Individuele Rondreis Japan 8 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Japan 8 dagen
Individuele Rondreis Japan 8 dagen
Bestemming: Rondreizen Japan - Rondreizen

Individuele Rondreis Japan 8 dagen




Dag 1 - Haal de huurauto op de centrale locatie op en rijd in zuidelijke richting naar Awaji Island via de 2 mijl lange Akashi Kaikyo-brug - de langste dergelijke brug ter wereld. Bezoek het 15e-eeuwse Sumoto-kasteel en wandel naar het Izanagi-heiligdom. Verder naar Tokushima en ons hotel voor de nacht.


Dag 2 - Eerste stop is Iya-Kazurabashi, hoog in de bergen. Hangbruggen gemaakt van bosranken werden gebruikt in de Iya-vallei - nu overleven er slechts 2 en je kunt ze ervaren door over Husband Bridge (Otto no Hashi) of Wife Bridge (Tsuma no Hashi) te lopen. Bekijk de Oboke-kloof voordat je naar Kotohira-gu gaat - een prachtig Shinto-heiligdom. Eindelijk aangekomen in de stad Takamatsu. Middagbezoek aan de prachtige Ritsurin Koen-tuinen.


Dag 3 - Rijd over de indrukwekkende hangbrug Seto Ohashi en bezoek het Shinto-heiligdom in Kotohiragu. Vervolgens naar de stad Matsuyama, beroemd om zijn kasteel op de heuvel en de 3000 jaar oude warmwaterbronnen van Dogo-onsen. Tijd om te ontspannen en te genieten van de rust van deze grote stad.


Dag 4 - Matsuyama is een historische oude stad met een rijke geschiedenis, heerlijk eten en een prachtig landschap. Breng een bezoek aan Dogo Onsen, het oudste badhuis van Japan, of klim (kabelbaan ook beschikbaar) naar het kasteel voor een rondleiding. Winkelen is hier ook erg goed met een spectaculaire oude arcade die een breed scala aan lekkernijen biedt.


Dag 5 - Ochtend 60 km rijden via de eilanden van de Seto Inland Sea naar het vasteland van Honshu. De eerste stop is in de stad Saiji - een reis terug in de tijd, naar een deel van de stad waar de afgelopen 400 jaar 9 brouwerijen gevestigd zijn. Het ongerepte bergwater, de overvloed aan rijst uit de Hiroshima-vlakten en een perfect klimaat en hoogte maken misschien wel de meest superieure sake in Japan. Rijd door naar het nabijgelegen Hiroshima. Een bezoek aan het Peace Memorial Park is aan het eind van de dag een must - een herinnering aan de gruwelen van de atoombom uit 1945.


Dag 6 - Vandaag een ontspannen dag. Of misschien wilt u het nabijgelegen Itsukushima bezoeken, ook bekend als Miyajima, een klein eiland in de baai van Hiroshima, in het westen van Japan. Het staat bekend om zijn bossen en oude tempels. Net buiten de kust staat de gigantische, oranje Great Torii Gate gedeeltelijk onder water bij vloed. Het markeert de ingang van het Itsukushima-heiligdom, dat voor het eerst werd gebouwd in de 12e eeuw.


Dag 7 - Onze rit naar het oosten brengt ons Kurashiki, een stad aan de Seto Inland Sea. Het staat bekend om de eeuwenoude gebouwen en winkels van de Bikan Historical Quarter. Het Ohara Museum of Art heeft werken van Europese meesters zoals El Greco en Monet. Verder naar Himeji, de site van het uitgestrekte kasteel, een van de weinige originele kastelen uit de feodale periode van Japan. Het uitzicht vanaf de 6 verdiepingen tellende hoofdtoren is adembenemend. Vervolgens naar Arima Onsen - een verborgen schat aan warmwaterbronnen. Vanavond wordt u verwend door in een traditionele Ryokan te verblijven.


Dag 8 - Het is niet ver van hier naar Osaka, waar we onze auto afzetten op Kansai Airport, klaar voor de korte rit naar Tokio.



Individuele Rondreis Japan 8 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203