Individuele Rondreis Japan 14 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Japan 14 dagen
Individuele Rondreis Japan 14 dagen
Bestemming: Rondreizen Japan - Rondreizen

Individuele Rondreis Japan 14 dagen




DAGEN 1-2

Vlieg met British Airways naar Japan

 

DAG 3-5

Neem de tijd om Tokyo te bezoeken. Er zijn een aantal attracties in Tokio die je niet mag missen. Er zijn grootschalige stadsdelen, waaronder Ginza, het beroemde winkelgebied, het slapeloze Shinjuku dat het "nieuwe stadscentrum van Tokio" is geworden, Asakusa dat doet denken aan de traditionele Edo (de vroegere naam van Tokyo), en de trendy Shibuya .


Andere unieke gebieden zijn onder meer het computerstadje Akihabara, een dicht winkelgebied waar talloze elektronische winkels met elkaar concurreren en veel shoppers uit Japan en het buitenland aantrekken, en Tsukiji, een openluchtgroothandelsmarkt voor groothandels in winkels en consumenten overal in Japan.


DAG 6

Transfer naar Narita, haal je camper op en rijd naar Chiba voor je eerste overnachting.


DAG 7

Rijd langs de baai van Tokyo en langs Mt Nokogiri, beroemd om zijn kabelbaan en oude boeddhistische schrijn. Vanaf de top zie je Tokyo Bay en Mt Fuji. Steek de baai van Tokio over met de Aqua Line of de veerboot Tokyo-Wan naar de surfstranden van Kanagawa en Sagami Bay.


Bezoek Enoshima, een eiland gewijd aan Benzaiten, de godin van muziek en entertainment. Sluit de dag af met het eten van verse zeevruchten en genieten in een warmwaterbronbad in de wijk Hakone.


DAG 8

Hakone is een kleine stad aan de oevers van het Ashi-meer en is een populair toevluchtsoord voor inwoners van Tokio. Er zijn verschillende touw- en kabelbanen, waaronder de Hakone Komagatake-kabelbaan, die naar de top van de berg Komagatake gaat met uitzicht op vulkanisch actieve Owakudani-geisers en Mt Fuji.

 

DAG 9 - 10

Rijd langs de kust van het schiereiland Izu naar Shimoda. Beroemd als de plaats in de 19e eeuw toen de Amerikaanse "Kuro Fune" Black Ships Japan binnenkwamen en een handelsverdrag met het Japanse keizerrijk eisten. Er is een replica van het schip van US Naval Officer Perry in Shimoda Harbor.


Breng een dag door op de prachtige witte zandstranden van Shirahama of wandel langs bergrivieren en de zeven watervallen in Kawazu.

DAG 11 - 12

Volg de schilderachtige kustlijn van westelijk Izu en Dogashima. Oude vulkanische lavastromen zijn uitgegroeid tot kliffen, eilanden en baaien waar de lokale bevolking in kleine vissersdorpjes woont. Blijf naar het noorden rijden terwijl Mt Fuji opdoemt en naar het beroemde Fuji 5-merengebied. Stop bij de oevers van de meren Kawakuchi-ko, Sai-ko en Mototsu-ko, allemaal met een fantastisch uitzicht op de berg Fuji. Het beroemdste uitzicht is bij Lake Mototsu en is hetzelfde als te zien op een biljet van 1000 Yen.


Afhankelijk van de tijd van het jaar is het mogelijk om de Mt Fuji Subaru Line op te rijden naar het 5e station, 2300 meter hoog en het startpunt om naar de top te klimmen. Sluit de dag af in een van de vele uitstekende restaurants die lokale zelfgemaakte Miso Udon serveren en baden in een onsen.

 

DAGEN 13

Rond het Mt Fuji-gebied af en ga terug op de snelweg richting Tokio. Als u vroeg vertrekt, kunt u stoppen bij plaatsen zoals de Tokyo Tower of Odaiba en de bezienswaardigheden van de stad bewonderen voordat u terugkeert naar het camperdepot in Narita en uw avondvlucht naar Londen neemt.

 

DAG 14

Aankomst in Londen.



Individuele Rondreis Japan 14 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203