Individuele Rondreis Jordanie 15 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Jordanie 15 dagen
Individuele Rondreis Jordanie 15 dagen
Bestemming: Jordanie - Rondreizen Jordanie

Individuele Rondreis Jordanie 15 dagen




Dag 1: Queen Alia Airport - Madaba

 Ontmoet en assisteer op de luchthaven van Queen Alia door onze vertegenwoordiger. Transfer naar Madaba of Dode Zee voor overnachting in hotel.


 


Dag 2: Madaba - Mt. Nebo - Dode Zee - Wadi Mujib - Dana-reservaat


Madaba City Tour bezoekt de St. George Church met zijn beroemde 6e-eeuwse kaart van het Heilige Land. Archeologisch park Madaba, Apostelkerk en MadabaMuseum. Op de berg Nebo, van waaruit Mozes het Beloofde Land bekeek, geniet u van het uitzicht over de Jordaanvallei, de Dode Zee en Jericho. Daal af naar de Dode Zee, het laagste punt op aarde. Geniet van een duik met lunch, passeer Wadi Mujib voor een panoramisch uitzicht, ga verder naar Dana voor een zonsondergang, diner en overnachting in het Dana hotel.


 


Dag 3: Dana - Wadi Faynan - Um El Sakakien


Vandaag beginnen we onze reis, te beginnen met een vierdaagse trektocht van Dana naar Wadi Arabia. Een spectaculaire wandeling door de zandstenen, bergen, Oaks, Junipers en Oleanders. Prachtig uitzicht op Wadi Araba, de westelijke woestijn van Jordanië. Diner en overnachting.


 


Dag 4: Um El Sakakien - Ras El Faith


Geniet van een volledige dagwandeling om Ras El Faith te bereiken voor het diner en overnachten op de camping.




Dag 5: Ras El Faith - Gbor El Wahedat


Na het ontbijt kunt u genieten van een volledige dagwandeling om Gbor El Wahedat te bereiken voor diner en overnachting op de camping.


 


Dag 6: Gbor El Wahedat - El Maisreh


Geniet van een volledige dagwandeling tot u Petra bereikt, we zullen Siq al Barid (“Kleine Petra”) verkennen, het was het belangrijkste Nabatean-karavanenpunt buiten de grenzen van de stad Petra. Diner en overnachting in Little Petra.


 


Dag 7: Petra


Vandaag beginnen we Petra te verkennen via de prachtige achterweg in Little Petra.


Aangekomen bij ad-Deir-het klooster-Petra's grootste gebeeldhouwde gevel. Diner 's nachts kamperen in Petra bij het slangmonument.


 


Dag 8: Petra


Tweede volledige dag om Petra en meer van de ruïnes te verkennen en te genieten van de geschiedenis van de Nabateeërs, via de weg naar Jebal Harun, terug naar het Hoogtepunt van Opoffering voor diner en overnachting in Petra


 


Dag 9: Petra


We verlaten de Hoge Offerplaats en lopen door Wadi El mudlem naar uw hotel voor diner en overnachting in het hotel. (Uw bagage wordt naar uw hotel gebracht.) Overnachting in Hotel in Petra


 




Dag 10: Petra - Wadi Rum


'S Middags transfer naar Wadi Rum voor rust en ontspanning met een traditioneel bedoeïenendiner' Zarb '. Geniet 's nachts van sterrenkijken en Jeep Safari. In de loop van de komende dagen zult u genieten van de rust van de grenzeloze lege ruimtes en de canyons en waterpoelen verkennen om 4000 jaar oude rotstekeningen te ontdekken en de vele andere spectaculaire schatten die deze uitgestrekte wildernis in petto heeft. Overnachting in Wadi Rum.






Dag 11: Wadi Rum


Na het ontbijt kunt u genieten van een kameeltrekking van een hele dag in de prachtige woestijn van Wadi Rum. Geniet van de zonsondergang van Wadi Rum, diner en overnacht kamperen in Wadi Rum.


 


Dag 12: Wadi Rum


Geniet van een volledige dag wandelen in de prachtige woestijn van Wadi Rum. Geniet van de zonsondergang van Wadi Rum, diner en overnacht kamperen in Wadi Rum.


 


Dag 13: Transfer naar Aqaba


Na het ontbijt transfer naar Aqaba voor rust en ontspanning. Watersporten, duiken en snorkelen kunnen worden genoten in de Rode Zee. Overnachting in Aqaba Hotel

 


Dag 14: Aqaba


Aqaba voor een vrije dag om te ontspannen. Overnachting in Aqaba.



Dag 15: Aqaba –Queen Alia airport


Transfer naar de luchthaven in Amman of Aqaba voor verder vertrek.



Einde van de tour



Individuele Rondreis Jordanie 15 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203