Marina Plaza Afbeelding Marina Plaza
Marina Plaza
Bestemming: Jordanie - Aqaba

Marina Plaza




Hotel o.b.v. Logies



Marina Plaza

Marina Plaza is een uniek 4-sterren hotel gelegen langs de oevers van de Rode Zee, 15 km ten zuiden van de drukke haven van Aqaba, Jordanie. Het bevind zich bij de ingang van Tala Bay, de belangrijkste luxe bestemming in Jordanie. De Marina Plaza Hotel biedt een prachtig uitzicht op de nabijgelegen jachthaven, de bergen van Egypte en de Golf van Aqaba.

Ligging

Marina Plaza Hotel is gelegen aan de Jordaanse badplaats Tala Bay, 15 km van de stad Aqaba en 25 km van de King Hussein International Airport. Door de woon-en toeristische ontwikkelingen beschikt Tala Bay over hotels, restaurants, en een eigen jachthaven met de veerdienst naar Taba Heights in Egypte als watersporten, duiken en snorkelen. Er is ook een gratis shuttle service drie keer per dag. Het Marina Plaza Hotel is binnen handbereik van het centrum van Aqaba, de levendige badplaats van Jordanie stad met winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden.

Faciliteiten

Voorzieningen bij Marina Plaza omvatten een zwembaden, spa, een fitness en gym centrum, restaurant, oosterse hoek, en faciliteiten voor vergaderingen en het oppassen voor kinderen. Alle hotelgasten hebben toegang tot de Tala Bay prive-strand club met een full-service bar aan het strand. Ook worden er verschillende activiteiten georganiseerd zoals snorkelen, beach volleybal, duiken, boottochten, jet skis etc. Er is gratis internet in de lobby en rond het zwembad. Ook is er een was en droog mogelijkheid, cadeau winkel, en is toegankelijk voor rolstoel gebruikers.

Kamers

Marina Plaza Hotel beschikt over 260 kamers, waaronder 8 suites, die kunnen worden geboekt als een Junior of Senior Suite. Ook bieden ze de mogelijkheid van 78 met elkaar verbonden of familiekamers, en 28 niet-roken kamers. Twee kamers zijn voorzien van toegankelijk voor rolstoelen. Alle hotelkamers zijn voorzien van moderne faciliteiten en uitzicht op de prachtige Tala Bay jachthaven, het centrale zwembad of de prachtige bergen Aqaba.

Verzorging



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Marina Plaza 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203