Individuele Rondreis Japan 18 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Japan 18 dagen
Individuele Rondreis Japan 18 dagen
Bestemming: Rondreizen Japan - Rondreizen

Individuele Rondreis Japan 18 dagen




Dag 1: Vandaag begint u uw reis door aan boord te gaan van uw internationale heenvlucht naar Tokio

Dag 2: aankomst in Fukuoka. Eenmaal aangekomen in Tokio, gaat u rechtstreeks naar uw vlucht naar Fukuoka. Eenmaal in Fukuoka wordt u op de luchthaven opgewacht door een vertegenwoordiger om u bij aankomst te begeleiden. Zij zullen u dan naar de wachtende transfer naar uw hotel wijzen. Breng de rest van de dag ontspannen door na uw lange vlucht. Een aanbeveling zou zijn om lokaal te blijven en te genieten van 'yatai' of streetfood in en rond Canal City in Hakata.

Dag 3: Fukuoka. Breng de ochtend door met het verkennen van de bruisende stad Fukuoka. De grachten die door de stad lopen geven een unieke smaak. Ga 's avonds op pad voor een streetfood-tour voor een echte kennismaking met de Kyushu-keuken.

Dag 4: Kurokawa. Haal uw huurauto vandaag op en rijd naar het onsen-dorp Kurokawa en breng de rest van de dag op uw gemak door in de weelderige warmwaterbronnen.

Dag 5: Kurokawa. Er zijn mooie wandelingen te maken of maak gebruik van uw huurauto om meer van de omgeving te verkennen. U kunt ook profiteren van een dagpas om andere warmwaterbronnen in het dorp te bezoeken.

Dag 6: Takachiho. Reis zuidwaarts naar steile kalkstenen kliffen van Takachiho Gorge. Eenmaal opgefrist, huur misschien een roeiboot en drijf zachtjes langs de rivier door watervallen en rotswanden.

Dag 7: Ibusuki. Maak de rit naar het zuiden naar het kleine kustplaatsje Ibusuki, beroemd om het hete zand dat in de omgeving wordt aangeboden.

Dag 8: Kagoshima. Van ibusuki ga je naar de grotere stad Kagoshima, niet voordat je stopt in het kleine stadje Chiran om het Kamikaze-museum en samoerai-woningen te zien.

Dag 9: Kagoshima. Breng een dag door in de stad Kagoshima. Het meest opvallende kenmerk van Kagoshima is de locatie in de schaduw van de enorme Sakurajima-vulkaan. De actieve vulkaan spuit vaak as over de stad en laat de bewoners bijna dagelijks de as van hun oprit vegen.

Dag 10: Kirishima. Maak een korte rit naar het Kirishima National Park, een fantastische bestemming voor wandelaars van alle niveaus.

Dag 11: Kirishima. In uw vrije tijd in het Kirishima National Park kunt u genieten van enkele van de vele wandelpaden en genieten van het prachtig groene groen van dit deel van Kyushu.

Dag 12: Kumamoto. Keer terug naar Kagoshima, zet uw huurauto af en stap in de trein naar Kumamoto en breng de rest van de dag op uw gemak door. Onze aanbeveling voor de middag is om het Kumamoto-kasteel en de nabijgelegen Suizenji-tuinen te bezoeken.

Dag 13: Nagasaki. Een korte rit naar de haven om aan boord te gaan van de autoveerboot naar het schiereiland Unzen, vanwaar je de berg beklimt via de zwavelhoudende bubbelbaden op de top van de berg Unzen. Ga daarna terug de berg af naar Nagasaki Bay en de stad zelf.

Dag 14: Nagasaki. Vrije tijd in Nagasaki. Het is de moeite waard om het kleine maar behoorlijk schrijnende vredesmuseum te bezoeken, maar meer van wat Nagasaki te bieden heeft, is in de stad, zoals Glover Garden waarop 'Madame Butterfly' was gevestigd en Dejima Wharf bij zonsondergang.

Dag 15: Nagasaki. Op uw gemak om 'Gunkanjima' of 'Battleship Island' te verkennen, berucht om zijn griezelig lege en onbewoonde atmosfeer die vaak in films wordt gebruikt.

Dag 16: Fukuoka. Vervolg met de trein naar Hakata, een mooie reis langs de kust en door rijstvelden. Eenmaal in Fukuoka geniet je van de rest van je avond in deze compacte maar bruisende moderne stad

Dag 17: vertrek in Tokio. T Neem de gemakkelijke metrolijn naar de luchthaven en stap aan boord van je vlucht terug naar Tokio voor een laatste nacht in de hoofdstad.

Dag 18: Vertrek naar huis



Individuele Rondreis Japan 18 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203