Individuele Rondreis Japan 8 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Japan 8 dagen
Individuele Rondreis Japan 8 dagen
Bestemming: Rondreizen Japan - Rondreizen

Individuele Rondreis Japan 8 dagen




DAG 1 SINGAPORE - CHITOSE 

Maaltijden aan boord

Rijafstand: 27km


Verzamel op Singapore Changi Airport voor uw vlucht naar Chitose via Narita / Haneda. Bij aankomst wordt u per shuttlebus naar het autoverhuurbedrijf gebracht om uw auto op te halen. Ga daarna verder naar Sapporo en breng de rest van de dag op uw gemak door.


DAG 2 SAPPORO - OTARU - JOZANKEI 

Ontbijt diner

Rijafstand: heenwedstrijd 86km

DAG 3 JOZANKEI - MEER TOYA - NOBORIBETSU 

Ontbijt diner

Rijafstand: heenwedstrijd 65km  Terugwedstrijd 71km

 

Na het ontbijt bezoekt u het Jozankei Futami-park, de Futami-hangbrug en Kappabuchi. Rijd vervolgens naar het Toya-meer en maak een fotostop in het schilderachtige nationale park. Vervolg je weg naar Noboribetsu en stop bij Mt Showa, de vulkanische lavakoepel. De uitdrukking 'grijns en draag het' krijgt een meer letterlijke en positieve draai in Showa Shizan Bear Ranch, terwijl de schare schattige beren van de faciliteit je bij aankomst wuift en begroet. U mag deze pluizige dieren op eigen kosten fotograferen en voeren. Ervaar vervolgens kokende vijvers en stomende beken in de beroemde Jigokudani, ook wel bekend als Hell Valley.

 

DAG 4 NOBORIBETSU - FURANO - BIEI - SOUNKYO 

Ontbijt  Japans diner

Rijafstand: heenwedstrijd 202km  Terugwedstrijd 36km  3e etappe 81km

 

Maak een ochtendrit naar Furano en bezoek de beroemde Farm Tomita. In de zomer wordt het veld levendig versierd met mooie ornamenten en bloemen die tot de eerste nachtvorst continu bloeien. Bezoek daarna Biei Aoiike, een kunstmatige blauwe vijver met prachtige blauwe tinten. Ga verder naar de Shirahige-waterval en de Blue River-brug en laat je betoveren door het trapsgewijze water. U kunt ervoor kiezen om Shikisai-no-oka te bezoeken, waar u betoverd zult worden door de bloemrijke uitzichten over 15 hectare land. U kunt ook de lavendelwinkel Herb Hill Furano bezoeken

koop lokale producten voor uw dierbaren. Geniet vanavond van een warmwaterbronbad in uw onsen-resort in Sounkyo

 

DAG 5 SOUNKYO - ASAHIKAWA - SAPPORO 

Ontbijt

Rijafstand: heenwedstrijd 60km  Terugwedstrijd 157km

 

Ga vanochtend naar de Sounkyo-kloof in de vallei van de imposante Mt Daisetsu-zan. De berg wordt geaccentueerd door ruige, grillige kliffen die doorkruist worden door 2 beroemde watervallen, Shooting Star Falls en Milky Way Falls. Geniet van alles, want er gaat niets boven de majesteit van Moeder Natuur om het leven een perspectief te geven. Bezoek later Otokoyama Sake Brewery and Museum voor meer informatie over het productieproces van een van de beste Japanse sake. Ga verder naar Sapporo en bezoek Odori Park, gelegen in het hart van Sapporo. Deze prachtig verzorgde groene ruimte is een charmant geheel van monumentale fonteinen, sculpturen en bloembedden. Breng de nacht door in Sapporo

 

DAG 6 SAPPORO 

Ontbijt

Rijd vanochtend naar de Sapporo Central Wholesale Market, waar een scala aan verse zeevruchten wacht. Bezoek daarna Tokeidai Kinenkan, de houten klokkentoren die wordt beschouwd als het symbool van deze stad. Bezoek later Tanukikoji Shopping Arcade, de langste winkelstraat in Hokkaido om op het laatste moment te winkelen. Bezoek vanavond Susukino, de beroemde uitgaans- en eetwijk in Sapporo of de beroemde Ramen Alley voor je diner.

 

DAG 7 SAPPORO - CHITOSE - SINGAPORE 

Ontbijt  maaltijden aan boord

Rijafstand: 27km

 

Vandaag kunt u wat lastminute boodschappen doen in Mitsui Outlet Park Sapporo Kitahiroshima voordat u uw auto inlevert bij het autoverhuurbedrijf. Neem daarna een shuttlebus naar de luchthaven van Chitose voor uw vlucht naar huis.

 

DAG 8 KOM AAN IN SINGAPORE 

Het bovenstaande is alleen een voorgesteld zelfstuurprogramma en u moet de opnamelijst bovenaan raadplegen voor daadwerkelijke pakketopnames.

Tijdens grote internationale of lokale feestelijke evenementen is accommodatie mogelijk niet in de genoemde stad.

De volgorde van de reisroute kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.



Individuele Rondreis Japan 8 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203