Individuele Rondreis Japan 8 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Japan 8 dagen
Individuele Rondreis Japan 8 dagen
Bestemming: Rondreizen Japan - Rondreizen

Individuele Rondreis Japan 8 dagen




DAG 1 SINGAPORE / HANEDA / HAKODATE +

Bij aankomst op Haneda Airport transfer naar de binnenlandse terminal met een pendeldienst naar de luchthaven voor uw vlucht naar Hakodate. Op Haneda Airport kun je lunchen voordat je aan boord gaat van de vlucht naar Hakodate.


Bij aankomst op Hakodate Airport wordt u met een gratis bus naar het autoverhuurbedrijf gebracht om uw auto op te halen. Na de noodzakelijke administratieve procedure rijdt u naar uw hotel.


Na het diner kunt u naar Sanroku Ropeway Station rijden om een ​​kabelbaan van 3 minuten naar de top van de berg Hakodate te nemen voor een panoramisch uitzicht van een miljoen dollar op de stad Hakodate. Het nachtzicht vanaf Mt Hakodate is van wereldklasse met de ‘Michelin Green Guide Japan’ Award. Dit is absoluut een 'must see' bij een bezoek aan Hakodate. (Toegangsprijs: 1160 yen / volwassene)


 

 DAG 2 HAKODATE - MEER TOYA +

Ontbijt diner

Na het ontbijt kunt u een bezoek brengen aan de beroemde ochtendmarkt Hakodate Asaichi, met 300 winkels en eetgelegenheden; je ziet veel verse zeevruchten en ook kant-en-klare sashimi. U kunt het vissen op inktvis proberen of de beroemde gedroogde sint-jakobsschelpen van Hokkaido, inktvis enz. Kopen.


Vervolgens kunt u een bezoek brengen aan het prachtige baaiengebied - Kanemori Red Brick Warehouse, ook bekend als Hakodate Factory. Het rode bakstenen gebouw heeft een historische sfeer. Je zult de prachtige souvenirs, snacks en restaurants kunnen zien. Lunch voordat je doorgaat naar het Fort Goryokaku. U kunt een bezoek brengen aan het observatiedek van de nabijgelegen Goryokaku-toren om te genieten van het prachtige vogelperspectief van het enorme stervormige fort. (Toegangsprijs: 840 yen / volwassene)


Rijd vervolgens naar Lake Toya. Bij het inchecken in het Lake Toya hotel kunt u genieten van uw onsenbad. Na het diner heeft u misschien de kans om het prachtige vuurwerk te bekijken tussen 20: 45-21: 05 uur (afhankelijk van de weersomstandigheden) of om een ​​ontspannende wandeling langs de oever van het meer te maken.


DAG 3 MEER TOYA - NOBORIBETSU - FURANO +

Ontbijt diner

Na het ontbijt kunt u een bezoek brengen aan de Sobetsu Fruit Farm voor een plek waar u seizoensfruit kunt plukken en proeven. * Seizoensfruit: APR-MEI: aardbeien en kersen * Volgende rit naar Noboribetsu. Misschien wilt u Date Jidaimura bezoeken, een themapark met architectuur in Edo-tijdperk. Ga terug in de tijd om te genieten van de traditionele spellen, activiteiten, straatprestaties en meer. (Toegangsprijs: 2900 yen / volwassene; parkeertarief: 500 yen) Na de lunch kunt u doorgaan met het bezoeken van de beroemde Hell Valley-Jigokudani of naar Furano rijden. Check vanavond in bij Furano hotel en geniet voor het diner van uw warmwaterbronbad.


 DAG 4 FURANO - BIEI - ASAHIKAWA +

Ontbijt

Vanmorgen wil je misschien een bezoek brengen aan de beroemde Furano Farm Tomita. Na een lunch op de Tomita-boerderij kunt u een bezoek brengen aan Biei Aoiike, de blauwe vijver, de Biei-waterval en -brug of de bloementuin Biei Shikisai-no-oka. Je kunt ook de lavendelwinkel Herb Hill Furano bezoeken om een ​​lokaal product voor je geliefde te kopen. Vannacht inchecken in het Asahikawa hotel.


 DAG 5 ASAHIKAWA - MITSUI - JOZANKEI +

Ontbijt diner

Vandaag wilt u misschien het Otokoyama Sake Museum bezoeken om meer te weten te komen over het productieproces van een van de beste sake van Japan. Daarna wilt u misschien winkelen in Kitahiroshima Mitsui Outlet Park Sapporo. Ga 's middags verder naar Jozankei Futami-park, Futami-hangbrug, Kappabuchi. Vannacht inchecken in hotel Jozankei Onsen.


DAG 6 JOZANKEI - OTARU - SAPPORO +

Ontbijt

 Na het ontbijt wilt u misschien Ishiya Chocolate Factory bezoeken om meer te weten te komen over de productielijnen van het beroemde Shiroi Koibito-sandwichkoekje. (Toegangsprijs: 600 yen / volwassene) Er is ook een souvenirwinkel waar u chocoladekoekjes kunt kopen voor uw familie en vrienden. Vervolgens wilt u misschien het beroemde Otaru-kanaal bezoeken, waar aan weerszijden van het kanaal eeuwenoude stenen pakhuizen staan ​​of de beroemde Sakaimachi-straat bezoeken, een aantrekkelijke, behouden handelsstraat in het centrum van Otaru. Bij Sakaimachi-straat kunt u de Otaru-muziek bezoeken Boxmuseum of bezoek de Kitaichi-glaswerkplaats voor een praktische ervaring bij het maken van een lokaal Otaru-glas voordat je je weg baant naar Sapporo, de hoofdstad van Hokkaido.


 DAG 7 SAPPORO +

Ontbijt

Vanmorgen wil je misschien naar de vismarkt van Sapporo Central Wholesale rijden, er staan ​​veel zeevruchten op je te wachten. Vervolgens kunt u een bezoek brengen aan Odori Park, een park in het hart van de stad Sapporo, met monumentale fonteinen, sculpturen; U kunt ook een bezoek brengen aan Tokeidai Kinenkan, de houten klokkentoren die wordt beschouwd als het symbool van deze stad. Als laatste kunt u Tanukikoji Shopping Arcade bezoeken, de langste winkelstraat in Hokkaido om op het laatste moment te winkelen. 'S Avonds wilt u misschien Susukino, de beroemde uitgaans- of eetwijk in Sapporo, bezoeken voor het diner of naar de beroemde Ramen Alley gaan.





DAG 8 SAPPORO / CHITOSE // HANEDA / SINGAPORE +

Na het ontbijt, check out hotel en ga naar autoverhuurbedrijf om de auto terug te brengen. Denk eraan om de tank te vullen voordat u de auto terugbrengt. Neem daarna de gratis bus naar Chitose Airport voor uw vlucht naar Singapore (doorvoer via Haneda Airport).



Individuele Rondreis Japan 8 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203