene ruimtes van de stad, zoals Yoyogi Park en Shinjuku Gyoen National Garden, blader door de high-end winkels in Ginza, ervaar het theater van een sumoboot (alleen in jan, mei en sep) of een act van een kabuki-toneelstuk, of creëer je eigen entertainment met wat karaoke. Kom vanavond bij je groep voor een afscheidsdiner terwijl je Sayonara tegen Japan zegt.

Accommodatie

The Gate Hotel Kaminarimon of vergelijkbaar (1 nacht)

Optionele activiteiten

Tokyo - Edo-Tokyo Museum - JPY 600

Tokyo - Meiji Jingu-schrijn - gratis

Tokyo - Nationaal museum Tokyo - JPY 650

Maaltijden inbegrepen

Ontbijt

Diner


Dag 12: Tokyo

Omdat er geen verdere activiteiten zijn gepland, kunt u op elk moment uitchecken vóór 12.00 uur. Als u later vertrekt, kunt u bagageopslag regelen bij het hotel.

Maaltijden inbegrepen

Ontbijt

Miyajima - Mt Misen-kabelbaan - JPY2000

Maaltijden inbegrepen

Ontbijt



Individuele Rondreis Japan 12 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203