Individuele Rondreis Japan 6 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Japan 6 dagen
Individuele Rondreis Japan 6 dagen
Bestemming: Rondreizen Japan - Rondreizen

Individuele Rondreis Japan 6 dagen




Dag 1 - Bij aankomst de huurauto ophalen bij het hotel. Deze bruisende havenstad staat bekend om zijn Yatai - meer dan 200 openluchtrestaurants. Proef geweldig Japans eten bij collectieven in de hele stad.


Dag 2 - Rijd naar Nagasaki - plaats van de tweede atoombom tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog. Bezoek het Peace Park. Bezoek ook het Confucius-heiligdom - een van de weinige gewijd aan de Chinese filosoof. Tour ook Yutoku Inari Shrine. Blijf Nagasaki.


Dag 3 - Drive brengt ons naar de kleine eilanden - de Amakusa’s. Rijd naar de Nita-toge Pass en neem vervolgens de kabelbaan naar de actieve krater van Mount Unzen. De laatste uitbarsting was in de jaren negentig, wat resulteerde in veel doden en massale vernietiging. Bezoek Kumamoto Castle voordat je overnacht in Kumamoto.


Dag 4 - Verder naar het zuidelijkste puntje van het eiland, naar Kagoshima via de zandbaden van Ibusuki. Bekijk ook de berg Sakurajima, een andere actieve vulkaan die constant rookt. Blijf Kagoshima.


Dag 5 - We bezoeken vandaag de Nakadate-krater van de berg Aso, hoog in het midden van het eiland. We verblijven vandaag in een typische ryokan in het kuuroord bij Kurokawa. Dit hoogtepunt neemt je mee in de oude levensstijl van het Japanse volk. Neem deel aan enkele of gemengde spabaden. Geniet vanavond van een Kaiseki - een traditioneel meergangendiner.


Dag 6 - Onze tour eindigt in Oita, de hoofdstad van deze oostelijke regio. Geef de auto af op Oita Airport.



Individuele Rondreis Japan 6 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203