Kempinski Ishtar Dead Sea Afbeelding Kempinski Ishtar Dead Sea
Kempinski Ishtar Dead Sea
Bestemming: Binnenland - Dode Zee

Kempinski Ishtar Dead Sea


Het 5-sterrenhotel Kempinski beschikt over een eigen stuk strand en een spa, waar zeemodder- en zeezoutbehandelingen worden aangeboden. Daarnaast biedt het door bomen omringde buitenzwembaden, die uitzicht bieden op het water van de Dode Zee. Er worden huisgemaakte pasta, Thaise gerechten en bijzondere chocoladedesserts en watermeloensorbets geserveerd in restaurant Ishtar van het Kempinski. Probeer eens...

Hotel o.b.v. Volgens programma



Het 5-sterrenhotel Kempinski beschikt over een eigen stuk strand en een spa, waar zeemodder- en zeezoutbehandelingen worden aangeboden. Daarnaast biedt het door bomen omringde buitenzwembaden, die uitzicht bieden op het water van de Dode Zee.

Er worden huisgemaakte pasta, Thaise gerechten en bijzondere chocoladedesserts en watermeloensorbets geserveerd in restaurant Ishtar van het Kempinski. Probeer eens een drankje in de cocktailbar in Babylonische stijl, of geniet van een whisky en een sigaar in de loungebar.

Het Kempinski Hotel Ishtar Dead Sea biedt kamers te midden van palmbomen en olijfbomen. Alle kamers en suites van het hotel zijn voorzien van een balkon met uitzicht op zee. Ze zijn uitgehouwen in natuursteen en afgerond met eigentijdse details.

Gasten kunnen een verfrissende duik nemen in een van de 9 zwembaden met zoet water, of ontspannen in de spa met traditionele Thaise massages of hamam-sessies. In het moderne fitnesscentrum zijn persoonlijke trainers op aanvraag beschikbaar, en er worden yoga- en meditatielessen aangeboden.

De dichtstbijzijnde luchthaven is Queen Alia op ongeveer 40 km afstand, en er is een eigen parkeerplaats beschikbaar bij het hotel.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Kempinski Ishtar Dead Sea 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203