Individuele Rondreis Japan 7 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Japan 7 dagen
Individuele Rondreis Japan 7 dagen
Bestemming: Rondreizen Japan - Rondreizen

Individuele Rondreis Japan 7 dagen




Dag 1 

Singapore - Haneda - Naha - Motobu

(-/-/Diner)

Hotel: Hotel Orion Motobu Resort & Spa (warmwaterbron) of vergelijkbaar

 

(Auto ophalen op Naha Airport)

 

De kasteelruïne van Katsuren, een UNESCO-werelderfgoedlocatie, stond op een steile heuvel met uitzicht op de kust en was de voormalige zetel van Lord Amawari. Vernietigd tijdens zijn mislukte opstand tegen het Ryukyu-koninkrijk, heeft het kasteel, dat het natuurlijke heuvelachtige landschap in zijn constructie opneemt, nog steeds majestueuze stenen fundamenten en een wijd, open uitzicht op de oceaan behouden.

 

Krijg een geweldig uitzicht op de smaragdgroene zee terwijl je langs de schilderachtige Kaichu Road rijdt. Een rechte weg van 4,7 kilometer die het schiereiland Yokatsu verbindt met het eiland Hanza met water aan beide zijden, het voelt alsof je over de zee glijdt.


Dag 2 

Motobu - Kunigami - Motobu

(Ontbijt diner)

Hotel: Hotel Orion Motobu Resort & Spa (warmwaterbron) of vergelijkbaar

 

Het noordelijkste puntje van het hoofdeiland van Okinawan, Cape Hedo, is waar de Zuid-Chinese Zee en de Stille Oceaan samenkomen. Bekijk vanaf de ruige kliffen en uitkijkpunten het kolkende blauwe water en de beukende golven een dramatisch tafereel te midden van de open uitgestrekte kust en zee.

 

Daisekirinzan maakt deel uit van het Yanbaru National Park en is een natuurparadijs en een lokale krachtplek. Vol met subtropische planten en buitengewone rotsformaties, brengen vier verschillende paden je naar de verschillende natuurlijke attracties van het park, waardoor je voldoende kans hebt om jezelf onder te dompelen in de prachtige natuur van Okinawa.

 

Genesteld in de ingewanden van de bossen van Okinawa zijn de prachtige Hiji-watervallen. Om hier te komen, moet je een trektocht maken door een ongeveer 2 km lang wandelpad met zowel bergopwaartse delen als een hangbrug die 17 m over een vallei hangt, maar de aanblik van de 26 m hoge waterval die naar beneden valt in de ongerepte natuur is de reis zeker waard!


Dag 3 

Motobu - Nanjo

(Ontbijt diner)

Hotel: Hyakuna Garan of vergelijkbaar

Het schilderachtige stadje Bise geeft je een kijkje in een traditioneel Okinawaans dorp waar mensen en natuur naast elkaar bestaan, en vredige paden leiden langs kleine winkelpanden en woningen naar de oceaan. Bekend om zijn rij van ongeveer 20.000 Fukugi-bomen langs een zandpad, maak een rustige wandeling door het Bise-gebied en je zult zien waarom het in veel commercials en films zoals Jimami Tofu te zien is geweest.

 

Breng een bezoek aan het Churaumi Aquarium, dat wordt beschouwd als het beste aquarium van Japan. Bewonder het zeeleven van Okinawa, inclusief walvishaaien, mantaroggen en andere vissoorten, in zijn enorme Kuroshio-tank, een van de grootste ter wereld.

 

Geniet van het spectaculaire uitzicht over grasvelden en de azuurblauwe Oost-Chinese Zee bij Kaap Manzamo. ‘Manzamo’ betekent ‘tienduizend zitveld’ en verwijst naar het grasveld dat vermoedelijk groot genoeg is voor tienduizend man om op te zitten. De cape is echter bekender vanwege het adembenemende uitzicht op helder, blauw water en een rots in de vorm van de slurf van een olifant.


Dag 4 

Nanjo

(Ontbijt diner)

Hotel: Hyakuna Garan of vergelijkbaar

 

Krijg een veelvoud aan ervaringen bij Okinawa World, een museumfaciliteit die de cultuur en natuur van Okinawa introduceert. Loop door een labyrint van Ryukyu-kalksteen bij de Gyokusendo-grot, een natuurwonder dat meer dan 300.000 jaar geleden is ontstaan. Stap Kingdom Village binnen, een replica van een traditioneel Ryukyu-dorp met historische huizen met rode daken omgebouwd tot studio's die Okinawaanse ambachten introduceren, zoals het weven van stoffen, verven, papier maken, glasblazen en meer. Rond uw bezoek af met een traditionele Eisa-dansvoorstelling en laat u vermaken door dansers die drums dragen in deze levendige en heroïsche traditionele Okinawaanse dans!

 

Beschouwd als de heiligste plek in Okinawa, is Sefa Utaki een prominente krachtplek en UNESCO-werelderfgoed. De inheemse religie van Okinawa richt zich op natuuraanbidding, dus het is geen wonder dat deze site met fantastische natuurlijke rotsformaties, dichte bossen en uitzicht op zee de belangrijkste locatie was voor religieuze ceremonies. Ongeacht uw religieuze overtuigingen, de verfrissende en prachtige natuur van Sefa Utaki is een wandeling waard.

 

Geniet in het Chinen Misaki-park van het azuurblauwe water van de Stille Oceaan tegen de kust van Okinawa! Vanaf het uitkijkpunt van het park is het gemakkelijk om jezelf te verliezen in de schaduwen van blauwe lucht en water en te genieten van een uitzicht dat zich uitstrekt naar het offshore-eiland Kudakajima op een heldere dag


Dag 5 

Nanjo - Naha

(Ontbijt/-/-)

Hotel: Hyatt Regency Naha, Okinawa of vergelijkbaar

De kleurrijke glasstukken van Ryukyu Glass Village zullen zeker een goed souvenir zijn van je reis naar Okinawa! Volledig met de hand gemaakt door ambachtslieden en gedecoreerd in levendige kleuren, zijn de glasartikelen, zowel decoratief als functioneel, kunstwerken op zich. Bekijk hoe de glasstukken worden gemaakt, of probeer hier je eigen originele glazen bekers te maken!

 

Maak een stop bij Shuri Castle, een must-visit in Okinawa. Dit UNESCO-werelderfgoed was het voormalige regeringscentrum en de residentie van de heersers van het Ryukyu-koninkrijk tot Okinawa in 1879 deel uitmaakte van Japan. Het iconische roodgelakte kasteel werd oorspronkelijk gebouwd in de jaren 1300, maar moest meerdere keren worden herbouwd na vernietiging door oorlog en branden. Het fungeert nu als een museum dat de pracht van het Ryukyu-koninkrijk tentoonstelt.

 

Shikinaen Garden, dat in het verleden dienst deed als de tweede woon- en uitgaanswijk van de koninklijke familie Ryukyu, is een grote tuin vol met subtropische planten. Slenterend door de kronkelende paden van dit UNESCO-werelderfgoed, zul je Chinese invloeden opmerken in het ontwerp, samen met unieke Okinawaanse elementen zoals het rode pannendak van het houten paleis op het terrein.


Dag 6 

Naha

(Ontbijt/-/-)

Hotel: Hyatt Regency Naha, Okinawa of vergelijkbaar

 

Het warme water rond Okinawa trekt van januari tot maart bultruggen aan, waardoor het een geweldige plek is om walvissen te spotten! Ga met een boot de oceaan in op zoek naar deze majestueuze wezens en misschien kom je in een ontmoeting met een school van 30 ton walvissen!

 

Winkel naar hartenlust in Okinawa Outlet Mall Ashibinaa. Dit grote outlet-winkelcentrum, gelegen nabij de hoofdstad Naha, herbergt meer dan 100 lokale en internationale merken en is populair bij zowel de lokale bevolking als bezoekers.

 

(Auto retourneren in Naha City)


Dag 7 - vertrek naar huis



Individuele Rondreis Japan 7 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203