Individuele Rondreis Japan 21 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Japan 21 dagen
Individuele Rondreis Japan 21 dagen
Bestemming: Rondreizen Japan - Rondreizen

Individuele Rondreis Japan 21 dagen




DAGEN 1-2

Vlieg met British Airways naar Japan

 

DAG 3-5

Neem de tijd om Tokyo te bezoeken. Er zijn een aantal attracties in Tokio die je niet mag missen. Er zijn grootschalige stadsdelen, waaronder Ginza, het beroemde winkelgebied, het slapeloze Shinjuku dat het "nieuwe stadscentrum van Tokio" is geworden, Asakusa dat doet denken aan de traditionele Edo (de vroegere naam van Tokyo), en de trendy Shibuya .


Andere unieke gebieden zijn onder meer het computerstadje Akihabara, een dicht winkelgebied waar talloze elektronische winkels met elkaar concurreren, wat veel shoppers uit Japan en het buitenland aantrekt, en Tsukiji, een openluchtgroothandelsmarkt voor groothandels voor consumenten overal in Japan.


DAG 6 - 7

Stap over op Narita om je camper op te halen en rijd naar Hakone voor je eerste overnachting.


Verken Hakone, een kleine stad aan de oevers van het Ashi-meer, een populair toevluchtsoord voor inwoners van Tokio. Er zijn verschillende touw- en kabelbanen, waaronder de Hakone Komagatake-kabelbaan, die naar de top van de berg Komagatake gaat met uitzicht op vulkanisch actieve Owakudani-geisers en de berg Fuji.


DAG 8 - 9

Slechts een uur rijden is de berg Fuji en het beroemde gebied van de Fuji 5 meren. Stop bij de oevers van Lake Kawakuchi-ko, Sai-ko en Mototsu-ko, allemaal met een prachtig uitzicht op de berg Fuji. Het beroemdste uitzicht is bij Lake Mototsu en is hetzelfde als te zien op een biljet van 1000 Yen. Afhankelijk van de tijd van het jaar is het mogelijk om de Mount Fuji Subaru Line op te rijden naar het 5e station.

 

DAG 10-11

Stap op de Shin Tomei Expressway en ga naar Lake Biwa in de buurt van Kyoto. Het is ongeveer vijf uur rijden, maar de weg is glad en breed en je kunt je vergapen aan de moderne brug en tunnels terwijl je over de top van de bergen loopt. Bezoek het kasteel van Hikone, een van de vier mooiste kastelen in Japan met zijn drielaagse krijttoren.


Lake Biwa bevat meer dan 1100 soorten dieren in het water en sommige zijn alleen hier te vinden. De meest bekende is de Giant Biwako Catfish die in de Japanse mythologie aardbevingen veroorzaakt terwijl hij onder het aardoppervlak beweegt.

DAG 13 - 14

Ga naar de historische hoofdstad Kyoto, op minder dan een uur rijden van het Biwa-meer naar Kyoto. Kyoto is een stad met twee gezichten; Omdat het de belangrijkste voormalige keizerlijke hoofdstad van Japan is, bezit het een klassieke en tijdloze elegantie, maar deze stad is geen museum - het is modern en bewoond zonder de historische wortels te vergeten. Deze historische stad, terecht een van de populairste bestemmingen van Japan, heeft zo'n schat aan tempels, heiligdommen en culturele gebruiken om bezoekers te laten zien dat bijna iedereen met dezelfde wens vertrekt - een behoefte aan nog een paar dagen verkennen.


DAG 15-16

Verblijf op de parkeerplaats van Universal Studios in Japan, naast het station van Sakurajima, vanwaar u naar Dotonbori kunt reizen om de lokale delicatesse ‘Takoyaki’ (gegrilde octopusknoedels) of ‘Okinomiyaki’ (hartige pannenkoeken) te proeven, een favoriet waar de lokale bevolking van houdt. Vanaf hier is het nog 40 minuten met de trein naar het kasteel van Osaka.

 

DAGEN 17-18

Reis naar Nara en Iga. Nara is de thuisbasis van de Todaiji Tera-tempel, een werelderfgoedlocatie, binnenin staat 's werelds grootste bronzen standbeeld van Boeddha. Buiten in de tuinen staan ​​honderden tamme maar gratis herten - zo gebruikt worden de herten van Japanse mensen die voor hen buigen, ze zullen graag terug buigen.


Iga staat bekend om zijn Ninja-erfgoed. Eind 1500 na Christus was het district Iga en Koga een republiek en voerden oorlog met de Shogun. De Ninja waren meesters van Ninjitsu, een soort guerrillaoorlog in die tijd. Later werden ze de speciale troepen van het shogunaat in Edo. Zie echte Ninja-artefacten en manier van leven. Er zijn Ninja-shows en je kunt zelfs een dag lang Ninja worden.

 

DAG 19

Ga naar Shizuoka en de westkant van de berg Fuji. Ongeveer 20 minuten rijden van de stad Fujinomiya ligt de Sacrad Shiraito no Taki-watervallen en op slechts vijf minuten lopen ligt nog een indrukwekkende waterval - Otodome-no-Taki.

 

DAG 20

Rond het Mount Fuji-gebied af en ga terug naar de snelweg richting Tokio. Als je vroeg vertrekt, kun je stoppen bij plaatsen zoals Tokyo Tower of Odaiba en de bezienswaardigheden van de stad bewonderen voordat je terugkeert naar het camperdepot in Narita en je avondvlucht naar Londen.

 

DAG 21

Aankomst in Londen.



Individuele Rondreis Japan 21 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203