8 daagse Avontuurlijke Rondreis Jordanie Afbeelding 8 daagse Avontuurlijke Rondreis Jordanie
8 daagse Avontuurlijke Rondreis Jordanie
Bestemming: Jordanie - Rondreizen Jordanie

8 daagse Avontuurlijke Rondreis Jordanie




DAG 1-2

Dag 1 - Meet & Assist op de luchthaven van Queen Alia - Transfer naar Madaba voor diner en overnachting in Madaba Hotel.


Dag 2 - Madaba - Wadi Hasa


Het avontuur begint - Geniet van het ontbijt in uw hotel - transfer naar Wadi Hasa via de Jordan Grand Canyon en geniet van het panoramische landschap van de Dode Zee en de Jordaanvallei. Aankomst in Wadi Hasa zullen we genieten van een 17 km lange tocht door deze prachtige watergevulde vallei. Het is een fantastische wandeling met een rustgevend uitzicht en meerdere warmwaterbronnen onderweg om van te genieten. We lunchen in de vallei voordat we met een 4x4 jeep naar Wadi Huderia vertrekken. Tijd om de Wadi te verkennen voordat we ons kamp opzetten voor diner en overnachting.


 

DAG 3-4

 Dag 3 - Wadi Huderia - Wadi Defnan


Vandaag verkennen we Wadi Huderia, een kleine smalle kloof, beginnend bij de meerdere bronnen in Kerak, die naar de Dode Zee lopen. We zullen genieten van een tocht van 7 km door de met water gevulde kloof. Geniet van een lunch in de vallei voordat u off-road gaat met een 4x4 jeep naar onze volgende locatie.


Wadi Defnan: het kristalheldere water van Wadi Defnan is een waar genot om te zwemmen en te ontspannen op deze plek. u krijgt ook de kans om dit gebied te voet te verkennen en te overnachten onder de sterren.


 


Dag 4 - Wadi Defna - Wadi Araba - Petra


We vervolgen onze reis off-road naar het woestijnlandschap van Wadi Arabia. Hier hebben we tijd om te genieten van de woestijnoase en de zandduinen van dit unieke landschap. Vervolg uw weg door de Wadi Araba richting de stad Wadi Musa, het huis van Petra. Diner en overnachting bij Little Petra.



DAG 5 - 6

Dag 5 - Little Petra - Petra


Geniet van het ontbijt en vertrek om de oude stad Petra te verkennen. Begin onze reis naar Petra via de achterdeur "Little Petra". Er werd gedacht dat de kleine Petra dienst deed als landbouwcentrum, handelswijk en bevoorradingspost voor kameelcaravans. Bij de ingang van Little Petra staat een klassieke tempel die een smal, 350 meter lang ingangsravijn bewaakt genaamd Siq al-Barid (Cold Canyon, in het Arabisch). Deze siq, vergelijkbaar met die van Petra, leidt naar tempels, graven, huizen, waterkanalen en stortbakken die uit dezelfde rode rots zijn gehouwen als in Petra. Er zijn ook de gedeeltelijke overblijfselen van een geschilderd fresco uit de eerste eeuw, A.D., op een van deze huizen. We wandelen 2 uur totdat we aankomen bij ad-Deir- (het klooster) Petra's grootste gebeeldhouwde façade en beginnen onze tour door de oude stad Petra die door de hoofdingang naar buiten gaat.


Ga off-road naar Wadi Rum voor diner en kamperen.


 


Dag 6 - Wadi Rum


Na het ontbijt zullen we de woestijn van Wadi Rum volledig verkennen. Wadi Rum Jordan's grootste woestijn en een van de meest spectaculaire woestijnlandschappen ter wereld, we beginnen onze reis per kameel door de woestijn en gaan te voet verder, genieten van een lunch met lokale bedoeïenen en kijken naar de zonsondergang over de duinen. Diner en overnachting onder de sterren van Wadi Rum.


DAG 7 - 8

 Dag 7 - Wadi Rum - Hotel


Geniet van de zonsopgang in de woestijn en ontbijt voordat u terugkeert naar de beschaving. Transfer naar Evanson Ma'in Resort & Spa voor de broodnodige rust en ontspanning. Geniet van diner en overnachting.

 

Dag 8 - Luchthaven


Ontbijt in uw hotel - Transfer naar luchthaven voor verder vertrek.


 


Einde van de tour



8 daagse Avontuurlijke Rondreis Jordanie 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203